úterý 21. června 2016

Angela Hartfield: Dotek Lásky - Recenze

Angela Hartfield: Dotek lásky
Kniha a  50 karet.
Ráda si užívám atmosféru nádherně a jemně ztvárněných pomocníků pro osobní rozvoj jako jsou věštecké karty.
S každým balíčkem se ocitám v jiném světě, Vesmíru, na místech, kam se dostanu vždy kdykoliv chci, bez omezení. Není tomu jinak s balíčkem od Angely Hartfieldové. Jen při prohlížení jednotlivých karet se mi postupně vizualizuje majestátní dóm, kopule. Před vstupem je velké široké schodiště. Vystupuji po schodech k velkým zdobeným a vyřezávaným dveřím, které se pomalu otevírají, až do nich vstoupím. Všude okolo je světlo, z které¨ho se začíná rýsovat uprostřed místnosti dlouhá chodba s 50ti dveřmi. Každé z dveří vedou do světa a tím je naše nitro.
Díky každodenním shonům, cizím pravdám, v kterých vyrůstáme, často na sebe a na své okolí zapomínáme. Přestáváme si sami sebe postupně vážit, ztrácíme svou jemnost, laskavost, přirozenost, něhu a lásku.
Určitě si spoustu z Vás vzpomene jaké bylo, když jako malé děti jsme se přivinuli k rodičům, aniž bychom cítily stud, trapnost. Vše plynulo přirozeně, samo od sebe, s příjemnými pocity, plné jistoty a citů.
Vykládací karty Dotek lásky Vám odhalí nové, ale vlastně povědomé způsoby a cesty, jak do svého života vnést více porozumění a lásky. Vždy je důvod a příležitost naučit se, jak milovat sebe a druhé více, opravdověji, hlouběji.
Stačí jen karty vzít do rukou, zapálit si svíčku, sednout si do naprostého klidu s poslechem zvuků přírody a jednu po druhé si prohlížet. Během chvilky Vás do sebe vtáhnou. Do svého světa, který je Vaší duší, Vaší fantazií, Vesmírem. Působí hypnoticky a doprovodí Vás tam kam potřebujete. Přijdete ke klidu, k vlastním příběhům. Probudí ve Vás něhu a jemnost. Láska je vnitřní stav bytí. Máte možnost naučit se, jak prorazit omezení, sebepochybování, které blokují Váš život, tvoří negativní zkušenosti a přesvědčení.
Ať už tyto karty použijete jakkoliv, pomohou Vám vnést světlo do Vaší situace a nitra. Jsou účinným spojením s vlastní intuicí.

Jsou výborné na podporu v těžkých životních situacích a také jako průvodcem každým dnem.
Karty jsou naprosto ohromující, nejen svou ilustrací, ale i jejich citací. Mají zlaté ořezávání a vypadají harmonicky a klidně.
S knihou a kartami se pracuje velmi lehce a tak vykládání zvládne i začátečník. V průvodci naleznete několik technik, jak se dá vykládat a jak se k takové práci připravit. Vlastní tvořivosti a fantazii ve způsobech výkladů se ovšem meze nekladou.
Jednotlivé karty obsahují jasná poselství, které snadno po pár výkladech budete interpretovat i bez knižního průvodce.
Mějte na mysli, že jde o andělské posly a jejich interpretace je jednoduší a tak nelze složitě vykládat. Přesto dokáží zodpovědět na důležité otázky s láskou, která je do nich vtisknuta.

Mají svou zvláštnost malovanou od Josephine Wall. Na každém obrázku naleznete výhled někam, cestu za obzor a to Vám umožní oddělit významy karet od ilustrace. Nabízí Vám to v tu chvíli více možností interpretací výkladů a probouzí intuici.

Angela Hartfield je havajská mezinárodně uznávaná spirituální intuitivní lektorka, léčitelka, psychické médium, učitelka a Mistr Reiki. Andělskou pomocí se soustředí na posilující techniky, které pomáhají lidem naučit se, jak přijmout a získat pomoc a vedení od andělů. Angela komunikuje s andělskou sférou od svých čtyř let. Nabízí vedení v oblastech, na které se lidé ptají a pomáhá vnést jasno. Odblokovává a učí, jak přitáhnout do svého života více hojnosti a kouzla. Také vede do umění komunikace s anděly, elementály a s Vyšším Já. Dotek lásky není její jedinou tvorbou. Další její oblíbené karty jsou Angelic Whisper Oracle Cards a Whispers of Love Oracle Cards.
Mezi její intenzivní pomoci patří i meditace, které používají klienti po celém světě.

Je plná fantazie, moudrosti, něhy a nemohla si lépe zvolit ke spolupráci malířku jako je Josephine Wall.
Josephine Wall se od útlého věku zajímala o barvy, světlo, vizuální vyprávění příběhů a fantasy. Do detailů propracované obrazy vycházejí čistě z její představivosti a nekonečného toku nápadů. Studovala uměleckou školu Poole Pottery - hrnčířství, kde svými výraznými kresbami zdobila keramiku. Tu dnes známe pod značkou Delphis. Její tvorba je vyhledávaná sběrateli a ceněna vysokou hodnotou na aukcích. Spoustu jejích maleb známe prostřednictvím internetu.
Také se věnuje sochařství, reprodukcím vitráží a figurativní tvorbě. Nezůstala jen u toho, vytváří oděvy na zakázku. Vše vypovídá o jejích citu pro barvy, stíny, představivost a jemnost.
Josephine pracuje v podkrovním ateliéru, jehož zdi pokrývá namalovaná obrovská vistárie s kaskádou velkolepých květů. Je přesvědčená, že práce pod střechou ve tvaru pyramidy je zdrojem inspirujících vibrací, které napomáhají její tvořivosti, nápaditosti a klidu. Motýli v kuchyni, lesní scéna, ptáci a květiny na nábytku, další vistárie na skleněné výplni dveří v obývacím pokoji jen utvrzuje její uměleckou povahu a to, jak když se obklopujeme krásou, dokáže být pro náš život velmi inspirující.

Ukázky:
Karta Zákon přitažlivosti: “Jestliže toužíte být více milováni,, naučte se sami sebe více milovat.” Když o něco usilujeme, zákon přitažlivosti nám říká, že se musíme naladit na stejné vibrace, jako má to, o co se snažíme Láska k Vám přijde snáz, když kolem sebe budete sami šířit lásku. Zaměřte svou pozornost na věci, které milujete. Zastavte se na chvíli a přemýšlejte o tom, co všechno máte rádi.

Karta Neexistují pro Vás žádná omezení: “Objevte pro sebe tuto pravdu. Můžete dělat cokoliv, pro co se rozhodnete.” Převezměte kontrolu nad svým životem a nad tím, jak se cítíte. Někdy jsme příliš soustředění na to, co se právě děje a věci vidíme pouze z jednoho úhlu. Existuje však mnoho možností, jak se na věc dívat. Zkuste se na vše dívat trochu z odstupu. Vzdejte se potřeby kontrolovat, co se děje a dovolte andělům, aby Vám pomohli. Věci vždy dopadnou, tak jak mají.


Věřím, že fantazie je silnější než vědění. Že mýty mají větší moc než historie. Že sny jsou mocnější než skutečnost. Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností. Že smích je jediným lékem na zármutek. A věřím, že láska je silnější než smrt.“– Robert Fulghum (americký spisovatel, pastor a učitel 1937).

Dotek inspirace, tvořivosti a něhy můžete mít doma i Vy….
Děkuji https://www.megaknihy.cz za poskytnutí karet pro recenzi.

© Falcora Sardë s Láskou ♥


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...