pondělí 23. května 2016

Výklad na den 23. 5. 2016 (pondělí) Uvědomění si třech aspektů...

Lunární kalendář na dnes: S povzdechem “Co si člověk neudělá sám, to nemá, se pustíme do pondělních úkolů. Není třeba se bát samostatné činnosti a nespoléhejme na podporu autorit - i ty mohou selhat.
Orgány citlivé tento den: Játra, stehenní kost, křížová kost, kostrč, kyčelní svalstvo, kyčelní kloub, bederní obratel, bederní svalstvo.
Kameny: Měsíční kámen - pomáhá rozvinout ženství. Moqui Marbles - žijící kameny. Amazonit, ametrín, avanturín, turmalín, tyrkys

Na dnešní den k nám promlouvá karta Bohyně (Vyjádřete svou božskou ženskou energii, přijměte její magickou intuici a vlastnosti, které vám dodají sílu).



Karta nám připomíná, že nám je zapotřebí ženské energie, která podněcuje intuici, dodává sílu a motivuje k uměleckému sebevyjádření. Možná, že trávíte příliš mnoho času přemýšlením nebo prací, kde chybí tvořivost a pokud tomu tak je, pak by pro vás měla být  karta signálem, abyste své tělo rozhýbali v tanci a projevili intuitivní, tvůrčí a pečující stránky své osobnosti.

Každá žena má v sobě tři aspekty Bohyně: Pannu - dítě v nás, někdy čisté, jindy odvážné a nebo nebojácné.
: - Matku - která vyživuje a rozdává ze sebe.
: - Matriarchu - která učí.
Muži v sobě mají podobné tři aspekty. Chlapce, otce a patriarchu. Je důležité dát denně průchod každé z těchto stránek. Napomáhá to udržovat rovnováhu mezi hravostí na jedné straně a prací a vztahy na druhé. Každý den věnujte čas tomu, abyste vyjádřili všechny tři aspekty a všímejte si, jak máte nejen mnohem více energie, ale cítíte se také vyrovnanější.

Jste-li žena, která neumí být ani chvilku sama, máte v sobě příliš nevyvážené ženské energie. Budete přitahovat muže s nezdravou převahou mužské energie, tedy silné, sebestředné a panovačné.
Jste-li muž, který jakýkoli závazek shledává obtížným, a už jen z pomyšlení na svatbu vás mrazí v zádech, máte v sobě příliš mužské energie. Budou vás proto přitahovat velmi "ženské" ženy, velmi poddajné a také velmi závislé.
Sebevědomá "ženská" žena s dostatečně rozvinutou mužskou energií jako by říkala: "Hluboce toužím po starostlivém, láskyplném muži, ale jsem dost silná, abych nemusela dělat špatné kompromisy a dokázala zůstat sama tak dlouho, dokud nenajdu muže, který bude uspokojovat mé potřeby a bude mě milovat."
Sebevědomý "mužný" muž s dostatečně rozvinutou ženskou energií jako by říkal: "Rád objevuji a dobývám svět, jsem ale také připraven být věrný své ženě, chránit ji a milovat."

S Láskou a pokorou Fal ;) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...