neděle 15. května 2016

Týdenní výklad s kartami Skryté moudrosti od 16. 5. - 22. 5. 2016 (pondělí - neděle) Zanechte si odstup a uvolněte své touhy.

Nelze si nevšimnout, že poslední dobou na hodně lidí padá nejistota a otázky, jestli to má smysl nebo ne. Věci a děj mnohdy nejde tak, jak si představujeme a většina našich překážek je v nás a dostáváme je proto, abychom si uvědomili svůj skutečný směr. Zdánlivě máme za to, že nedostáváme šance, ale kdo jiný nám je má dát, než my sami? Ať se nám zdá situace sebevíc trýznitelská, čím více jí vidíme tím horším způsobem, tím více se i děj obrací právě k trýzněnosti. Odhalte své skryté zájmy, převraťte kameny a podívejte se, co se pod nima skrývá. Téměř vždy jde o strach, nejistotu. Snadno podléháme iluzím, ale nejen těm na růžovo malovaným, ale i těm negativním a vzápětí propadáme panice, strachu, nejistotě. Pokládáme si tisíce otázek, viníme se. Strach je nejmocnější síla, která smršťuje vědomí. Chce abychom ustoupili, vytvořili okolo sebe bariéry a bránili se. Ale mnohem jednodušší je vzdát se skrytých zájmů, když rozšíříme své vědomí. Je lepší vnést do toho světlo, než bojovat s temnotou. Neskrývejte své zájmy, pak nastává mnohdy podezřívavost a pochybnosti. Neustále se motáme mezi mezi MUSÍM a TO NEUDĚLÁM. Pokud musíte být milováni, možná si ani neuvědomujete, jak silně jste tím MUSÍM. ovlivňováni. Vmete si to z jiných příkladů. Kdyby nastala situace, že by jste měli někoho propustit, měli odejít ze zaměstnání, odmítnout dát dospělému dítěti peníze, mít odmítavý postoj ke sňatku lidí se stejným pohlavím - uvědomte si, jak váš skrytý zájem by takové činy komplikoval nebo dokonce znemožnil.
Ale k tomu si někdy napíšeme více :). Je na vás kolik z toho a co si z toho vezmete. Jde o mé poznání a souznění, o které se s vámi dělím.

S Láskou a pokorou Fal. ♥ :)

Lunární kalendář pro tento týden:
Pondělí: Jakoby náhodou můžeme rozpoznat chyby a nešvary ve svém okolí. Mavíc budeme mít odvahu na ně nejenom poukázat, ale i s nimi něco udělat a to jak v rovině veřejné, tak v rovině vnitřní.
Úterý: Lehkou nejistotu mohou vyvolat naše sklony posuzovat a srovnávat se s druhými. Je otázkou, zda je nezbytně nutné stále něco porovnávat s tím, co by se mělo. Většinový názor, daný status quo, nemusí pasovat na naše individuální potřeby.
Středa: Můžeme šlápnout vedle a to čistě na základě chybného odhadu situace. Na druhou stranu můžeme kápnout na to, co nás činí závislými či vztahovačnými. Vysazujeme slunečnice, diviznu, růže. Zakládáme trávník a myjeme okna, větráme provlhlé prostory.
Čtvrtek: Bude klást důraz na pořádek, hierarchii a výkonnost.
Pátek: Bude mnohem zajímavější a konstruktivnější. Podařit se může prosadit naše věci, zaujmout reklamou nebo nějakou nabídkou. Chceme-li si poddat inzerát, není lepšího dne. Pro nákupy, investice nebo obchod jsou dobré podmínky. Vysazujeme dvouletky, trvalky a rostliny cibulovité a hlízovité. Přihnojujeme rostliny a dopřáváme jim dostatek vláhy.
Sobota: Noc úplňku. Ten může poukázat na slabá místa, která nechceme ukazovat světu. Sobota by nás měla vést spíše k duševní očistě než k sebevědomým akcím. Vyhněme se moučníkům a bílému pečivu. Úplněk nám pomáhá nabírat na váze. Čistíme rozšířené póry.
Neděle: Úplněk zabarví i neděli svým napětím. Oči budou chtít něco jiného, než na co bude připraveno tělo. Oklamat a zranit se můžeme sami a to vlastní prchlivostí. Masírujeme stehna a partie boků.

Při výkladu vypadla obrácená karta č. 9 Neomylný mistr zkoumání (Soudnost, jasná vize, detaily), kterou si vyložíme hned v nezávislosti na časové přímce.


Pokud se tato karta objevuje jako Vyzyvatel, upozorňuje nás, abychom se na danou situaci dívali soudně a jasně. Je na čase všimnout si trhlin v základech, které jsme pod sebou stavěli. Také se zdá, že jsme uvízli v detailech svého snu, zatímco teď je potřeba, abychom je ponechali Vůli vesmíru. Možná si děláte příliš starostí s minulostí i s budoucností a zapomínáme, že sen se utváří v přítomném okamžiku. Musím říct, že tato vypadlá karta - mi neskutečně sedí na mou situaci.
Sledujme skryté záměry, ve smlouvách si všímejme skrytých, malých písmem. Nedělejte si starosti, ať je váš současný úkol jakýkoliv. Věci se vyřeší, jakmile si vytvoříte odstup a budete důvěřovat v to, že o podrobnosti bude postaráno, když svá přání, myšlenky uvolníte a pustíte Vesmíru. (Jak vyšité na míru :))) - sama poslední dobou moc držím, co potřebuji a dělám si starosti díky, kterým přestávám jasně vidět svůj skutečný záměr, další možnosti atd.). Věřte, že i když sejdete, Vesmír má vlastní způsoby o nápravy.
Barvy a kameny: Oranžová - Oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Vzbuzuje v nás zvědavost a chuť do dobrodružství. Jantar, beryl, karneol, jaspis, sluneční kámen.










Na začátek týdne k nám přitančila karta č. 32 Sluneční tanečníci (Radostná činnost, oslava života, hojnost).


Karta je naším Spojencem.
Připomíná nám zákony úspěchu a chvály. Vše, na co upřeme pozornost, vytvoří zkušenost, takže zákony vždy dokonale fungují. Očekávejte to nejlepší a už dopředu to chvalte. Vizualizujte si. Tím se k vám přitahují takové okolnosti, jaké potřebujete k vytvoření reality, kterou si představujte. Předem děkujte za laskavost a přízeň a užívejte si jakoby už vaše sny a přání, byli skutečností a sledujte, jak snadno se věci začnou dít. I když se vám zdá, že nic nemá řešení a že vaše situace je vyhrocena, je potřeba ztišit ten hluk v sobě a vzít pohyb života a emocí do svých vlastních rukou, nohou, celého těla a duše. Zachovejte si optimismus a tančete s ním vnitřně, ale i navenek.
Kameny a barvy: Fialová - Je to mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky. Ametyst, fluorit, kunzit, sodalit a sugilit.

















Uprostřed týdne je k nám vystřelen šíp od karty č. 10 Pán Šípu (dosažení cíle, záměr, odstup).


Karta je naším Spojencem.
Zaměřte své plány a jděte za svými nejvyššími cíli. Poselství karty říká, že máte dobře zvažovat kam vědomě upřete své sny, touhy a také, jak sladit svůj záměr se záměrem Ducha. Víte i jak pouhá myšlenka dokáže vše zmařit. Jakékoliv rozechvění může způsobit, že šíp poletí jinam, než skutečně Duch chce. Nechte své touhy plynout a nechte je Vesmíru, dokud nedojdou do svého cíle. Jediný způsob, jak zasáhnout cíl je, nechat šíp vašeho záměru letět nezatížený vaší dychtivostí, aby letěl přesně tudy, kudy vy chcete. Možná si myslíte, že se má někam stočit, aby dosáhl vytyčeného cíle, ale ve Vesmíru to funguje jinak. Má vlastní plán, jak má šíp letět a jaký vítr ho ponese. Ale pokud nevystřelíte - ani nic nezasáhnete.Mějte stále od začátku týdne na mysli “Zákon odstupu”.
Kameny a barvy: Tmavě modrá - e barvou spolehlivosti, míru a celkově uklidňuje. Zlepšuje schopnost se soustředit. Patří ke studeným barvám, symbolizuje moře, nebe, ale i konzervatizmus a povinnosti. Tyrkys, achát s modrými žilkami, labradorit, lapis lazuli, safír.













Na konci týdne přitančí karta č. 5 Točící se tanečnice. (Klikatá cesta, vnímání).

Karta je naším Spojencem.
Tanečnice se pohybuje ve svém rytmu a svými kroky do hudby, kterou slyší jen ona. Cesta se vine a točí dokola, ale rozhodně to neznamená, že se vám situace zhoršuje. Ve skutečnosti jde o spirálu, která směřuje vzhůru. Nejdůležitější je vnímat. Nejdete ve starých šlépějích ani nejdete zpět, ale jdete dopředu po kruzích. Můžete být klidní, s vědomím, že cesta, po které jdete bude úspěšná, pružná, dobrodružná a plná nových zkušeností a zážitků. Je také dobré dovolit někomu, aby se ujal vedení. Vztahy jsou zrcadla, která vám ukazují minulost, přítomnost a možnou budoucnost. Každý vztah je posvátným učitelem, díky kterému se vám dostává lekcí, i když se vám zdá, že třeba jdete, tančíte jinými směry. Nedává to moc druhým. Všechny kroky jsou dokonalé, i když můžete mít pocit že klopýtáte. Skutečná cesta osudu je málokdy rovná, hladká, bez větví, kamení.
Kameny a barvy: Růžová - Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky ... ale také nezralosti a naivity. Je označována jako barva srdce. Růženín, korál, kunzit, sugilit, turmalín.

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...