neděle 1. května 2016

Týdenní výklad s Kartami mořských panen od 2. 5. - 8. 5. 2016 (pondělí - neděle) Prodýchejte skrytá místa.

Lunární kalendář na tento týden:
V pondělí můžeme najít možnost, jak zvládnout obtíže, s kterými se potýkáme. Naději si hýčkejme a nápady uvádějme do praxe, protože se nám bude dařit. I zdánlivě zanedbatelná maličkost nám pomůže nebo ukáže cestu.
V úterý budeme o poznání lehčí. Pomůže nám odstup a role pozorovatele. Lenivější dopoledne vystřídá dynamický závěr dne, který pomůže mnohé rozhýbat.
Středa a čtvrtek - nebojme se jednat s úřady, institucemi a právníky. Během středy se nám podaří získat pro sebe potřebné výhody. Silní budou lidé ve znamení Kozoroha, Býka a Panna. Jejich sebedůvěra a vůle by měla být nasměrovaná na jejich stěžejní úkoly. Do korun stromů zavěsme feromonové lapače. Je třeba, abychom včas nastartovali chytání škůdců přirozenou cestou. Trpíme-li nízkým tlakem, dopřejme si tymiánovou koupel nebo mast. Prokrvíme končetiny.
V pátek oživí náš temperament a probudí skrytou smyslnost, Venuše jitřenka spojená s novoluním bude ukazatelem pevných citů. Využijme impulzu ke sblížení, smíření a harmonii. Pro nové začátky je to ideální den.
Sobota vyzdvihne zásadní otázky, kolem kterých se točí naše vztahy. Nebojme se otevřít jakékoliv téma. Pozornost a péči věnujme zahradním cestám, pěšinám a zídkám. Opravujme, stavme dlažbu a čistíme kožené věci a obuv.
Neděle si zaslouží zvláštní pozornost. Měli bychom si být vědomi svých kompetencí, jinak snadno sklouzneme k napodobování a svádění viny na druhé. Napětí může vyvolat hádky, spěch či přehánění sil.

Výklad: Všechny karty v tomto výkladu jsou našimi Spojenci.

Na počátek týdne k nám promlouvá karta č. 3 Vnímavost (Dovolte sami sobě přijímat! Dovolte si dávat!).

Zpěv Panen: V tomto životě jste se už možná naučili, že když vám někdo něco nabízí, může v tom být i háček. Může se jednat o návnadu, ze které občas mohou vyplynout následky, když přijmeme to, co nám připadalo, že se výhodně nabízí a později zjistíme, že šlo o past. My mořské panny o tom víme své, protože jsme viděly naše družky, které se chytily na háček toho, co zprvu vypadalo jako lákavý pamlsek. Po té byly vytaženy a nechaly se zničit svou touhou získat to, po čem toužily. Existují i nabídky, kterou jsou činěny s otevřeným srdcem. Jsou i tací, kteří natahují ruce a v nich mají schovaný dárek a jediné, co si přejí, je radost, kterou mají z vašeho vztahu. Chtějí vás rozradostnit, uspokojit, obdarovat, zabezpečit a rozveselit. samozřejmě ne všechny dary jsou dávány se skrytými úmysly. V tomto případě vás my, mořské panny, žádáme abyste otevřeli svá srdce a vzali si to, co je vám teď tímto způsobem nabízeno. Dar, který je před vámi, ať už jde o peníze, lásku službu, je nabízen tak jak je. Představuje čirou radost osoby, která ho dává. Tímto způsobem učiní vaše vnímavost z této výměny posvátný akt. Jsou případy, kdy je dobré důvěřovat intuici a všímat si varování. Ale jsou situace, kdy je třeba se pohnout zvolna dopředu a naučit se přijímat. Teď je pro vás bezpečné přijmout s otevřeným srdcem to, co je vám nabízeno. Bude to ta nejpožehnanější výhoda - žádný dluh, žádný háček, žádné skryté požadavky. Pouze radostné přijetí toho, co je určeno právě vám.
Výklad: Nabídka bezplatné služby může směřovat vaším směrem. Brzy vám může být nabídnut dar lásky, přátelství, léčení či pouze radostného přijetí skupinou lidí, která je milující, příjemná a starostlivá. Láska a vám nakloněná štěstěna jsou na cestě k vám, v množství, v jakém se nikdy předtím neprojevily. Efektivně jste vyjádřili své touhy, ale místo radostného přijetí se na ně díváte s určitým podezřením.
Někdo vás hluboce miluje a přeje si vám nabídnout dary své lásky, nebo váš příbuzný udělal něco, aby vám pomohl. Láska má spoustu forem a podob. Přátelskou, oddanou, milující…
V tento okamžik k vám přichází Vesmír a přináší hojnost. Je teď na vás zda se otevřete a budete přijímat. Vnímavost je kvalitou vody. Buďte teď jako voda a dovolte dobru Vesmíru, aby si k vám našlo cestu. Nechte si znovu naplnit svůj pohár. Jste volní a můžete přijímat. Pro aktivní činnost pracujte s lehkostí a volností - bez zábran. Mějte více ctižádnosti a otevřete se. Pozor na neklid, roztěkanost, přílišnou výbušnost, vznětlivost, strach z jednotvárnosti a nevyrovnaného finančního života. Pozor na neopatrnost.

Uprostřed týdne se k nám připojí poselství karty č. 35 Jeřabí taška (Posvátný oceánský lék, odstranit chaos, volba).

Zpěv Panen: Corrbolg: Taška z kůže jeřába, je posvátná mořská medicínská taška, která obsahuje a ochraňuje předměty, které jsou spjaty s vaší energií a symbolizují vaší pravou podstatu. Když je potřeba, může se z ní energie uvolnit a uložit. Protože jste se nyní dostali k této kartě, chtěly bychom vám o původu této tašky něco říci. První posvátný vak pochází z moře, vyrobil ho mořský Bůh Manannan Mac Lir z nádherného jeřába, který byl kdysi ženou jménem Aoife, kterou miloval. První jeřabí taška ochraňovala jeho drahocenné poklady a proudilo z ní plno požehnání. dodnes nám jeřebí taška nabízí léčivé dary v podobě umění, hudby, útěchy a lásky. symbolicky tato taška obsahuje potřeby duše a byla vytvořena na základě trvalé lásky. Může mít majitele, ale nepatří nikomu. Vaše duše se ve věcech, které nosíte ve svých taškách neodráží. Popřemýšlejte, co u sebe nosíte, co považujete za skutečný poklad a jak dlouho by u vás měl být. Každá jeřabí taška má svou jedinečnou osobnost, energii a vztah ke svému majiteli. Znamenají všechno a nic. Inspiraci, znalosti, moudrost. Objeví se u nás, opustí nás a zase se vynoří. Vzpomeňte si na šamanské, mayské, incké váčky- věří, že to co u sebe nosí, je odrazem jejich duše, co je nabíjí, neodmyslitelně k nim patří.
Výklad: Možná je na čase poohlédnout se po posvátných ingrediencích, po kterých vaše taška začne zpívat a znít harmonií vaší duše a podstaty. Je čas projít skříně, tašky, kredence, půdy, a všechna ta místa, kde uchováváte předměty, které vás posilují, ale také která vás ubíjejí a neposilují. Nastal čas udělat pořádek i v dávno skrytých, ukrytých pokladech a uvědomit si, co skutečně vyjadřuje vaší duševní úroveň a co je pro vás opravdu typické. Některých předmětů se budete muset třeba zbavit nebo je přerozdělit či recyklovat. Věřte, že i takovýmto tříděním a pořádkem okolo sebe, čistíme sami sebe a své okolí od negativního. Ve všem je krása a vše má svůj smysl, ale některé věci už s vámi nijak nesouvisí a nejsou s vámi nijak propojeny. Ale zase třeba pochopíte, že některé symboly a věci vám chybějí a budete se k nim chtít vrátit, protože je ucítíte. Vše má v sobě sílu, energii, která na vás nějak působí a podle toho působení se rozhodujte, co s danou věcí dál, jestli vás naplňuje, uspokojuje vaše vnitřní touhy, pocity, nabíjí vaší duši a nebo naopak. Podívejte se i do kapes, peněženek, dokladů. Nedržte se tak striktně věcí, které už nepotřebujete a nepromlouvají k vám vaší vibrací.

A na konci týdne přichází poselství karty č. 26 Vzduch (Hluboké dýchání, vstup do života, výměna životadárných energií).

Zpěv Panen: Na chvilku teď buďte v klidu, utište se, přestaňte dýchat. Zkuste si jaký je to pocit, když jste mezi nádechem a výdechem. A teď vědomě začněte znovu dýchat, nadechněte se, nasajte vzduch nosem - ten vjem, ten pocit roztáhnutých plic, ten nepatrný okamžik předtím, než vydechnete a pak prožijete tu úžasnou chvíli, kdy vaše tělo uvolní vše, co nepotřebuje, co si nepřeje a co nechce přijmout. Když jste obdrželi tuto kartu, Mistr hlubokého dýchání, mořský lid vás žádá, abyste právě dýchání, které teď děláte prozkoumali. Abyste na chvíli dýchali vědomě, až do té doby, než sami oceníte úžasnou výměnu plynů mezi vámi, stromy, oceánskými rostlinami, které produkují kyslík a zapojíte se do ní. Někdy stále věříte tomu, že žijete odděleni a jste ve Vesmíru sami., ale každý nádech, který uděláte, není nový. Tytéž molekuly prošly i jinými bytostmi.Teď je na vás, abyste vyměnili energii, nasáli do sebe, dovolili sami sobě roztáhnout se a nakrmili i tak své buňky. Je čas něco udělat se vzorci, podle kterých zacházíte s tím nejpodstatnějším, co máte. S vaším životem - dechem.
Výklad: Jste schopni dostat živiny a kyslík mnohem hlouběji, než se vám daří nyní. Je čas přijít s myšlenkou a činem, jak dýchat hluboko, mnohem hlouběji a zadržovat dech. Nenijak násilně, ale volně trénovat. Uvědomíte si, že jste v bezpečí. Také cestujte do míst, kde jste nikdy nebyli. Nejen, co se planety týká, ale do míst vašeho nitra s dechem. schopnost hlubokého dýchání, plavání vás uzdravuje, probouzí a rozpouští to, o čem mnohdy ani nevíte, že máte stále v sobě. Navštivte místo, kde víte, že je čirý, čistý vzduch. Nasávejte život, dýchejte zhluboka a naplňte se esencí života.








Kameny a barvy pro tento týden:
Bílé: Symbol čistoty, jasnosti a nevinnosti, ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti bez jakýchkoliv kompromisů. Je chladivou barvou, která působí rozjasňujícím dojmem, zvětšuje prostor a napomáhá přemýšlení.
Horský křišťál, diamant, kalcit, fluorit bez příměsí, zirkon.

Modré: Patří ke studeným barvám, symbolizuje moře, nebe, ale i konzervatizmus a povinnosti.
Tmavě modrá – Je barvou spolehlivosti, míru a celkově uklidňuje. Zlepšuje schopnost se soustředit.
Světle modrá - Připomíná nekonečnost nebe, přináší inspiraci a dává nám pocit svobody. Vyjasňuje duši i ducha.
Tyrkys, achát s modrými žilkami, labradorit, lapis lazuli, safír

Fialové: Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.
Ametyst, fluorit, kunzit, sodalit a sugilit.

Stříbrné: Symbolizuje hojnost, romantiku, naději ale také smutek. Stříbrná rovněž pomáhá odhalit a uplatnit tvůrčí představivost a vrozenou intuici.
Měsíční kameny, hematit, sněhový křišťál, perly.

S Láskou Fal ♥ :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...