čtvrtek 28. dubna 2016

Býk

Býk 21. dubna - 21. května

Známé osobnosti: Marie Terezie, Alžběta II., Adolf Hitler, Dáda Patrasová, Jiřina Bohdalová, Honoré de Balzac, William Shakespeare Salvador Dalí, Ella Fitzgeraldová, Sigmund Freud, Petr Hapka, Jaroslav Hašek, Cher, Jan Pavel II., Karel Kachyňa, Oldřich Kaiser, Karel IV., Vladimír Iljič Lenin, Josef Mánes, Jack Nicholson, Michelle Pfeifferová, Barbara Streisandová, Shirley Tempel-Blacková.

Planeta: Venuše
Ženské znamení
Živel: Země
Archanděl: Chamuel
Kameny: Achát, akvamarín, avanturín, azurit, beryl, citrín, epidot, chalcedon, chiastolit, chryzokol, korál, kunzit, malachit, růženín, safír, sardonyx, smaragd, topaz, turmalín, tygří oko.
Kov: Měď
Oleje, čaje, koupele: Šalvěj. ylang ylang, růže, jasmín, levandule, vrbina, heřmánek.
Barvy: Světle zelená, světle modrá, růžová.
Tarotová karta: Velekněz
Artist - http://aquasixio.deviantart.com/gallery/
Ženské znamení jako Býk bývají pasivnější a introvertní a jako zemské znamení mají melancholickou povahu. Jsou, ale praktičtí, konzervativní a spolehliví. Jsou to realisté, kteří potřebují materiální jistoty. Pevným znamením mezi, které patří Býk jsou zdrženlivější a změnám se brání. Mají velkou vnitřní sílu, lidé jsou to trpěliví a vyrovnaní.
Býk je znamením spojené s láskou a přepychem, stejně tak  s potěšením a uměním Venuše. Pokud je Býk silně zastoupen na vaší hvězdné mapě (máte-li v Býku Slunce, Měsíc nebo ascendent), pak ve vašem horoskopu bude mít velkou sílu i Venuše.
Chamuel pomáhá lidem najít pravou lásku a je přiřazen ke znamení Býka.
Býk je tedy na jednu stranu velmi jemný a romantický a na druhou stranu je rozzuřený být, který si umí stát za svým a hlavně, když se jedná o jeho nejniternější touhy. Ale jeho vztek neuvidíme, do chvíle, kdy poslední kapka dokape do již naplněné mísy a přeteče. V tu chvíli Býk exploduje jako sopka. V jakékoli části našeho horoskopu, kde máme Býka, je oblast, ve které dokážeme být neoblomně tvrdohlaví a temperamentní. Býci hledají uspojovivé vztahy v přátelství a v profesní dráze, s klidem a mírem v srdci. Kombinace s Býkem je opravdu výborná, protože Býk je řízen milující Venuší a tak hledá svou spřízněnou duši, protože bytostně potřebuje opravdovou lásku. Býk je druhé znamení zvěrokruhu a je považován za znamení mládí. Představte si malé dítě, jak se batolí vpřed a chce poznávat svět, objevovat nové věci a ochutnávat život a někdy i doslova.
Hledá potěšení života a uspokojení svých smysluplných tužeb u lidí ve svém okolí a snaží se ze svého nitra vytáhnout, že vše co potřebují mají právě v něm,
Vaši přátelé jsou někdy hodně zabřednutí do každodenních starostí, že možná ani nepostřehnout, že se cítíte osaměle a že je potřebujete.
Býk si uvědomuje, že je to právě on, kdo by měl dávat, kdo by se měl ovládat a mít situaci pod kontrolou, Zdráhají se požádat o pomoc a o objetí.
Pro všechny tyto případy a případy výše, tu mají právě Chamuela a i v tomto případě vám pomůže svěřit se svým přátelům, v hledání lásky, v nalezení toho, co skutečně potřebujete, ukázat svou zranitelnost a nechat před přáteli stranou touhu chtít vše kontrolovat.
Trpělivý Býk nabízí stálou a opravdovou lásku. Důvěryhodný Býk dobře ví, že pravá láska není přelétavá a nestálá.
Být není znamení, které by přímo vyzařovalo lásku nebo romantiku, ale dokáže pomoci na cestě k opravdové lásce.
Býk zdaleka není povrchní, i když miluje krásu a rád se obklopuje krásnými věcmi. Má rád vše, co je přírodní a pravé. Raději se oblékne do bavlny než do syntetického materiálu. Nebo dá přednost luxusnímu hotelu před motelem. Jdou si za tím, aby dosáhli bohatství přesně takového jaké k životu potřebují.
Můžete se cítit nepříjemně, když čtete o meteriálnu  nebo nesví, připomeňte si, že jsme přišli sen na Zem v lidském těle, abychom zažili jak ducha, tak i hmotu a Býk je kombinací obojího. Jeho hlavním rysem je schopnost opatřit nám to nejlepší z nejlepšího v jakékoliv oblasti. Když děláme, co milujeme, pak příliv hojnosti na sebe nenechá čekat.
Jen si dejte pozor na Býkovu až přílišnou shovívavost vůči přejídání a utrácení. Je potřeba najít vnitřní mír, který nemůže nic jiného nahradit. Máte-.i problém v budování vaší kariéry, tak jste si ještě neujasnili, do čeho se chcete skutečně pustit nebo k čemu jste předurčeni.
Také si vzpomeňte, že v oblasti, kde máte Býka v horoskopu, budete mít tendenci být tvrdohlaví a paličatí. To, ale brzdí přirozený běh věcí, který můžete zastavit a to hlavně při uvědomění, že si házíte klacky pod nohy. Býci jsou velmi vytrvalí, tvořivý, houževnatí, smyslní, důslední a dobří.
No, ale mají i své slabiny. Mají předsudky a jsou občas nesnášenliví. může jim chybět tolerance a je těžké je přesvědčit.
Ale také se někteří rádi nechávají vydržovat.
Dávejte si pozor na tyto části těla: Krk, hrdlo, uši, hlasivky a štítnou žlázu.
K jídlu vám prospívá: Špenát, řepa, jablka, hrušky, chřest, artičoky, pšenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...