úterý 5. dubna 2016

Dubnové novoluní 7. 4. 2016 v Beranu přináší plno nekultivované energie a prchlivosti.

Čas: 7. 4. 2016 ve 13:23
Zvěrokruh: Luna a Slunce se nacházejí ve znamení Berana
Vládnoucí planeta: Mars
Související orgány: Hlava, zuby, jazyk, příčně pruhované svaly, penis, žlučník, tepny, krev.
Tyto orgány jsou dnes citlivé, proto se snažte o ně pečovat a nezatěžovat je.
Zahrada: Půda odpočívá a má mít klid. Ošetřiti můžete pouze nadzemní části keřů a stromů a nic nezasazujete ani nepřesazujte.
Typy: Je zvláště výhodná doba pro mytí vlasů a efektivní způsob zhubnutí a léčbu. V tomto období je jednodušší zbavit se špatných návyků.
První jarní novoluní je astrologickým novým rokem: energie prvního znamení zvěrokruhu. Toto novoluní budeme vnímat jako kosmický "budíček", abychom se včas probrali do akce ze zimního spánku a z chaotických březnových zatmění. Beran v nás zažehne vitalitu a pocítíme, jak cosi v nás začne klíčit a chce prorazit ven. Při každém novoluní jde o restart energií. Tento restart nám umožňuje odhodit zátěže a začít něco nového. Obzvláště to o to více platí v tomto novu. Beran je znamením bojovníka a objevitele. S jeho odvahou přichází něco nového na svět, zrod. Je na čase opustit zimní skořápku a vydat se jaru vstříc.
Vydejte se za svým osudem bez ohledu na to, jak druzí budou vaše kroky vnímat. Můžeme pocítit, jak se chceme odtrhnout od davu, získat nezávislost, originalitu, vyjádřit se a sílu.
Není čas na vyjednávání nebo příměří s vaším vnitřním nepřítelem. Víte, že nejdříve musí něco skončit, a to proto, aby vzniklo místo pro nové. A to nás v dubnu čeká. Jde o nejdůležitější novoluní v tomto roce. Začněte nový projekt, práci. Protože teď to jiskří a máte sílu Beranů toho dosáhnout. Stále budou komplikace se vztahy. Tak jako některý z nich ohnivě vznikne, tak může popelem skončit.
Můžete se se vším rozloučit , obnovit nebo udržet. Jen myslete na to, že nelze lpět a trvat na dávno vyhořelých situacích, vztazích a změnách. Pochybnosti o síle myšlenky a slov hovoří pouze o Vás. O Vašem přístupu k sobě sama. Planetární konstelace vás mohou udržovat tak dlouho v napětí a strachu, dokud sílu myšlenky neproměníte ve slovo lásky.
Novoluní v Beranu nese v sobě příliš mnoho nekultivované  energie, aktivity a prchlivosti. Jednání je spíše pudové a můžete prosazovat pouze sebe a nikdo není chytřejší než vy. Proto se snažte vzájemně vnímat své blízké, přátele a okolí. Rovnoměrně a vyváženě rozvrhujte své síly a použijte umění diplomacie. Pozor na přetížení, které přináší stres, podrážděnost, hněv a vyčerpanost, což se může projevit třeba nesnesitelnou migrénou. Zabavte se, ale s ničím to nepřehánějte. Bera nemá rád nudu a vše z toho na nás může dopadat. Očekávejme situace, které obrátí náš život jiným směrem. Přijde prudký zvrat v našem životě. Novoluní bude mít vliv na témata nové pracovní aktivity. Je potřeba, abychom se občas vrátili k nedořešeným situacím, během kterých je třeba udělat věci trochu jinak, než jsme původně plánovali. Vytvořené změny míří ku prospěchu.

S Láskou Fal :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...