neděle 17. dubna 2016

Týdenní výklad s Kartami Skryté moudrosti od 18. 4. - 24. 4. 2016 (pondělí - neděle) Vedení ve váš prospěch a nastavení mantinelů.


Na počátek týdne k nám promlouvá karta č. 37 Kovový král (disciplína, neprůstřelnost, hranice).

Kovový král je silný a tajemný zároveň. Přichází k nám, aby nám propůjčil neprolomitelný štít ochrany. Ať už k nám vysílá kdokoliv kritiku, žárlivost, závist nebo cokoliv negativního, nezraní nás. Měli bychom se zamyslet a  nastavit si zdravé hranice. Vždy nám do života vchází noví lidé a tím nové zkušenosti, ale i poznávání a průlomy. Ale také si musíme vymezit určité mantinely,, za kteří ostatní nemohou zasahovat. Když tak učiníme, bez ohledu na to, jak tento krok může být nepříjemný, nakonec je to ku prospěchu všech. Máme si ujasnit, kde končí naše hranice a začínají hranice druhého, protože i my můžeme zasáhnout přes  mezní čáru někoho. Berme na vědomí, že emoce druhých lidí, nejsou naše bez ohledu na to, jak moc jsme empatičtí. Také bychom si měli uvědomit svou zdravou sebeúctu a jak jsme hrdí na to, kam jsme doposud došli a co jsme dokázali.
I král svou hranici překračuje s rozvahou, ale s jistotou v sebe. Nebojí se rozšířit své území a ani my se nemáme bát rozšířit vlastní vědomí a tím si dokážeme dále stanovit své možnosti, dát si sílu, brnění, které negativní vlivy dokáže samo odrazit, aniž by to zasáhlo naše nitro.
Také můžeme pociťovat touhu někoho vést, především bychom, ale měli vést sami sebe. Buďte aktivní a tvůrčí a dejte do toho veškerou svou iniciativu, kterou můžete procítit. Ale také se věnujte druhým, pochvalte je. Nenechte zvítězit nadřazenost a svou tvrdohlavost. Věřte stále ve svou cestu. Při stanovení hranic nemusíte cítit jen pozitiva, ale i negativa jako je váhavost a nebo naopak nadřazenost nad druhé. Ale také se nenechte sami sebe uzavřít v osamělosti.
Myšlenka na počátek týdne od Doreen: Budu se během dne snažit o vědomé dýchání. Budu si připomínat, že si mohu zvolit mír, ať se kolem mě děje cokoli. Kdykoliv si to budu přát, mohu se stáhnout do svého nitra, kde vládne mír, už jen tím, že zavřu oči.



Uprostřed týdne nás navštíví karta č. 27 Posvátný svazek (partnerství, milostný vztah).


Co vlastně znamená posvátný svazek? Jde o krásné a opravdové partnerství, které nám ukazuje, že Duch naslouchá a je vždy na naší straně, že nám pomáhá uskutečňovat naše sny, touhy a naplňovat náš osud.
Věřte, že nikdy na své cestě nejste sami. Vždy máte ty správné po svém boku. Partnerství s Vyšší silou je tu pro vás, kdykoliv potřebujete. Žádejte - nezapomínejte na heslo “Požádej a je ti dáno!. Vaši průvodci jsou tu vždy s vámi a snaží se vás vést, pomáhat, radit, ukazovat znamení nebo symboliku. Může jít o harmonické setkání, poznání jakéhokoliv druhu. Můžete poznat vašeho nového průvodce, totemové zvíře nebo nové přátele či budoucí partnery, ať už na vztah nebo pro nějaký projekt. Všímejte si darů, které vám, který svazek přináší, ale také si uvědomte jeho hodnotu a sledujte své pocity, jak se s kým cítíme, co vám to dává a radujte si z té nejmenší maličkosti z partnerství, protože nakonec maličkost není maličkostí, ale zásadním artefaktem.
Získáte nové zkušenosti s vysokou hodnotou, mentální energií a všechna úskalí a problémy zvládnete za pomocí vaší přízně, průvodců a jiných partnerství. Mnohdy si neuvědomujeme hloubky své moudrosti, přesto dávejte dál ze sebe to nejlepší, jde to jak ve váš prospěch, tak v prospěch ostatních. Složte zbraně, uchopte klíč od svého zámku a pusťte k sobě ty, kteří se s vámi chtějí spojit, pomoci vám a vést vás.
Nechte se očistit tyrkysovou barvou, která vás zároveň posiluje. Má blahodárné účinky na tělo a duši a podporuje sebevědomí a fantazii. Sledujte, jak to ve vašem posvátném svazku kvete a jak se cítíte být zároveň volní.
Kameny: Tyrkys, akvamarín, malachit, opál.
Myšlenka na tyto dny od Doreen: Uvědomuji si, že jsem součástí týmu. Mí andělé jsou připraveni a ochotni mi pomoci se vším, oč je požádám. Mohu si je zavolat a přijmout jejich pomoc s vděčností. (Slyšte a naslouchejte radám, které k vám slétají, ale které vám dává okolí, hudba nebo zvuky).

Na konec týdne k nám přichází karta č. 35 Dáma blesků (překvapení, někdy šok, naprostý posun v paradigmatech).

A tady přichází ke slovu mocná síla, která dokáže měnit náš život. Můžete očekávat náhlý posun ve vaší situaci, možná se objeví nečekané okolnosti a nabídnou vám životní příležitost. Nebo řada objevů a vhledů vrcholí rozhodujícím zábleskem prozření, díky němuž budete naprosto přesně vědět, jak chcete věci vyřešit. Ale také možná někdo vstoupí do vašeho života a posune vás k výšinám. Ať nový přítel, partner, duchovní člověk, bytost…
Můžete dostat geniální nápad, který vás zasáhne jako blesk. Když si všimnete, tak předchozí karty vás vedou ke kreativitě, k partnerství nebo svazku, který vás může naťuknout, vést výše. Změna přichází a může nastat totální posun v paradigmatech. Setřeste ze sebe staré a známé schémata myšlení a vzorce. Nebraňte se změnám, buďte stále pevně uzemněni, ale nenechte se válcovat něčím, co s vámi nesouvisí, co není vaší pravdou. Ctižádostivost a poznání přímo na vás po celý týden bude dýchat. Odhoďte strach a zkuste risknout něco, o čem víte, že chcete zkusit. Udržujte se v rovnováze, v klidu a myšlenky v tichosti. Lépe tak překonáte překážky, které v sobě máte, ale i které jsou kolem vás.
Myšlenka ke konci týdne od Doreen: Beru život do svých rukou a zvyšuji v něm intenzitu dobra. Nastavuji hodnoty na harmonii, hojnost, dokonalé zdraví, skvělé příležitosti a vše ostatní, po čem mé srdce touží. Nechávám se vést moje náruč je otevřená, tak aby mohla přijímat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...