neděle 3. dubna 2016

Týdenní výklad pomocí tří karet od 4. 4. - 10. 4. 2016 (pondělí - neděle) Očista.

Na začátek týdne k nám promlouvá karty č. 44 Dáma zrcadla (odraz, nesouzení).

Karta je, jak Spojencem tak Vyzyvatelem. Pohledem zrcadla a uvolnění sebe.
Dáma zrcadla vás žádá, abyste na sebe pohlédli do zrcadla, které je tvořeno z událostí vašeho života. Představuje mocnou sílu zákona přitažlivosti a připomíná vám, že jste tím, co si do svého života přitahujete a jak jsou vaše myšlenky čiré a čisté. Neznamená to, že by jste se měli vinit za to, že jste k sobě přivolali nějaký přečin nebo se stali obětí nějaké rozsáhlé události. Tím by jste celý zákon přitažlivosti naprosto překroutili. Některé věci se nám mají stát, aby vyzkoušely naší sílu, víru a naučili jsme se disciplíně a trpělivosti. Podívejte se na sebe v předivu utkaném ve vašem životě. Tvoří ho vztahy, příležitosti, touhy, prohry a úspěchy. Podívejte se zpětně na vaše reakce, připomeňte si je a podívejte se, jak dnes tyto situace chápete, jak by jste dnes reagovali a co vám hlavně tyto zkušenosti daly. Jak jste reagovali na všechny ty výzvy, Uvědomte si i všední věci, běžné, které jinak opomíjíte. Nedělejte soudy, pouze přijměte věci takové jaké jsou. Tak jako odpuštění neznamená zapomenutí na události, ale smíření se s nimi, kdy je správně pojmenujeme, bez malování si vzdušných obláčků, je pouštíme a necháváme být. Važte si každé části svého příběhu jako zásadního momentu pro váš nejvyšší rozvoj. Máte pocit, víte, že jste na své cestě přesně tam, kde chcete být? Líbí se vám, co vidíte ve svém zrcadlení se? Dokážete pochopit své reakce a důvody, které vás přiměly k položení vašeho dotazu? Odpověď nehledejte nikde jinde, ale jen čistě v upřímném zhodnocení sebe samých. Nečeřte své klidné vody, ani Dáma zrcadla  zbytečně nevyvolává vlny, ale jen letmo se dotýká svého zrcadla, aby nenarušila svůj odraz a neviděla se pokřiveně.




Uprostřed týdne se k nám připojuje karta Bohyně soucitu (Sebekritika podkopává váš pocit vlastní hodnoty. Mějte se sebou soucit).


V nitru každé živé bytosti se nachází láska. Sebehodnocenípokračuje. Vaše osobnost a role jakou hrajete v tomto životě, je pouze pomíjivou a dočasnou iluzí. Vše, co vnímáte jako dobré nebo zlé, jsou pouze nepostradatelné stránky vás samých. Kladné i záporné vlastnosti jsou v každém stvoření a i v každé věci. Přesnější, než posuzovat něco jako dobro a zlo by bylo dobré mluvit o principech jin a jang. Protože ve skutečnosti neexistuje dobro ani zlo, ale pouze protiklady, které tvoří celek. Sebekritika ničí váš smysl pro vlastní hodnotu a drží vás v iluzi, že potřebujete něco vylepšovat, za něčím se hnát, abyste byli schopni úspěchu, štěstí a naplnění. Přijměte sami sebe, tak jak jste, i vaší stránku, kterou nemáte rádi. Ve chvíli, kdy tuto stránku přijmete, uvidíte jasně s širším vědomím, co je potřeba. Neusilujte o to být někým jiným, neporovnávejte se s ostatními. Jedině tak se váš život promění. Jedině s čistou myšlenkou a hlavou a se sebepřijetím, nacházíme nové sféry a možnosti.
















Na konec týdne připlouvá karta č. 4 Neviděné (Je ti příliš mnoho skryto).

Karta je naším Spojencem.
Zpěv Panen: Je třeba více informací a my na vás naléháme, abyste si sami ověřili to, co vám bylo řečeno. Abyste věřili jen vlastním přímým zkušenostem. Je mnoho vod, které nemáme prozkoumány a neznáme je, proto vás žádáme a prosíme, ať si tyto vody otestujete. Zjistěte, co se skrývá pod hladinou, pod tím, co vidíte a co si překrýváte. Je snadné skočit, bez toho, že byste si ověřili, co je pod povrchem. Co nejupřímněji vás žádáme, abyste hlouběji prověřili, co tam je.
Je spousta informací, co nevyšly ještě na světlo. Mohou tam být skály, velké ostré (staré kódy, minulost, bolest) a potápění tam může být nebezpečné. Ve vodě můžou být klacky a jiný odpad. Tam, kde to vypadá, že pro skákání do vody je to hluboké dostatečně, může být mělčina. Předtím, než se do něčeho pustíte, prosíme, ať raději dvakrát měříte, než říznete. Zeptejte se na radu těch, kteří na stejném místě byli a lidí, které znáte, setkali jste se s nimi. Je nezbytně nutné žít s nadšením a nevinností, ale někdy je potřeba se zeptat zkušenějších, a abyste požili svůj požehnaný rozum a nevystavovali se nebezpečí. Protože za takových okolností nebezpečí existuje. Děje se daleko víc, než můžete ze svého postu v tuto chvíli vidět. Musíte zjistit toho mnohem více a ještě předtím, než začnete uvažovat o nějakém činu.
Výklad: Celkově je tu varování při podepisování smluv a jiných písemností, abyste si dávali pozor na skryté klauzule. Cítíte důvěru, protože je vaší součástí a to svádí občas k nepozornosti, kdy nám může něco důležitého uniknout. Snažte se na konci týdne do ničeho neinvestovat, zajděte si na lékařskou prohlídkou a dobře promyslete, než si připustíte nové lidi do svého života a než budete souhlasit s novými návrhy. Zvažte, co vše může být pod povrchem. Skály, propasti, silné proudy, naplaveniny a jiná nebezpečí.
Nechte si pomoci a poradit od lidí z oborů, které potřebujete. Spoléhejte se jen na svou sílu a změřte hloubku svého závazku. Udělejte si průzkum a mnohem lépe, tak porozumíte místu, kam hodláte vyrazit. Může vám to vzít část ideálu, romantiky, ale ve výsledku vás to zachrání. Ale toto se netýká jen smluv, vypořádání se závětí a jinými dokumenty, ale týká se to i vašeho nitra. Máte v sobě skryto něco, co si neuvědomujete, co vás zastavuje a nejde vám prodýchat, minulost, která vás tlačí v určité sféře do ústraní a drží částečně na místě, ale k čemu přišel čas se zlehka přiblížit, naťuknout, jemně dotknout a přijít na to, co ještě v sobě nemáte vyřešeno, a který ten  kostlivec chce už ven. Nestyďte se požádat o pomoc své přátele, kteří vás dobře znají, ale také pomocníky, průvodce, či komu věříte a víte, že vám vždy dokázal pomoci otevřít věci na povrch. Nebojte se života, pročistěte se tento týden a zase vás hodí do kolejí, které znáte, potřebujete a chcete.

Vhodné kameny pro tento týden: Achát, hematit, labradorit, kouřový křišťál, smaragd, fluorit, jadeit, malachit, mechový achát, aventurín, turmalín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...