pondělí 25. dubna 2016

Rada a vzkaz od andělů na 25. 4. 2016

Vzhledem k tomu, že tento týden se necítím na výklady, protože jak víme, na každý den se člověk cítí být v pohodě, na každý den je na obloze jasno, bez mraků, tak se alespoň podělím o rady andělů. ;) Děkuji za pochopení.

Vzkaz na 25. 4. 2016

Dnešní den nás vyzývají, ať nezapomínáme na svou vznešenost. Vaše duše je ve všech směrech otiskem Boží vznešenosti. Ozařujete planetu světlem, ačkoliv s daru, který v sobě nosíte, nemusíte být vědomi. Tato vznešenost je tu stále, bez ohledu na to, co se kolem vás děje. Věčnou pravdu o vaší vznešenosti nevystihne žádný názor na vás, odráží ji jen čistá a bezpodmínečná láska.
Jste nádherný příkladem naprosto dokonalého stvoření, na něž je radost pohledět.
Dnes bychom vám rádi připomněli vaši dokonalost a také to, ať se k ní obracíte vždy, když potřebujete podporu. Soustřeďte se na tentýž svatý ideál v každém člověku, se kterým se dnes potkáte a všechny vaše vztahy vám dnes přinesou prožitek hlubokého štěstí.

Afirmace: "Uvědomuji si, že jsem v jednotě a to navěky a v každé situaci. Ať jsem kdekoliv, vždy mi stojí průvodci po boku, bdí na de mnou a milují mě bez podmínek."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...