neděle 10. dubna 2016

Týdenní výklad s Andělskou terapií od 11. 4. - 17. 4. 2016 (pondělí - neděle) Nedržte svá přání, věřte v ně, ale volně je pusťte do Vesmíru.

Ráda bych ještě vysvětlila proč jsou teď týdenní výklady. Vzhledem k tomu, že po celý duben mám po večerech přednášky, nestíhala bych vykládat karty v týdnu a proto teď budou hlavně týdenní výklady. Děkuji za pochopení :).

Na začátek týdne jsme obdrželi kartu Ušní čakry.
(Všímejte si poselství, která se projevují jako zvuky, hudba a slova, jak ve vašem okolí, tak ve vaší mysli. Tato poselství jsou odpověďmi na vaše modlitby.)


Tuto kartu jsme obdrželi, protože se andělé snaží získat naši pozornost. Sleduji nějaký čas, jak přicházejí lidé s tím, že se jim zdá, že vše jim stojí a nechodí jim znamení, sny a že mají pocit, že ani nic necítí. Také přichází zprávy lítostí lidí, kteří ani netuší proč, ale pláčou. A tak tato karta přichází jako na zavolání.
Když jsme zvyklí přijímat a chvilku se nic neděje, máme pocit, že se něco vytrácí z našeho života. Všimněte si, že takové pocity přijdou ve chvíli, kdy jsme nějakou chvilku v klidu. Můžeme znejistět a začít lpět na přání něco slyšet, vidět, cítit, pocítíme větší potřebu v nutkání nějakého znamení. Tlačením na sebe a nutně něco vidět, slyšet si zastavíme jakoby příjem toho všeho. Je potřeba toto pustit. Jako přání, které když v sobě držíme, dusíme, lpíme na něm, že musí přijít, tak nic nepřichází a nemůže se ani splnit. Proto, aby bylo vyslyšeno, splněno, je potřeba myšlenku na něj uvolnit a celkově svou duši i tělo. Stále tu něco je a stále se něco děje a přichází k nám a je jen na nás kolik máme v sobě víry, síly, disciplíny a trpělivosti, abychom zkouškou došly do zdárného konce. Vypusťte svá přání, touhy do vesmíru. Začnou k vám přicházet informace, pokyny, sdělení proto, abyste mohli podniknout příslušné kroky. Poselství můžete vnímat mnoha způsoby - rozhovory, opakujícími se písněmi, texty, básněmi, slovy, která vám může sdělit někdo naprosto cizí nebo slovy, která uslyšíte ve své mysli, intuici. Také můžou přijít ve formě zvuků atd. Poselství andělů jsou vždy milující, důvěryhodná, konstruktivní a pozitivní.

Meditačně zapracujte na odstranění nižších energií v ušních čakrách. To znamená, odprosťte se od všeho bolestivého, co jste slyšeli výměnou za srozumitelné slyšení hlasu lásky a andělů. Tyto čakry se nacházejí uvnitř hlavy, těsně nad levým a pravým uchem.
Na rozdíl od ostatních čaker se netočí a jsou natočeny o 30 stupňů nahoru od vodorovné osy. Mají červenofilaovou barvu.  Jejich nesprávnou funkci způsobuje neochota nebo přílišná touha slyšet bytosti duchovní sféry.  Ale také to, co jsme kdy slyšeli, ať už láskyplné věty nebo věty založené na strachu, vyvolání nejistot, které nám uvízly v mysli, a které nás nějak napadly. Nemusí jít jen o blízké lidi a okolí, ale média, hudba, zvuky a hluk z okolí. Je dobré vždy na noc si vše odpojit od elektrických přívodů.
Modlitba k Archandělu Michalovi:Prosím tě, abys odstranil všechny nižší energie v mém fyzickém uchu a i v mých ušních čakrách. Jsem ochoten/na se odprostit od všeho bolestivého, co jsem slyšel/a výměnou za schopnost srozumitelně slyšet hlas lásky a andělů.”
Drahokamy a krystaly: Ametyst, fluorit, kunzit, sodalit a sugilit, tyrkys, achát s modrými žilkami, labradorit, lapis lazuli, safír, akvamarín, malachit, opál.

Uprostřed týdne se k nám připojuje karta Vizualizujte si úspěch.
(Představte si samu sebe v této situaci jako úspěšnou a věřte v pozitivní výsledek).


Nejen andělé, ale i vy si chceme a máte zvýšit sebedůvěrěru a zbavit se starostí týkajících se vaší situace.
Součástí toho je, abyste si udrželi pozitivní vizi sebe sama a i třeba i ostatních zúčastněných. Když očekáváte to nejlepší, pak to nejlepší inspirujete v sobě i v druhých.  Situace, kterou řešíte, závisí na vaší  pevné vizi a víře v úspěšné vyústění. Žádejte o pomoc své průvodce, jsou při vás a pomohou vám.

Postup: Nejlépe, jak si něco vizualizovat je mít ústřední bod - tedy něco na co se můžete soustředěně zadívat. Tento bod pak slouží jako bílé plátno, na které promítnete svou představu. Takovým dokonalým bodem je třeba plamen svíčky. Při pohledu na zapálenou svíčku, se uvolněte a představte si sama sebe, jak si v současné situaci vedete naprosto skvěle. Vnímejte a prociťujte každého, kdo se situace účastní, jak se usmívá, jak je šťastný a naplněný.
Prožívejte pocit bezpečí v oblasti břicha, v mysli a v celém těle. Své starosti ohledně toho, jak se tento pozitivní výsledek dostaví, odevzdejte Vyšší moci.













Na konec týdne k nám promluví karta Požádali jste své anděly o pomoc?
(Vaši andělé vám s touto záležitostí chtějí pomoci, potřebují však nejprve svolení, aby mohli začít působit v oblasti vaší svobodné vůle.)


Karta nám říká, že jsou situace, která řešíme sami, kdy nežádáme o pomoc, ale že naši andělé nám byli na blízku a čekali na naše svolení, aby nám mohli pomoci. Chtějí nám pomoci se záležitostí, s kterou se potýkáme. Ale je potřeba jim dát souhlas. Jsou nám k dispozici, aby nám zodpověděli naše otázky, povedou nás a urychlí naše manifestace. Vzhledem k tomu, že jsme byli obdařeni svobodnou vůlí, tak si musíme i uvědomit, že je potřeba dávat souhlas Vyšším sférám, aby mohly zasáhnout a činit. Je jedno zda požádáme o pomoc nahlas, v psané formě, v duchu, ani na tom jaká slova zvolíme. Podstatné je jen to, abychom tak učinili. Pokud si nejste jisti oč požádat nebo se bojíte, že požádáte o něco nevhodného, požádejte Nebesa o odvahu a pomohla vám, abyste  věci vnímali a  jasně chápali.

Postup: Ať už hledáte odpovědi nebo vedení, léčení a úlevu nebo manifestace svých pozemských potřeb, mohou vám vaši andělé prostřednictvím své síly pomoci. Udělejte si čas a požádejte své anděli o pomoc. V duchu nebo nahlas. Nemějte strach, že byste požádali o něco nevhodného nebo, že své přání, prosbu řeknete nevhodně či nesprávným způsobem. Andělé reagují na smysl požadavku. Jakmile jim svou žádost o pomoc předáte, pozorně očekávejte jejich odpověď, která k vám přijde ve formě intuice, myšlenek, snů, vizí nebo znamení.
Drahokamy a krystaly: Jantar, beryl, karneol, jaspis, sluneční kámen, citrín, kalcit, topas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...