sobota 9. ledna 2016

Novoluní 10. 1. 2016

Luna vstupuje do znamení Vodnáře ve 21:22. Celý měsíc probíhá ve znamení kozoroh - tedy i Novoluní. Novoluní je fáze Měsíce, kdy je k Zemi obrácen neosvětlenou stranou. Při Novoluní je Luna a Slunce ve stejném znamení. Luna v něj setrvává  přibližně 2 a půl dne, slunce zhruba 30 dní.

Přesný čas: 2:30
Zvěrokruh: Luna a Slunce jsou v Kozorohu

Nedělní Novoluní - tedy první v roce 2016 - bude opravdovým kopnutím do nových začátků. Oslavenci budou mít úspěšné období a ostatní možnost proměnit a obohatit svůj život.
Pocítíme sílu překonat překážky, vyjít po schodech vzhůru, blíže ke hvězdám a to nás povede i blíže k našim cílům a předpokladům.
Toto Novoluní přinese touhu po změnách a zvraty.
Vodnářské novoluní má elektrizující atmosféru a přináší přátelské, komunikační, a zábavní prostředí. Ale také i napětí, nervozitu a nestálost.
Mladší a senzitivnější lidé v tyto dny mají sklon k bohémství. Hledají romantiku, dobrodružství. Rebelové pro změnu dávají najevo svůj nesouhlas.
Každé Novoluní představuje Restart. Zbavujeme se tedy zátěží, srovnáváme se s minulostí, přehodnocujeme, abychom začaly nový cyklus.
A právě, že jde o toto Novoluní, tak nám to dá sílu, abychom svá předsevzetí dotáhly do zdárného konce.


Mysleme na to, že na Lunu má vliv v tuto chvíli znamení Kozoroha a Vodnáře. Taková energie nabízí nebo spíše přináší skvělé podmínky pro zhmotnění našich vizí a také nové záměry, rituály - hlavně týkající se našich zaměstnání, kariéry a financí. Můžeme se zabývat otázkou zda nezměnit práci, kterou nemusíme.
Je také dobré upevnit si svou autoritu a tím se ujistit, že si stojíme za tím, za čím jdeme. Největším nepřítelem budeme sami sobě a proto ho v sobě najděme, abychom předešly sestupu. Je potřeba se podívat do vlastního Já proto, abychom viděly v čem sami sebe blokujeme a brzdíme.
Přijdou chvíle, kdy budeme chtít odemknout pomyslná pouta, která nás drží tam, kde být nechceme, vysmeknout se z omezujících závazků a hledat nové cesty, jak omezení vytlačit a skončit s ním. tak jako Kozoroh je vytrvalý při svém stoupání po skalách, tak jeho energie nám bude nápomocna. Tak jako pro Vodnáře je fascinující, přelétavá a vřelá láska a v případě jeho neúspěchu se vrhá na své koníčky, aby časem posbíral energii na hledání nových objevů, tak i v nás energetická síla probudí touhu po novém - změnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...