středa 27. ledna 2016

Výklad pro den 27. ledna 2016 (středa) s meditací

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na středu 27. 1. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 1 Vznešená dámá lásky a soucitu (úcta, laskavost, pozornost)



Karta je vyložena jako Spojenec.
Pokud se Vznešená dáma  lásky a soucitu rozhodně být naším spojencem, pak nám přináší hluboké a závažné poselství: Připomíná nám, že opravdová je jen Láska. Je to jediná skutečná a ničím nepodmíněná síla stojící za všemi způsoby projevu neviditelna v materiálno.
Největší tvůrčí síla lásky se zažehne vědomím činem laskavého pochopení. Velkorysost srdce, respekt úcta, empatie vůči všemu živému, nám dodají skutečnou sílu k tomu, abychom žili šťastný a spokojený život.
Motivem všeho, co děláme - činů, myšlenek, pocitů - musí být láska, laskavost, soucit vůči všem, pokud máme  v úmyslu utvářet spokojený život naplněný hojností.
Bezvýhradná, bezpodmínečná láska se nám desetkrát vrátí.
Tato karta nám, ale také říká - připomíná - v podobě spojence, že jsme milováni. Všechny shody okolností se spojí v náš prospěch.
Podíváme-li se na kartu z pohledu vztahu, je nutné o druhém přemýšlet a měli bychom se snažit přijít na to, co je pro jeho/pro ní nejvyšší dobro. Je důležité, abychom nezištně dávali a nic od toho neočekávali. Jen to nechme plynout, tak jak to jde. To, co nám náleží, věřte, že přijde. Laskavost, přízeň, láska úcta se nám vždycky nějakým způsobem vrátí a dostaneme to, co žádáme a více způsoby, než si dokážeme představit. Všimněte si, že na obrázku dáma drží vznešeně ruku, aby mohl ptáček přistát, ale zároveň nepřistává. Dáma to v zásadě neočekává, pouze nabízí úctou, láskou možnost, že může přisednout.





A co nám vzkazují poslové Tarotu Snů na středu 27.1. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 17 Hvězda.


Důležité je, abychom pročistili své vnímání, emoce. Je potřeba se zastavit, ztišit chod myšlenek. Meditace je důležitou součástí tohoto kroku. Díky němuž uvidíme jasné vize příštích správných kroků.
Útěcha a pohodlí je, to co v tuto chvíli potřebujeme a od Hvězdy jí dostáváme. Obraz je klidný, harmonický, čistý a jemný. Nahá žena vylévá vodu ze dvou džbánů, kde se vznáší nad nekonečnou vodní hladinou a ze džbánů vytékají duhové pramínky. Celkově symbol duhy přináší milost, harmonii, celistvosti. 7 barev duhy, odkazuje na 7 čaker, které harmonizujeme za pomocí meditaci a tím se dostáváme do klidu, vidíme, slyšíme odpovědi a dochází k očištění.

Meditace:
Je nezbytné se do karty více ponořit, aby jsme jí pochopili. A každý z vás, kdo to čte si u ní můžete udělat meditaci. Krátkou, vnímavou.
Zhluboka, ale klidně dýchejte. Zavřete oči a uklidňujte svou mysl. Všechny vaše myšlenky odplouvají z hlavy pryč v bublinách. Každým nádechem a výdechem cítíte proud vzduchu, který prostupuje skrze všechny vaše části těla a tím se uvolňujete. Postupně začínáte hlavou, přes čelo, lícní kosti, rty, krk, ramena, hruď, záda, paže, konečky prstů, břicho, pánev, stehna, lýtka a konečky prstů. Každou část těla zvlášť zhluboka prodýchejte a postupně se uvolňujte.
Jakmile cítíte dostatečný klid  v sobě, tak si představte, jak se před vámi pozvolna objevuje krásná žena. Na tmavomodré obloze se třpytí jedna hvězda za druhou. I okolo ženy jsou hvězdičky, které se třpytí jako svatojánské mušky, jak na vlasech, tak na čele a v rukách drží dva průzračné džbány.
Vlny, nad kterýma se vznáší, jsou poklidné. Je to klidná vodní hladina. Čistá, průzračná. A nad tím žena začíná vylévat ze svých džbánků duhové pramínky, které nestékají  na vodní hladinu, ale kousek pod ženou se začínají pojit, splývat do tvaru zářící hvězdy. Nejdříve je malinká, ale postupně nabývá tvaru a velikosti.

Teď popřemýšlejte jaký pocit z toho všeho máte. Jaký pocit máte z toho obrazu, který vidíte? Tato karta zklidňuje mysl. Dokáže navodit stav meditace, klidu a míru. Průzračnost džánů přináší jasné  myšlení a čistotu. To je důležitý moment, protože si musíme uvědomit, že to, co Hvězda přináší, ten pocit, o který se jedná není fantazírování ani únik před realitou, ale naopak stavem pročištěné mysli a bdělosti. Pokud jste někdy meditovali, pak víte, že vaše mysl je odpočatá, klidná, ale jasná a vaše vnímání je zostřené. Najednou znáte odpovědi na to, co vás trápilo nebo víte řešení. A je to jen proto, že za pomocí meditace se odprostíte od vzdušných zámků, nejistot, strachů a vidíte život takový jaký je.
A přesně o tom karta vypovídá. O realistickém pocitu naděje, kdy je naše klidné vědomí schopno rozpoznat možnosti, které jsou v našem dosahu, příležitosti, které jinak těžko vidíme uprostřed toho zmatku.
Musíme si všimnout, že na džbány jsou zdobeny květinovými vzory, což nás uzemňuje a spojuje s praktickým životem.
Ale neznamená to, že máme vkládat naději jen do malých věcí, ale tam, kde vidíme, známe, víme o svých možnostech, předpokladech a máte-li sebekázeň, talent, odpovídající povahu, vytrvalost, píli.

Tato karta nám dává naději, klid. jasno, abychom dokázali pokročit vpřed za svým cílem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...