sobota 23. ledna 2016

Výklad pro víkend 23. 1. - 24. 1. 2016


Co nám vzkazují poslové karet moudrosti na víkend 23. 1. - 24. 1. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 4 Tkadlena Přediva (souvislosti, božská inteligence, příčina a následek). Karta byla vyložena jako Spojenec.
Každý čin, každá myšlenka, každé slovo a skutek jsou vetkány do přediva tvoření. Umožňuje nám nová setkání s podobně smýšlejícími lidmi a dává nám tím na vědomí, že ve své úsilí nejsme sami.
Tkadlena se raduje z toho, že naše dílo je významné a má pro mnohé pozitivní dopad. Souhra okolností bude hrát velkou roli a ve chvíli, kdy se budeme potřebovat spojit s někým jiným, její síla se projeví.
Jako znamením, abychom věřili, že vše souvisí se vším nám připomenou tóny, noty přediva, která s druhým harmonicky souzní.
A hezky nám tato kartu doplňuje úplněk.
Zázraky jsou na cestě, ale nezapomínejme, že to, co si neupředeme, nevytvoříme - nemá, co být upřadeno.
Co se týká vztahů, tak nám Tkadlena Přediva dává ujištění, že shoda okolností v nás probudí naději a tím tomu všemu jdeme vstříc.
Díky právě péči a trpělivosti se možnosti stávají skutečností.
Nemusí se Vám tak zdát, ale předivo dosahuje široce a daleko a my dokážeme vnímat jen jeho malou část. Věnujte pozornost všem vzorcům, znamení, okolnostem, které se projeví a důvěřujte jim. To vše se v našem předivu ukáže.













A co nám ukazuje tarotová karta Sedmička mincí pro 23. 1. - 24. 1. 2016?


Musím říct, že mi karty, obě karty zapadly do sebe a též do Úplňku.
Mincová sedmička přináší trpělivost a zhodnocení. Něco o co jsme pečovali, může teď růst samo.
Tato karta převěžně vypovídá o síle, kterou má trpělivost. Jak se říká “Trpělivost růže přináší”. Jde o schopnost umět vyčkat až nastane ten správný čas, okamžik jednat.
Žena na obrázku prošla dynamickým a vzrušujícím tvůrčím procesem a nyní je připravena sklízet plody své práce.
Ale ani sklizeň nezle uspěchat a máme vyčkat jen, co ovoce bude dokonale zralé.
Špatným načasováním můžeme naše veškeré úsilí změnit směrem, jakým nechceme. Proto se snažme, aby naše úsilí došlo do cíle  se správným načasováním.
Je také možné, že jsme pěstovali něco, co nyní dospělo do stavu, kdy naše neustálá péče není nutná a můžeme zůstat zase chvilku sedět, být v klidu a pozorovat jeho další růst.
Ale také se může stát, že se ocitneme před rozhodnutím před dalším krokem. Očesat ovoce? Pohnojit strom? Pokácet a zasadit jiný?
I taková rozhodnutí mohou dopomoci ke sklízení dokonalého ovoce, po kterém toužíme.
I žena na kartě má svého společníka, který je připraven pomáhat se sklizní. I tam musela o něj pečovat, starat se, aby i on byl pro ní v životě přesným přínosem, který chtěla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...