sobota 30. ledna 2016

Výklad pro dny 30. 1. - 31. 1. 2016 (sobota, neděle)

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na sobotu 30. 1. a neděli 31. 1. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 44 Dáma Zrcadla (odraz, nesouzení)



Dáma Zrcadla je Spojencem i Vyzyvatelem zároveň.
Žádá nás, abychom se podívali do zrcadla, které bylo vytvořeno z událostí v našem životě. Tato dáma představuje mocnou sílu “zákona přitažlivosti” a připomíná nám, že jsme tím, co přitahujeme.
Neznamená to, že bychom se měli obviňovat, že jsme na sebe přivolali nějaký přečin a nebo se stali obětí rozsáhlé události. Šlo by o překroucenou  interpretaci tohoto zákona.
Jsou věci, které se nám mají, musí stát, pro naší zkoušku - otestování naší víry. Podívejme se na sebe z větší perspektivy. Přímo přes  předivo  utkané v našem životě, které je tvořeno vztahy, příležitostmi, zdánlivými prohrami, úspěchy, touhami.
Vzpomeňme si, jak jsme reagovali, jak na malé, tak velké životní výzvy s uvědoměním i na všední věci, dny. Je nezbytné zanechat soudů a  přijmout s láskou, s pokorou věci přesně, tak jak jsou.
Máme si vážit každé části našeho životního příběhu jako momentu, který byl zásadní pro náš duševní rozvoj.
Otázky se nabízí sami. Jsme tam, kde chceme být? Jsme šťastní? Spokojení? Líbí se nám, co v zrcadle vidíme? Pochopíme své reakce a důvody, které nás přiměly k položení podobných otázek? Odpověď najdeme pouze ve správném hodnocení sebe samých.
Všimněte si, že na kartě se dáma jen zlehka svého odrazu dotýká, nijak ho nečeří, nevíří a zlehka nám ho i nastavuje. A zároveň se druhou rukou drží při zemi, aby do zrcadla, hladiny nespadla, neponořila se příliš hluboko, protože by mohla vidět věci jinak, než má. Nic nejde násilím, vynuceně a za každou cenu v sobě vidět něco, co tam není. Je důležité se na sebe podívat bez soudu, obav, s lehkostí. Nedělat zbytečné vlny a kruhy, které zkreslují pohled, který máme vidět.



A co nám vzkazují poslové Tarotu Snů na sobotu 30. 1. a neděli 31. 1. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Čtyřku Mincí.


Čtyřka je číslo, kterému přísluší materiální hodnoty a mince jsou barvou hmoty. Není ani moc potřeba koukat na kartu a je nám jasné, že jde o materialistickou kartu a naše pozornost se přesunuje od tvoření k získávání a udržování.
Karta může přinést štěstí, ale také vysokou cenu zaplacenou za její přížeň. Pozor na lakomství tyto dny, chamtivost.
Karta ukazuje bohatého muže s majetkem. Jak obraz budeme interpretovat, závisí na kontextu.
Může jednoduše znamenat, že někomu přálo štěstí - výhra v loterii nebo vyvázneme z obtížné situace atd.

Muž se usmívá, protože má radost ze svého pokladu, ale zároveň v očích má jisté napětí jakoby získání a udržení si toho, co má bylo obtížnější, než předpokládal. Možná své štěstí musel vykoupit, za cenu, kterou by jiní považovali za příliš velkou.
Klíč, který mu visí na krku, může znamenat břemeno, které jej tíží a svazuje. Dále si všimněme, že skříňka má zámek, což napovídá, že žije ve strachu, aby mu nikdo jeho poklad neukradl.
Ať už jde o oprávněné pochybnosti nebo ne, musíme si uvědomit, že každá mince má dvě strany. Rub a líc.
Úsilí, které mnohdy vynakládáme do udržení našich výdobytků může poznamenat náš vztah k lidem okolo a právě v tomto případě může karta naznačovat nenasytnost, hrabivost, lakomství. Hlídejme si, aby materiální svět nás nepohltil a neutvářel nás, ale naopak, aby my sami sebe jsme měli pod kontrolou a tím i ostatní záležitosti, které s námi souvisejí.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...