čtvrtek 28. ledna 2016

Výklad pro dny 28. 1. - 29. 1. 2016 (čtvrtek, pátek)

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na čtvrtek 28. 1. a pátek 29. 1.1 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 34 Moudří s křídly (andělská pomoc, zázračná pomoc).

Karta je vyložena jako Spojenec.
Moudří s křídly představují pomoc všech andělů a přicházejí vždy jako spojenci. Nikdy coby Vyzyvatelé.
Jakmile vstoupíme do jejich říše, budou naše upřímné modlitby vyslyšeny v souladu s Boží vůl. Karta také představuje Boží intervenci (vnější zásah) a zázračné možnosti léčení a přeměny. Věřte, důvěřujte, ať už se děje cokoliv, protože nebeské bytosti na vás dohlížejí. Moudří s křídly vám umožňují na okamžik nahlédnout do budoucnosti, když vám dávají poselství šeptaná ve větru a ta se pak ve vás přemění, vyformují v inspirativní myšlenky, které rozplétají minulost a odkrývají přítomnost.
Uvědomte si  vyšší vědomí v sobě, protože je stále vhodná doba na to pohlédnout na své myšlenky prostřednictvím meditace. Všímejte si a naslouchejte vnitřnímu hlasu, šepotu ve větru, různých znamení, ale také utište svou mysl, aby jste viděli jasněji, zřetelněji slyšeli a s moudrostí sebe samých cítili.
Na kartě vidíte podstavec, na kterém je Moudrý s křídly. Podstavec má pevný základ, který jste si samě v sobě vybudovali pro vzlet.















A co nám vzkazují poslové Tarotu Snů na  čtvrtek 28. 1. a pátek 29. 1.1 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Šestka Pohárů.



Základním významem karty je: Hezké vzpomínky, dětská prostota a nevinnost, žít v minulosti a vyhýbat se bolestivé skutečnosti tím, že na ni hledíme skrze růžové brýle.

Co to tedy znamená?
Na kartě vidíme dvě děti. Malé děvčátko a staršího chlapce. A před nimi je šest pohárů a v nich květy.
Své radosti a spokojenosti naleznete v tom, když se ponoříte do šťastných vzpomínek. Samozřejmě ne všechny vzpomínky z dětství jsou šťastné, ale děti se na svět dívají jednodušeji, přímočaře, co jako dospělí postrádáme.
Šestka Pohárů nám proto říká, vyzývá, abychom vnesli do svého života tuto dětskou průzračnost, nevinnost a prostotu.
V tom horším případě nám sděluje, že žijeme příliš minulosti nebo si nasazujeme růžové brýle, abychom nemuseli čelit nepříjemné skutečnosti. Od problémů, starosti neutečeme. Je potřeba se uvést do klidu, tak své myšlenky a v tom klidu najdeme řešení.
Poháry s květy představují celistvost, naplnění, po kterých prahneme a jejich nedostatek, ať už skutečný nebo domnělý ve svém životě pociťujeme. Otevřete svou mysl, sdrce a najděte skutečnost jaká opravdu je, přes kartu, která je výše popsána - Moudří s křídly. Pomohou vám toto překonat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...