pondělí 25. ledna 2016

Výklad pro dny 25.1. - 26.1. 2016 (pondělí, úterý)

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na pondělí 25.1. a úterý 26.1. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 16 Stínová královna (získávání znalosti, nejistota, manipulace).

Karta je vyložena jako Spojenec.
Stínová karta nám říká, že nám v tuto chvíli v postupu v před  brání příliš mnoho okolností a věcí, které se ukrývají za běžně těmi viditelnými.
Všimněte si, že Královna drží v ruce jakoby krystal. Jedná se o lucernu, kterou nám přinesla, aby nám pomohla objasnit, prosvítit, co nám zůstává utajeno v našem nitru nebo v naší situaci. V tomto čase je potřeba vyčkat, až se vyjeví a otevře více.
Možná vám není jasné jak postupovat ve věci, na  kterou se ptáte. A proto je na čase se naučit rozumět vlastním úmyslům a poté nechat tyto informace ve vás pracovat. Je potřeba v sobě najít, sebrat sílu a odvahu a nebát se poprosit někoho zasvěceného, aby vám posvítil na vaši záležitost. Aby vám pomohl najít to skryté, co vás brzdí a brání jít dál. Karta Stínové královny slibuje, že takový člověk do vašeho života přijde, že vám ho pošle. Hlavně si dejte pozor, aby jste tmou nepostupovali příliš rychle, neuspěchali, co nemáte, můžete vidět jedno, ale skrze to nemusíte vidět další a můžete snadno zakopnout, spadnout a museli by jste začít od znova. Světlo vám má prosvětlit každý temnější kout vašeho nitra, aby vám ukázalo vše skryté vaším očím a srdcím, ale také mu na to musíte nechat čas a pozorovat kudy směřuje, co prosvětluje a nechat si tak prozkoumat každou stránku vašeho Já. Ve stínech nám toho může utéct hodně čeho si nejsme vědomi, nevidíme.











A co nám vzkazují poslové Tarotu Snů na pondělí 25.1. a úterý 26.1. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Páže mečů (Osobnost).

Páže mečů je bystrá mladá dáma merkurského typu. Zajímá jí svět okolo, ale chybí jí trpělivost a zodpovědný postoj. Její hravá povaha střídá jeden předmět zájmu za druhým a soustředí se tak na mnoho věcí. Má neukojitelnou touhu po poznání a chce-li se něco dozvědět, není jí cizí ani slídivost.

Ozdobná pokrývka hlavy a zejména pera, symbolizují vzdušnou povahu mysli.
Ale, co si můžeme na kartě všimnout je to, že čtyřem mečům chybí hroty a jílce. Nejsou vidět, což značí, že naše myšlenkové pochody nejsou moc zakotveny ve zkušenosti a ani natolik rozvinuty, aby jsme byli schopni nahlédnout do struktury a motivace, které jsou součástí hrotů.
Co tedy pro nás představuje páže? Stádium, kdy se nějaká myšlenka, strategie nachází na samém počátku. Má své základní obrysy, ale je potřeba ještě mnoho opracování, formování, než ji budeme moci použít.
Celkově karty Pážat znamenají učení a páže mečů nám radí, abychom se soustředili na získávání vědomostí, znalostí, zkušeností o tom, co je právě v našem dosahu. Všímejte si zpráv, tisku, televize, emailu - všude tam může být pro nás podstatná část informací, které potřebuje k dotvoření toho o co se snažíme, co si přejeme a chceme.
Vstřebávejte tyto informace a analyzujte, bude to pro vás tyto dny nejen potěšením, ale užitečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...