pátek 13. listopadu 2015

Barvy Aury a jejich význam

Barvy si představte podle svého a sebe - nemohu je zde přímo ukázat, vzhledem k tomu, že web má omezení na výběr barev a nemá směšování kanálů. (Tam, kde jsou obrázky čaker, tam jsou záměrně)

Červená barva Aury 

Smyslnost, Vitalita, Agrese, Tělesnost, Silné Ego, Schopnost dosáhnout úspěchu.
Lidé, kteří mají červenou auru bývají většinou silnými jedinci, odolnými a získávají často vedoucí a zodpovědná postavení.
Jsou předurčeni k tomu dosáhnout svých úspěchů. Mívají dobré srdce a v citech se orientují. Mají schopnost aktivovat a inspirovat své okolí.
Jejich negativním projevem může být výbušnost, nepřiměřená sebeláska, egocentrismus, výbušnost.
Přebytek v červené auře může způsobit sklony k nervovému vypětí/přepětí a celkově k nervovým obtížím.
Tato barva odpovídá planetě Mars a jejím vlastnostem a těmi jsou hrubá síla a unáhlenost.
Vitalita, Ambice, sexuální energie, vůdcovství. V zásadě jde o naše předky nebo minulé životy, kde bylo čeleno drsným podmínkám. V zásadě jsou nejméně citlivý a nejméně zranitelní. Je to jedna z nejzdravějších a nejodolnějších barev tohoto spektra. Umí tvrdě pracovat a dává přednost fyzické práci. Jsou velmi realističtí a dá se říci, že přízemní. Věří tomu čeho se můžou dotknout a co mohou vidět. Raději pracují jako dělníci. Vyžadují práci, při které vidí za sebou výsledky. Dovedou být přímočaří a neomalení. Ve výbuchu, který přijde náhle dokáží vše rozmlátit, ale jak rychle přijde, tak i rychle odejde a je vše při starém. Občas je těžké se v nich vyznat. Mají talent vést druhé dopředu, když zrovna ostatní už nemohou. Milují sex, je to pro ně příjemná zábava. Jsou energičtí, optimističtí a velmi vytrvalí. Hledají stále způsoby, jak situaci či problém vyřešit. Umí většinou dobře zacházet s penězi, za které si kupují kvalitní věci a hezké.
Barevné odstíny jsou důležité
Silná až do šarlatu symbolizuje velké Ego až zahleděnost do sebe. Můžeme jí spatřit u sobeckých lidí.
Tmavěčervená - tu můžeme vidět u hodně energických lidí, s temperamentem. Mají silnou vůli, tendenci k vůdcovství. odvahu, touho po sebeprosazování. Negativním bodem mohou být zloba, hněv, vztek. Záblesky šedivé barvy znamenají vyčerpanost, jak psychickou, tak fyzickou.
Světle červená - Znamená smyslnost, radost, sexualitu, lásku. Ale i naopak impulzivitu a nervozitu.
Vedlejší barva Umí ostatní pomáhat a je to tak zvané dítě štěstiny. Cení si své nezávislosti a svobody.  Pro svůj cíl dokáže nemožné. dobře komunikuje, je vitální a energická. Nemá ráda kritiku. Nenechá se omezovat. Umí být ve správný čas na správném místě. Je ctižádostivá a přátelská.
Vztahy: Jsou dost ostražití při navazování nových vztahů. Dokáží rodinu skvěle zabezpečit, ale něžnosti, jemnosti tedy mazlení po nich nemůžete chtít. Hledají silné partnery, kteří v životě už něco dokázali a také, aby tolerovali jejich potřebu být s lidmi, ale i naopak - být sami.
Zdraví: Převážně jde o fyzické projevy jako jsou zlomeniny, odřeniny, modřiny a jiné tělesné problémy. Mohou to přehnat s alkoholem a jídlem.
Zaměstnání: Převážně jde o zaměstnání, kde mohou pracovat fyzicky a na volné noze. Hlavně potřebují vidět výsledky. Lákají je i nebezpečné situace a práce venku. Boxer, policista, hasič, dělník, farmář, modelka, stěhovák, fotbalista, řezník, barman, člen ochranky, tanečník, traktorista, číšník.

Oranžová barva Aury
Fyzická vitalita, Harmonie
Tato barva zastupuje harmonii a schopnost spolupráce s ostatními. S takovým člověkem se dá snadno vyjít. Bývá taktní, má schopnost zklidnit emoce druhých, je velmi intuitivní a praktický.
Též tato barva znázorňuje sexualitu, ale rozdíl mezi ní a červenou je v tom, že člověk s převažující oranžovou buduje sexuální vztahy na jemnější úrovni. Většinou lidé s touto barvou, zvládají každodenní úskalí s lehkostí a nechybí jim sebedůvěra. Symbolizuje lásku spojenou s touhami a city. Z astrologického hlediska je oranžová barva spojena s vlastnostmi Slunce. Což svědčí o dynamice, vývoji, teple a životní energii. Ale má i své stinné stránky jako lajdáctví a lenost. Milují vzrušení a rádi překonávají své hranice. Jsou odvážní. Všechny adrenaliny si plánují, ale na zadní vrátka nemyslí. Dokáží bez obav nasadit život pro druhé. Nedávají najevo tolik své emoce a lásku. Jsou fyzickou barvou a tak jim duchovna a abstrakce nic neříká - podobně jako u červené barvy. A tak jako červeným přijde rodinný život nudný, tak i oranžovým. Bez nálady jsou z nich egocentrické a chladné bytosti. Jako děti dost zlobí a škola jim přijde příliš nudná, vádní. S penězi nakládají efektivně pouze tehdy, když si kupují vybavení třeba do hor nebo prostě pro své koníčky.
Barevné odstíny jsou důležité
Zlatooranžová vyzařuje známku o plnosti života
Meruňková nebo pastelová Je cítěna jako pozitivní barva. Přináší obnovy a cirkulace energií.
Hnědooranžová tam jde o snížené neboli utlumené ambice - lenost a lhostejnost
Červenooranžová (omezení webu v barvách, určitě si jí budete umět představit) Potěšení, touha do dobrodružství, vzrušení.
Vedlejší barva
Má vkus, bohatou fantazii a umělecké cítění. Umí pomáhat ostatním. Nebojí se být sama. Váží si rodinného života a na svých blízkých je dost závislá. Nebývá příliš ambiciózní. Je jemná a má ráda vnitřní svobodu. Je nekonfliktní, nehádá se, ale v případě potřeby se umí bránit. K dosažení svých cílů potřebuje podporu blízkých, není tak moc trpělivá. chybí ji silná vůle.
Vztahy: mají většinou problém, že jim partneři nestačí/nedokáží se rovnat jejich výkonům. Jak bylo psáno - rodinný život mají podobně jako červení - nudí je a postupně duševně zabíjí. S navázáním vztahů nemají problém, ale udržet si ho. I oni potřebují silné partnery, aby vydrželi málo citu a intimností ve vztahu.
Zdraví: Mají takové cíle, že je až s podivem, když se dožijí stáří. Stejné problémy jako u červených.
Zaměstnání: Též mají rádi pracovat pro sebe, ale nemají rádi zodpovědnost - neradi jí nesou. Záchranář, horolezec, parašutista, závodník, kaskadér.

Růžová barva Aury
Nesobecká láska, finanční úspěch, může být i tvrdohlavost.
Bývá vnímána jako mírnější a něžnější variantou červené. Na duchovní úrovni vyjadřuje pocity lásky na nejvyšší úrovni. Lásku, citlivost, sentimentalitu, emocionalitu a toužení. Někdy marné. Obzvlášť ji můžeme vidět u mladých lidí. U starších pro změnu může znamenat narušený vztah k realitě jako takové. Vnímání skrze růžové brýle. Je ambiciózní za svým cílem si tvrdě jde. S tím souvisí tvrdá práce a stanovení si cílů. Pokud nezůstane ve svém srdci skromná a laskavá, pak se to může proměnit  v touhu po materiálnu. Dosáhne-li toho za čím si jde, dojde k pocitu uspokojení. A možná pro to jsou někteří schopni o obětovat rodinu. Bývají urážlivý a rádi se liší a prozkoumávají nové věci. Jsou tvořiví a nápadití. Nejsou-li ve formě, jsou osamělí a propadají depresím. Jejich smysl pro humor je poněkud zvláštní, ale jsou rádi středem pozornosti. Vyjdou s každým, nesnáší pocit zodpovědnosti, který je spoutává. Sám o sobě je chaotický a nespoutaný. Často zapomíná na věci. Rádi žijí ve městech.
Jde-li o vedlejší barvu
Na druhou stranu je vůči ostatní klidná, smírná a fér. Trošku jí může pokulhávat smysl pro humor a může si čas od času přijít osaměle. Má smysl pro spravedlnost a v hněvu může být destruktivní. Těžko provinění odpouští. Cení si finanční nezávislosti a ráda utrácí. Lidé s takovou barvou aury, by se měli soustředit na to více věřit ostatním.
Vztahy: Mívají krátké, protože chtějí poznat, co nejvíce lidí. Mají rádi volnější vztahy. Když ukončují vztahy, snaží se, aby i nadále byli přátelé.
Zdraví: Jejich chaotický styl života jim nedovoluje moc spánku a též strava za moc nestojí. A tím se jejich schránka brzo opotřebuje.
Zaměstnání: Jde o práci, kde mohou rozvíjet a ukázat svou kreativitu a nápady. Mají rádi určitou volnost a možnosti. Vynálezce, návrhář, architekt, sochař, umělec, sběratel uměleckých předmětů, obchodník s neobvyklým zbožím, vydavatel, fotograf.

Žlutá barva Aury
Láska, laskavost a tvořivost. Je barvou zdraví, inteligence, myšlení a intelektu. S převahou této barvy mají lidé disciplinované a organizační schopnosti. Umí dobře argumentovat. Je vitální a mnohomluvná. Dokáže se nadchnout pro nové činnosti, má skvělý smysl pro humor. Může mít sklon k domýšlivost a je dost upřímná. Jde o životního optimistu, rádi flirtují a mají skony ke lhaní. Přemíra žluté naznačuje sebepřeceňování a očekávání něčeho od druhých. Bývá velmi proměnlivý, i když se pro danou věc dokáže velmi nadchnout. Má sociální cítění. Někdy se pouští do mnoha věcí zároveň, což vede k přepětí organizmu, velmi rychle, snadno se učí.

Vedlejší barva
Umí reagovat na změny a je ambiciózní. Uznává rodinné hodnoty a umí reagovat na změny. Je náročná k jiným stejně jako k sobě. Je plná života, nesnáší nudu, v podřízené pozici se necítí dobře. Raději vládne a je prakticky založená. Má ráda svou pravdu.
Z astrologického hlediska odpovídá planetě Merkur a ta nese vlastnosti jako myšlení, písmo, komunikaci. Neradi řeší citové problémy - pokud mohou pomoci, raději pomohou skrze fyzickou stránku věci. Mají dar přenášet na druhé tělem svou energii a proto jsou to dobří maséři a léčitelé. Mají skvělou hmatovou intuici, tak snadněji naleznou místo na těle, které je potřeba léčit. Nevydrží chvíli v klidu a tak je pro ně typické různé vrtění se. Nejraději by nepracovali vůbec, protože neví do jakého oboru by se měli pouštět a tak se bojí, že zvolí ten nesprávný, kde by byli nešťastni. Jsou také hodně vzpurní a tvrdohlaví. Pokud svou energii nevybijí, stávají se nemocnými a depresivními. Mají sklon k závislostem. Potřebují dělat ostatním radost a je pro ně důležité pouto a silné - obzvlášť s otcem.
Barevné odstíny jsou důležité
Žlutooranžová Snaživost, intelekt, sebevědomí.
Žlutozelená Sympatie, upřímnost, soucit, mírumilovnost, komunikace.
Zlatá žluť Ideály, šlechetnost, univerzální lásku a velkorysost.
Žluť se zbarvením do rumělkova Ostýchavost, slabá vůle, méněcennost, nerozhodnost, plachost.
Vztahy: Mohou mít idealistické představy o vztahu a chtějí mít partnera, který by si s nimi hrál a staral zároveň, ale musí mu nechat určitou svobodu. Rádi flirtují, ale když to druhá strana vezme vážně, zleknou se a utečou. Pokud, ale druhá strana začne předstírat nezájem, vrátí se a budou zjišťovat, jestli je má ještě rád. Hlavně udělají vše proto, aby měl. Většinou je tedy lákají ti nedostupní. Pokud se zamilují, stávají se z nich věrné a pečující osoby.
Zdraví: Jejich optimismus jim zajišťuje dlouhověkost. Často díky tomu vypadají mladší, než jsou. Mezi hlavní problémy, které mají patří kolena, záda a tím jsou i náchylní k nachlazení. Celkově by si měli dávat pozor na nohy. Dále pak játra a vše, co se týká látek podporující závislost.
Zaměstnání: V práci mají rádi změnu a potřebují se nějak bavit. Často se z nich stávají sportovci a baviči. Plavčík, návrhář, barman, atlet, masér, léčitel, kulturista, zahradník, ochránce přírody, odborník na zdravou výživu, dekoratér.

Zelená barva Aury

Inteligentní, racionální, chytrá, dává si vysoké cíle, má pevnou vůli. Uzdravování a láska k přírodě. Především je šetrná, spořivá, má ráda řád a je nedůvěřivá. Dělá jí potíže přizpůsobit se změnám a situacím, které nečeká. Může působit chladně. Je praktická. Dokáže být na sebe přiměřeně tvrdá a má silnou vůli. Co by se měla naučit je - užívat si života. Touží stále po vzdělání. jsou cílevědomí a jejich mety nejsou malé. Jsou velmi sebekritičtí a tak často své výkony hodnotí jako nedostatečné. Důvěru ostatních si zaslouží, mají dobré srdce. Těžko ovšem přiznávají svou prohru a pokud s nimi budete diskutovat, nikdy nevyhrajete ani s pádnými argumenty a logickými důkazy. Dá se tedy i předpokládat, že jejich trpělivost není příliš velká. Dbají o svůj vzhled a jsou na něj patřičně pyšní. Ale taky, když se jim na sobě něco začne nelíbit, ztratí sebeúctu, ale zároveň se s tím snaží něco udělat. Můžou se stát mrzouty, kteří ze svých problémů budou vinit ostatní, jen ne sebe. A v tu chvíli vyřknou slova, která se druhým líbit nemusí. Často používají slova jako "Nejde to, Usilovat, Je to těžko, Mělo by se, Musím" a proto by bylo dobré přetransformovat to do pozitivních afirmací jako "Toužím, jde to samo, snadno, je to možné."
Vedlejší barva Má ráda jasné a přehledné informace. Občas se objeví nezodpovědnost. Bývá náladová a vůči autoritám se staví do opozice. Mívá sklon k pesimismu, konverzuje na úrovni a umí být praktická. S rozhodováním nemá problémy, ale otázkou důsledků už se nezaobírá. Umí dlouhodobě plánovat a je pracovitá.
Barevné odstíny jsou důležité
Smaragdová zeleň je barvou, kterou mívají v auře lidé, kteří pomáhají druhým. Ne nadarmo se jí říká barva lékařů.
Tmavozelená značí stabilitu a důstojnost, vážnost, uplatnění a prestiž. U některých lidí mohou tyto vlastnosti přerůst až do vychytralosti, zneužití svého postavení na úkor druhých, vychytralosti. Někdy je tato barva známkou materialistického přístupu.
Zelenomodrá barva zvyšuje sílu zelené a je vyjádřením spolehlivosti.
Zelená s nádechem žluti naopak snižuje vibrace zelené barvy.
Citronová zeleň s velkým podílem žluté signalizuje možnost klamu. Bývá označována jako zrádná barva. Čistá léčivá zeleň se vyskytuje v auře zpravidla v malém množství a je překryta ostatními odstíny. V astrologii odpovídá planetě Saturn (osud, konzervativnost, rozvahu).
Vztahy: Bývá problém najít toho správného partnera. Mají velká měřítka, která těžko někdo splňuje. A v tom by na sobě měli zapracovat. Partner by měl být minimálně stejně inteligentní, aby docházelo ke stimulaci. Nemělo by nic bránit, ani vztah v budování kariéry. Nejideálnějšími partnery jsou fialoví nebo červení.
Zdraví: Hlavním problémem jsou vnitřní orgány a žaludek. dále pak záněty tlustého střeva a vředy. Měli by se vyhýbat povzbuzující a návykovým látkám jako je třeba káva, nikotin atd. Po vyprchání těchto látek z těla se z nich stávají mrzouti. Další, co je často potkává je stres, tělesné vypětí, shon, což zapříčiňuje ztuhlost krční páteře. Radou je - naučte se relaxovat, meditovat.
Zaměstnání: Vyhovuje jim pracovat na volné noze či na prestižní pozici. celkem se jim daří v oboru financí a v podnikání jako takovém. Bankéř, pojišťovací a finanční poradce, manažer, prodejce aut nebo domů, politik, makléř, vedoucí kanceláře.

Fialová barva Aury

Duchovní schopnosti, odpovědnost k druhým. Je to barva intuice, duchovního života, jasnovidectví, učitel. Člověk s takovouto barvou se duchovně vyvíjí po celý život. Celkově je to přátelská barva. Má pružné myšlení a dostatečnou intuici. Má bystrý úsudek, je moudrý a vzdělaný. Je velmi duchovně založen a občas se může povyšovat nad druhé. Jsou to především vizionáři a mají potřebu sdělit lidem poselství a změnit tak svět. Pokud tak učiní, dojde k naplnění jejich podstaty. Mají vnitřní zrak a vidí nové trendy, budoucnost a výsledky projektů. Už jako děti se cítí nepochopeni a díky svým myšlenkám a zaměření cítí, že na tento svět nepatří. Jakoby to nebyl jejich domov. Jsou přirozeně inteligentní, aniž by se museli něco učit, prostě a jednoduše to ví. Jejich život má mnohem dramatičtější obraty, než u ostatních barev. Rodí se často do nefungujících rodin. Pak pomáhají lidem s podobným osudem. Mají obrovské charizma a jsou rádi středem pozornosti, když přednášejí, učí, pomáhají. Dokáži na sebe upoutat pozornost posluchače.
Potřebují načerpávat nové informace a proto se i rádi baví s ostatními. Ale také to musí být rozhovor na určité intelektuální úrovni, jinak to pro ně nemá význam a ničím je to neobohacuje - nic jim to nedává. tlachání o ničem přímo nesnáší. Dávají přednost jen opravdovým přátelům, kteří o nich nepochybují, nekřivdí - jsou jim pak maximálně odevzdaní. Milují hudbu, které je dojímá nebo tvoří v nich nějaké emoce - hlavně hudba má na ně obrovský vliv. Nejsou-li v náladě, stávají se z nich arogantní a nesnesitelné osoby. Převyšující všechny kolem. V takovém období se vysloveně vyžívají v tom, když mohou někoho zkritizovat, poučit, vyčíst. Mají potřebu pocitu, že je někdo z rodiny podporuje v jejich plánech, záměru. Éra fialových začala už v 60tých letech.
Vedlejší barva: Náladová, romantická, odpovědná. Nebojí se změn. Je přátelsky založena, nehádá se a umí se přizpůsobit. Cení si spravedlnosti i těch, kdo ji obhajují. Má sklon zapomínat a je celkem tolerantní vůči názorům jiných a poměrně komunikativní. Mají skvělou intuici a měli by se naučit naslouchat jen sami sobě.
Vztahy: Vaše fialová barva bude inklinovat k tomu stáhnout se z vnějšího světa. Obzvlášť, když je práce pro ten den vykonána. Cítíte se občas vyčerpaně po použití svých intuitivních energiích, a tak potřebuje prostředí, která vás nabíjí nebo atmosféra, nejlépe s příjemnou hudbou. Největší pochopení najdete u indigových, kteří chápou vaší potřebu léčit a potřebu udělat svět bezpečnější, lepší a čistší. A také pochopí vaší potřebu soukromí. Můžete si rozumět i s lidmi s převažující zelenou barvou aury, bude-li se to týkat nějakého projektu, úkolu, ale může to vyvolat i určitou nejistotu, aby naprosto odevzdali a otevřeli jeden druhému srdce. Z toho, co víme o předchozích barvách a o fialové, tak vyvstává i obraz těch, kterým se vyhnout nebo, u kterých jsou velké rozdíly a tak by to byl vztah převážně, jak na horské dráze. A jsou tu žlutí, červení, oranžoví.
Zdraví: Jste léčitelé a nemáte možnost léčit jen ostatní, ale i sami sebe. Sbíráte veškeré informace, zkušenosti, vědomosti a vidění k léčení. Což se může promítnout do očí, čela, bolesti hlavy. Tam je nezbytné dát si pozor na migrény. Budete hodně vnímat pachy a vůně okolí. Sužování únavou je celkem i na místě. Měli by jste si umět najít čas na odpočinek, od povinností, aby jste osvěžili tělo, mysl a duši. Meditace.
Zaměstnání: Při výběru vás inspiruje změna Světa. Máte sklony vybrat si z míst, která skrývají vaše skutečné Já. Máte skvělé komunikační a výkonností schopnosti. Moc vám nevyhovuje práce pro někoho jiného a raději by jste pracovali na volné noze a s posláním, které cítíte jako to vaše správné. Svou prací jste mnohdy napřed, před ostatními, což může v některých lidech vyvolávat žárlivost a tím se tvoří nepřátelské prostředí. Chcete být úspěšní ve vykonání vašich vizí. Na jednu stranu jste opatrní, ale zároveň oddaní, aby jste svou práci dokončili. Jste vášniví a nároční. Rádi cestujete, zajímáte se o psychologii. Zdravotní sestra, politik, konzultant, psycholog, umělec, spisovatel, aktivista, hudebník, právník, sociální pracovník, léčitel.

Indigová barva Aury
Má mnoho společného s fialovou barvou a tak si jí popíšeme jen ve zkratce.. Tato barva symbolizuje starostlivost, humanitárnost. Barva vykoupení. Péče o druhé. Jak jí chápu já, tak má hodně společného s fialovou barvou. Má potíže s respektováním autorit. Někdy moc utrácí a může trpět sklony k egoismu. Svou rodinu velice miluje a pečuje o ní, ale mělo by se jim dostat uznání, za to co dělá. Objevují se známky žárlivost vůči partnerům. Mají rádi vyváženost, krásno. A jsou to velcí optimisté. Bez potíží pomáhá ostatním, ale také mají rádi materiální a zabezpečovací jistotu.
Vedlejší barva: Oplývá dobrým vkusem a mají rádi pohodlí. Vyhledává společnost lidí a důvěřuje jim. Vládne diplomacií. Je to charitativní, vitální typ, který se umí pro druhé obětovat. Jedná většinou po zralé úvaze, má zodpovědnost, ale nevyhovuje jim práce pod tlakem. Dlouho si pamatuje křivdy.

Stříbrná barva Aury
Nebo bílá. Uvádí se oboje, ať už zvlášť nebo ve spojení. Není to barva, která by byla tak často viděna. Její vlastnosti jsou podobné Indigo a Fialové. Přátelství pro ní není na prvním místě, ale velmi snadno a dobře navazuje vztahy s okolím. Jsou rádi, když se vše podřídí jejich názorům. Mají rádi rovnováhu a chtějí nalézt pravdu a dobro. K tomu má potřebné vybavení v podobě vitality a ideály. Jsou nezkažení a oplývají dobrou fantazií. Je spíše barvou doplňkovou a symbolizuje - ideály, vizionářství, snění, intuici. Nebývají moc praktičtí. Jejich negativní stránkou je přílišné snění a velmi častá ztráta motivace, když vše hned nejde podle jejich představ.
Vedlejší barva: Umí si poradit téměř v každé situaci a nepropadaná černým myšlenkám. Jsou velmi pracovití a s potřebnou razancí jdou za svým cílem. Mají mystické schopnosti. Přichází s novými nápady, u ostatních je velmi oblíbený a je dobrý vůdce, organizátor.

Zlatá barva Aury
Touží po úspěchu. Je pracovitá a půjde-li za svým snem vytrvale, dosáhne ho. Má bystrý úsudek, je inteligentní. Vládne úžasným potenciálem a je mocná. Hodně jim v životě pomůže jejich vlastní osobní kouzlo. Bývají velice klidní. Úspěchu dosahují v pozdějším věku. Je znakem prestiže, úspěchu, moci a bohatství. Zlatá jako základní barva aury je nejmocnější barvou ze všech. Dává lidem schopnost zabývat se téměř čímkoliv a úspěšně si za tím jít. Zabývá se velkými úkoly s úspěchy Mistra a umožňuje jim prakticky uskutečnit vše, co je napadne. Jsou klidní, s vlastním osobním kouzlem schopni tvrdě pracovat a řídit druhé. Není překvapením, že svatozáře u hlav svatých a a duchovně založených lidí, jsou obvykle zlaté - tím označují jejich neomezený potenciál.
Vedlejší barva: Jsou to jedni z těch, kterým se říká Statečné srdce. Jsou metodičtí a nebojí se. Neumí vždy zvládat potíže v partnerských vztazích. Pro ostatní jsou přitažliví. Jinak si umí poradit s každou situací. Chce všude první být. Má sklon občas setrvávat v pohodlném závětří.

Bronzová barva Aury
Tato barva se často objevuje ve spojitosti s podzimem - jako barva podzimu. Její určitá narezlost může být pro mnohé přitažlivou. Lidé s takovou barvou, jsou pečující, starostliví, filantropičtí humanisté. Jsou štědří a mají měkké srdce. Měli by se naučit říkat NE, protože jsou jinak dost často díky tomu zneužitelní. Umějí dobře využít své nápady. Rádi se starají o ostatní. Sebeobětování pro druhé. Chtějí být uznáni za jakoukoliv cenu, protože se často angažuje pro blaho všech. Pozor na povýšenecké jednání. Lidé s touto barvou jsou nebojácní, praktičtí, ale chybí jim trpělivost a tu třeba vyrovnat. Můžou být pomstychtivý, když jim někdo ublíží. Jedná fér, ale měla by se pokusit více chápat lidi kolem sebe. Jsou ambiciózní a inteligentní. Mají rádi a uznávají spravedlnost. Touží být úspěšní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...