úterý 17. listopadu 2015

Jak vidět auru

Přirozeně dokážeme vycítit energické pole, jak své, tak druhých lidí, ale i zvířat, tak i rostlin.
Dalším krokem je naučit se, jak auru vidět očima.
Není to podmínka - auru si případně u každého můžeme vypočítat. Od toho máme krásnou vědu zvanou Numerologie. Ale počítání aury vám představím v jiném článku.

Většina z nás již auru viděla, jen jsme si to nedokázali vysvětlit a považovali jsme to za záblesk světla a nebo jen čistě naše oči nebyly připraveny, schopny se, tak rychle přizpůsobit samotnému záření aury.

Většina lidí je schopna zaznamenat pouze jednu vrstvu a v nejlepším případě dvě, které se vzájemně prolínají.
Nikdo z nás nemá stejnou auru. Vždycky se nějak liší.

Nenuťte se auru vidět.

Někdy se stane, že někdo se nás na něco zeptá a my mu odpovíme, tak jak nečeká nebo něčemu z toho nerozumí, nechápe, náš postoj a mnohdy se to právě projeví na energetickém poli. Aura začne slábnout - zmenšovat se. Můžeme to pocítit třeba na našem těle, když nás něco nebo někdo vyvede z míry. Začneme jakoby chladnout.
Ale může to mít i opačný efekt, když se nám snaží něco naše ochranné pole narušit. Každý to nějak máme v daný okamžik a záleží na tom, jestli se snažíme zvyšovat si frekvence a čistit své energie.

Ve chvíli, kdy jsem pod určitou hrozbou, ataky - začne mi hořet čelo, pak týl, uši, hrudník (hrudník automaticky tuto negativní sílu odráží nebo rovnou rozpouští. Někdy to do sebe vtáhne, aby byla jistota, že to dál nikomu neublíží a postupně to v sobě pálí) a ruce. Jsou to mé nástroje, které mi pracují vždy automaticky a v podstatě samy. Je to pro mne varováním, ale zároveň vím, že v tu chvíli sama sebe chráním svými štíty, které se seply, kdy měly. Aby jste rozuměli - ochranné štíty/ochranný štít - myslím auru, energetické pole, čakry.
                              "I malý plamínek rozbije tmu. I malá naděje obnoví sílu."

Je hodně způsobů, jak energetické pole vidět. Odpovědi můžete hledat na internetu, v odborné literatuře a hlavně sami v sobě.
Ne každá metoda pro vás může být vyhovující nebo účinná.
A někdy to nemusí být příjemné pro toho druhého.
Uvedu vám, jen příklad.

Kdy je to většinou nepříjemné pro druhého, je ve chvíli, kdy se soustředíte do bodu těsně nad jeho hlavou. A proto je třeba tato metoda nevyhovující pro oba. Člověka vyvádí z míry, když na něj někdo nějakou dobu kouká a tím je to nepříjemné i pro nás. Tak ani já tuto metodu moc nedoporučuji. Ale vždy je to o vzájemné domluvě.

1.Cvičení
Zkuste to nejdříve na sobě. Sedněte si do pohodlné polohy a položte dlaně na desku stolu nebo nohy. Dlaně směrem dolů. Nějakou chvíli sledujte před sebou bílou zeď. Světlo v místnosti by nemělo být příliš intenzivní.
Nechci psát, jestli to máte zkoušet za bílého dne, jsou lidé, kteří viděli auru i za umělého osvětlení.
Soustředěně se na ni dívejte. Po čase vám začnou těžknout víčka, vydržte to. Měl by se vám rozostřit zrak. Určitě víte, co je to Třetí oko, kde ho máte a na jakém principu funguje.
Jakoby jste chtěli obraz, auru vidět právě tímto okem. Automaticky se vám to tlačí přímo do místa Třetího oka.
Oči mají tendenci věnovat pozornosti okolním předmětům.
Pak se začněte dívat na své ruce.
Stejným způsobem jako na zeď.
Postupně začnete vnímat jisté obrysy svých rukou. Víte jaké spektrum barev má mýdlová bublina a něco podobného můžete vidět, ale i jen jednotné barvy jako stříbrná, šedá nebo bílá. Takové záření. Není to stabilní a přijde vám to hodně povědomé a to z toho důvodu, který jsem uvedla výše. Vnímali jste to jen jako záblesk světla.
Stejně jak rychle se objeví, tak rychle může zmizet.
Už jen protože jsou vaše oči přitahovány objektem jako jsou ruce, než aurou - respektive jejím pozorováním.
Zkoušejte to, trénujte a neříkejte, že to nikdy nedokážete, ale říkejte, že ji vidíte. Jako neříkejte, že se učíte jí vidět, jinak z kvantového hlediska zůstanete neustále v procesu učení.
Po čase můžete požádat někoho z blízkých, aby vám stáli před zdí a vy budete soustředit svůj zrak na bod nad jejich hlavou. Objet musí stát v klidu a potichu a zhluboka dýchal.

2.Cvičení
Jde o obtížnější cvičení a bude trvat o něco déle - několik dní, týdnů, než začnete rozeznávat barvy.
Ne všichni jsou schopni je vidět, ale to neznamená, že to máte vzdát. Jak říkám, existuje způsob, jak se skrze numerologii k nim dopracovat, ale vy i tak stále trénujte.
Barvy se rozlišují spíše citem, než očima.
Po dostatečné praxi je, ale většina lidí uvidí.
Odborníci tvrdí, že většina studentů začne vnímat jako první barvy - růžovou a žlutou.
K vidění je opět dobré denní světlo.

Postavte svého spolupracovníka ke zdi jako v prvním případě. Soustřeďte se na bílé, šedé a stříbrné obrysy - záleží na každém, co uvidí, a co druhý vyzařuje a vaše oko zachytí.
Poproste dotyčného, aby byl uvolnění a tiše a zhluboka dýchal a začal se pohupovat ze strany na stranu.
Někdy můžeme vidět celou barevnou bublinu, jindy jen barevný proužek. Já třeba vidím svou auru, když zavřu oči - hlavní energetické pole a občas probleskne proužek modré či jiné barvy.

Pořád myslete na to, že se do toho nemáte nutit. Nutit do vidění, buďte uvolněni a barva se pomalu objeví nebo ji prostě vycítíte. Intuice a vizualizace jsou základem.

3.Cvičení
Je na čase pokročit k aurám zvířat a rostlin. A všichni víme, že zvíře nedovede zůstat dlouho v klidu kromě spánku. Což s rostlinou lze snadno. Prostě jí postavíte před zeď a ona neuteče :)).
Zapisujte si, co jste viděli. Je to dobré pro rozpoznávání aury u rostli a věcí. Nebo kamenů. Vše je tvořeno energií. A pak to třeba můžete zkusit s lidmi. Dá se na tom nakonec nejlépe učit, procvičovat, ač je to uváděno jako třetí bod.

4.Cvičení
Naučte se vidět vlastní auru v zrcadle. Někdo doporučuje spíše aromatickou lázeň. Já trénovala na rukách viz první cvičení + občas při meditacích jí samovolně vidím. U meditací jsou zavřené oči.
V aromatické lázni je doporučeno položit chodidla na okraj vany a dívejte se na ně. Brzy by jste měli vidět kmitavý, mihotavý odraz kolem nich.
Vždy se snažte zhluboka dýchat, jak u trénování vidění energetických polí, tak při meditacích. Nepřestávejte svá chodidla sledovat, dokud nespatříte nejrůznější barvy.
Někdo se učí pozorovat auru během vyučování, protože jste uvolněni a o to snadnější je dostat se na hladinu alfa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...