pondělí 21. března 2016

23. března 2016 Bouřkový Měsíc

Čas: Středa 23. 3. 2016  v 19:22
Zvěrokruh: Luna ve Vahách, Slunce v Beranu
Orgány, které jsou tyto dny citlivé: Ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůže jako orgán doteku, slinivka, insulin, glukagon. - Snažte se o ně s láskou pečovat.
Rituál: V den, kdy je Měsíc v úplňku, si na papírek napište tužkou své přání. Dobře si přitom rozmyslete, jak jej budete formulovat. V žádném případě nepoužívejte slova jako "nikdy, navždy" nebo "za každou cenu". To je velmi nebezpečné, protože co dnes chcete "navždy", vám zítra může překážet - takový je život. Potom psaníčko složte a přiložte na srdce. Pak zapalte bílou čajovou svíčku a s tichou prosbou o pomoc jí nechte vyhořet. Papírek si uschovejte na místo, kam občas chodíte.
Také si můžete na jiný papírek napsat, co si nepřejete již ve svém životě s tím rozdílem, že papírek spalte. Na to použijte druhou čajovou svíčku - ne stejnou.
Obě svíčky můžete předem požehnat za pomocí svých průvodců, vizualizace atd. a pomocí své formule.

Úplněk 23. 3. 2016 ve středu bude ve vzdušném znamení Vah, kterým vládne planeta Venuše. Planeta vztahů a patronkou manželství. Měsíci Březen se říká Bouřkový a úplňku Rašící.
Úplněk ve Vahách nutí senzitivní a životem zklamané lidi dělat nepředložené věci. Častým průvodcem je rozladěnost a špatná nálada a tím pádem být objektivní je velice těžké. Jedince má sovu pravdu a tu si nenechá za žádných okolností vzít.
Dokáže se vrhnout do boje s neočekávanou prudkostí, agresivitou a výbušností. Trpělivost nebude zrovna cností. A někteří lidé mohou pocítit opuštěnost.
Emočně můžeme reagovat na jakýkoliv nátlak, ať už jde o podněty, nevěry, podvody, rozchody. Celkově citlivost v nás bude hořet a to i při romantice, procházkách, na vyznání lásky. Budete potřebovat mnohem více cítit jistotu a vnímat, že materiální základ je stabilní a pevný. Dlší takovou stránkou, kterou nám úplněk přináší je, že můžeme mít problém vyjádřit se. Písemně, mluvou. A i to nás může zavádět do kalných vod pochybností, kdy přichází pocity, že nejsme bráni vážně nebo, že nám ostatní příliš nenaslouchají.

Budete vnímat citovou kolísavost a vrtkavé postoje vašeho okolí, přátel a partnerů. To, co přichází je jako emoční vlna, která souvisí s očištěním duševních závislostí na starých předpokladech a zásadách, ale také s bolestivými vzpomínkami. S tím vším se budeme loučit a postupně rozpouštět. Ale také loučení může přijít s někým z našeho okolí. Uvědomíme si své karmické chyby, z kterých se následně poučíme. Restart, který přichází sebou přnáší odpouštění starých křivd a smíření se sebou, to jací opravdu jsme a s ostatními. Může nás svírat pocit strachu, zvraty, ať v partnerských vztazích, tak mezí přáteli, ale i v kruhu rodinném. Mějme na paměti, že strach je forma myšlenky, kterou čerpáme během vývoje, a co se odráží v nás a v našem okolí.
Jasně budeme definovat naše priority a také můžeme snáze přejít od slov k činům. Nespěchejme a nepředbíhejme jednotlivé kroky svých záměrů a v rovině citů se nehrňme do rozhovorů, na které nejsme připraveni.

Bouřkový úplněk především přináší vyrovnanost sil, seberealizací a sebeprosazení v rovnováze s potřebami druhých.
Každý úplněk je pro nás vrcholením energií vrhající světlo do našich hlubin a zákoutí. Tím vše vyvěrá na povrch.
Je také příhodný pro diplomatické řešení, uklidnění a postoj neutrality.
Ale nejen to. Čas plný energií pro věštby, proroctví a sledování různých znamení ve svých snech. Proto mějte u postele tužku a papír na vaše poznámky po probuzení. Ale také můžete malovat nebo psát symboly. Ale také můžete dostávat různá znamení v emailech, zprávách, v článcích nebo impulzy, na kterých budeme moci v budoucnu stavět.
Artist - http://www.deviantart.com/art/Storm-Moon-February-Esbat-175749269
Je rok Poustevníka, což nás staví do ústraní, abychom mohli v klidu pracovat na svém nitru. Je duchem poznání, moudrosti, vědění, meditace, askeze, hledání smyslu života, změň a přerodů. A cesta k pravdě je mnohdy cestou osamění.

Vzhledem k tomu, že jsme ve fázi Jara - nového zrodu, plodnosti, tak se doporučuje při tomto úplňku sbírat kořeny bylin, protože mají teď největší sílu.
Ale neměli bychom sušit nadzemní části rostlin, nestříhat a neřezat stromy, kteře a nezaštipovat zeleninu a květiny.
Dále bychom měli při úplňku pokračovat v odlehčené stravě a zahájit očistnou kůru věnovanou močovému měchýři a ledvinám.

Dny před Velikonočními svátky by měly být spojeny s duševním uklidněním a naladěným mysli do oblasti přesahujících náš život.
Nezapomeňte si při úplňku čistit a nabíjet kameny, kyvadla, amulety, karty.
Ale také můžete se v meditaci spojit s energií Měsíce a přijmout ji.

S Láskou Falcora...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...