pátek 25. března 2016

Výklad pro dny 26. 3. - 27. 3. 2016 (sobota, neděle) S lehkostí pojímejte svou cestu.

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na tento víkend?
Přinášejí k nám kartu s číslem 24. Kartograf osudu (pravé poslání, inspirace, svobodná vůle).

Karta se nám vznesla jako Spojenec a Vyzyvatel zároveň.
Když se objeví Katograf osudu, je to znamení, že dostáváme příležitost přeměnit předurčení na osud. Při narození dostane každá lidská bytost jedinečnou mapu s bezpočtem cest, které se vzájemně protínají. Na vaší mapě osudu jsou vyobrazena všechna místa, která máte navštívit, na nichž budete vybízeni, abyste se posunuli k těm nejvyšším hodnotám svého Já.
Pamatujte, že jste Boží jiskrou, která přišla na zemi, aby mohla zažít sebe sama v lidské podobě. A jako taková je vaše cesta jedinečná. Svým způsobem je vám už předurčena a úděl představuje ty události ve vašem životě, které byly stanoveny a které vy nemůžete změnit. Váš úděl se mění v osud, podle toho, jak vy reagujete na to, co k vám přichází.
Osud vám nabízí možnost vytvořit z předurčných zážitků obrovské příležitosti, proto je na některých místech  ve vaší mapě možné učinit svobodné rozhodnutí i volbu.
Na takovém místě se nacházíte právě teď. Jste konfrontování se vztahem nebo situací, které k vám přinesly vaše předurčení. Podle toho, jak na ně zareagujete, budete utvářet svůj pravý osud. Váš spojenec na sebe může vzít podobu spřízněné duše, která přijde vyléčit vaše srdce a bude vás doprovázet. Naopak Vyzyvatel se vás může snažit přimět k pohledu na věci ve vašem nitru, které musíte změnit, aby se projevilo vaše nejvyšší dobro.
Ale také je možné, že vám vaše předurčení přivede spojence v podobě nového skvělého projektu, nabídky spolupráce na něčem, co vás bude posouvat. Ale stále je tady i vyzyvatel, který ztělesňuje možný neúspěch v nějaké záležitosti a třeba zrovna v tom poznání sebe sama ve svém nitru, co má být odhaleno, ale přesto my to ještě nemusíme vypozorovat.
Ať už tito dva vezmou na sebe jakoukoliv podobu, vždy to budou dokonalá vyjádření vašeho předurčení, která vás vybízejí, abyste šli vstříc svému osudu. Protože, jak víme i neúspěch nás něco učí, ukazuje na naší slabinou, kterou máme eliminovat, poznat tu zkušenost.
Dobře se dívejte, jak se před vámi odkrývá mapa a pamatujte, že předurčení tuto mapu tvoří, ale osud je určován tím, jak svou cestu pojmete.
Svůj osud si píšete svým perem, svou rukou a svou energií. Všimněte si, že kartograf mám i na hlavě bílé pero, ztvárňující vzdušnost, volnost. S jakou lehkostí ve výrazu pero drží a hlavně s úsměvem. Bere vše jako výzvu, které čelí vstříc, ale s nadhledem, s klidem a rozmyslem rozhoduje, jakou cestou do svého cíle se bude ubírat. Už jen to jakým způsobem pojímá přístup, značí jeho rozhodnutí. Z problému udělal ve své mysli maličkost, kterou přeměnil pouhou myšlenkou na mušku. V dálce stojí velký dům, možná hrad, který nám značí stabilitu a jistou budoucnost. Je symbolem podpory, ale také známkou toho, že se nám bude dařit.
Kopec na, kterém stojí se nám může zdát jako překážka a nesnadná cesta. Ale je to pro nás výzva, kdy na vrcholku vidíme svůj splněný záměr.
Číslo 24 naznačuje spojitost s vysoce postavenými lidmi, slibuje jejich pomoc. Podporuje finanční úspěchy, posiluje působení v oblasti práva nebo umění, pomáhá dosáhnout štěstí i v lásce. Vzhledem k tomu, že jde všechno tak lehce a snadno, hrozí zneužití, sklon k aroganci a podobně. Člověk je tedy zároveň varován, aby tato velká přízeň osudu v něm nevyvolala sobectví, pokušení promiskuity a nezájem o duchovní hodnoty, což by mohlo přinést některé nepříjemné číslo v příštím životě.

Druhá karta na víkend k nám přichází z Tarotu snů 10 mincí.

Co vše značí? Stabilitu, důstojnost, jistotu ve vztahu k majetku. Krása a síla skryté v hmotných věcech, které nás obklopují. Světlo na konci tunelu.

Na kartě vidíme temný les a kamenný oblouk porostlý břečťanem a skrz otevřenou bránu výjev plný zlatého světla. Mezi Sluncem zalitými stromy vede kamenitá cesta a z nebe se snáší deset mincí. Oblouk zdobí dvě plastiky ve tvaru obličejů.
Jednoduše Kouzlo obyčejného. Všude dobře, doma nejlíp. Po své cestě životem a získané moudrosti si uvědomujeme, že běžný život je plný stejných kouzel a zázraků. Hmotné věci kolem nás, ať už přírodního původu nebo námi vytvořené a to i naše těla, jsou plné krásy a síly, i když na ně často pohlížíme se samozřejmostí.
Tato karta znamená štěstí. Připomíná nám nevýslovnou krásu a dobro, které jsou kolem nás. Život samozřejmě není snadný a my všichni musíme někdy zabojovat. Karta nám také dává jiskru naděje, díky které se výbušná situace brzo skončí. Kamenné obličeje zrcadlí naše vlastní obavy a vnitřní překážky, ale myslete na to, že brána je otevřená a stačí jí jen projít. Krása, dobro a duchovno jsou obsažené v běžné a každodenní skutečnosti. Važte si toho jednoduché, obyčejného, co jinak přehlížíte, Všimněte si té krásy kolem vás a oceňte jí - je to vaše krása, vaše okolí, kterým se obklopujete. Zapalte ty svícny, které na kartě vidíte, abyste si posvítili na cestu, ale i na to, co přehlížíte. Nic vám nebrání a nedrží.
Číslo 10 je symbolem lásky a světla. Má vrozenou schopnost uskutečnění tvořivých záměrů. S touto schopností musí být zacházeno opatrně a se soucitem, neboť opakem tvoření je ničení. Kázeň musí mít přednost před dominancí. Pokud se tito jedinci cítí nenaplněni, zakrývají svůj pocit nedostatečnosti arogancí a pýchou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...