úterý 1. března 2016

Měsíční výklad na březen 2016 pro znamení podle živlů.

Měsíční výklad na měsíc Březen 2016 pro znamení podle živlů.
Tento výklad je pro znamení rozdělená podle živlů na daný měsíc. Říká Vám, na čem máme pracovat, co na sobě měnit, v čem setrvat a na co se soustředit. Práce na sobě samých je tvrdá a vyžaduje určitou disciplínu a trpělivost, kterou můžete vyslyšet, vyčíst nebo vycítit z karet, které k Vám budou promlouvat.
Výklad na dva dny bude až ve čtvrtek, aby jste mohli načerpat poselství pro Vás určená na tento měsíc.

První karta je pro ohňová znamení BERAN, LEV A STŘELEC.
Poslové karet k Vám promlouvají kartou Anděl Manifestace (Vaše námaha, odhodlanost a vytrvalost se vyplatily. Vaše přání se zhmotňují).


Poslové Vám říkají, že něco po čem jste toužili, o čem jste snili a pro co jste dřeli, se začíná naplňovat. Ještě, ale není vhodná pro euforii a je potřeba se soustředit a uvažovat a neupouštět od svých původních záměrů. Poděkujte všem svým průvodcům, Andělů, Bohyním a vesmíru za jejich požehnání a v klidu pokračujte ve své práci. Nenechte se ničím odradit a své pochybnosti předejte výše.
Tento měsíc je Vám nakloněn a Vaši poslové Vám s tím pomáhají. Není potřeba nic hrotit, ale nechat svá přání volně plynout a svými činy si za nima jít. Vše má svůj čas, tak jako necháváme víno zrát, necháváme dozrát sebe a své cíle.
Víte, co máte pro své splněné sny dělat, protože si za nimi jdete, ale také víte, že bez činů a bez správných myšlenek se sny vzdalují a nebo úplně vytrácí. Vaše oddanost a Vaše odhodlání s vytrvalostí se nevyplácí jen jednou za čas, ale stále.

















Druhá karta je pro zemská znamení BÝK, PANNA A KOZOROH.
Poslové karet k Vám promlouvají kartou Anděl Sebelásky (Podívejte se, jak si vážíte sami sebe. Máte se rádi?).


Svět okolo Vás je odrazem Vašeho vnitřního světa, ale také Vašich přesvědčení, pocitů a myšlenek. Máte kolem sebe osobu nebo skupinu lidí, kteří Vás ponižují a podceňují vše, co děláte nebo říkáte? A právě proto přichází Anděl Sebelásky,aby Vám pomohl tuto nepříjemnou a zraňující situaci vyřešit.
Tito lidé se ve Vašem životě nevyskytují jen tak. Jsou tu proto, aby Vám pomohli čelit Vašim pocitům, méněcennosti, podprůměrnosti. Učí Vás být silnějšími, jak takovýmto situacím čelit, jak se s tím vypořádat, aby nedocházelo k opakování. Neznamená to, že je máte plácat po zádech, že se díky nim cítíte zbyteční, malí, mrzutí, ale naopak. Máte se vzmužit právě kvůli sobě samým, bez ohledu na to, co si myslí nebo říkají ostatní a věřte, že si zasloužíte v životě to lepší, lásku, náklonnost - lepší život, pocity. Přemýšlejte o sobě s láskou - jste dokonalí přesně takový jací jste. Není potřeba nic měnit, jen svůj přístup k sobě. Buďte a umějte přijímat a bezpodmínečně dávat.
















Třetí karta je pro vzdušná znamení BLÍŽENCI, VÁHY A VODNÁŘ.
Poslové karet k Vám promlouvají kartou Bohyně posvátné cesty (Vzdejte se logiky a důvěřujte svým pocitům).


Nadešel čas vzdát se toho, co vám přijde logické a máte začít důvěřovat svým pocitům. Popřemýšlejte nad tím, co by jste v tomto okamžiku Vašeho života chtěli udělat nebo zažít. Jen si to představte. Kdyby jste mohli udělat cokoliv, co by to bylo? Odpověď nehledejte nikde a ani v nikom jiném, než jen ve svém srdci, nitru - nehledejte odpověď v mysli.
Proč? Jen Vaše srdce nese pravou podstatu Vás samotných a srdce je branou do Vašeho nitra - duše.
Mysl pobývá více ve strachu, v obavách a vše z toho Vám brání k naplnění skutečného potenciálu. Pokud to, co chcete dělat je v souladu s cíli a sny Vašeho srdce, tak je možné vše. Věřte svým pocitům. Můžete si vést poznámky, ve kterých vyjádříte, co by jste si přáli s Vašeho srdce, co by jste chtěli dělat, mít. Dělejte to s upřímností k sobě vlastní, s láskou a pokorou a budete láskyplně svou cestou vedeni.


















Čtvrtá karta je pro vodní znamení RAK, ŠTÍR A RYBY.
Poslové karet k Vám promlouvají kartou Anděl Komunikace (Vyjadřujte se jasně. Nebojte se nazývat věci pravými jmény).



Jednou z Vašich významnějších lekcí v tomto období života je naučit se jasně vyjadřovat, co chcete. Kolikrát se Vám udělá tak zvaný knedlík v kru a ne říct, co máte přesně na mysli. V mysli se to pak mísí, těsná, množí, ale v krku to vše zadrhne a zablokuje se a ne a ne jít myšlenka ven. Může to být předpokladem, že si myslíte, že všichni kolem Vás vědí, jak se cítíte nebo co by jste chtěli. Pravdou ale je, že nevědí. A kvůli nedostatku přímé a jasné komunikace jsou buď zmateni, nevěří Vám postoje, slova, činy nebo se mohou dohadovat, co chcete, co cítíte nebo co od nich očekáváte. Není nutné se bát říkat věci, tak jak jsou a kor, když je myslíte a říkáte s láskou. Tím, že vyjádříte svou pravdu, nemůžete nic ztratit, když nebudete nikoho hanit, odsuzovat nebo obviňovat. Když nebudete agresivní, ale klidní s pokorou. Svůj názor však vyjádřete jasně. Máte obavy, že nebudete pochopeni nebo, že Vás odmítnou? Věřte, že čestná a laskavá komunikace je projevem lásky, ne útoku. Proto Vám přichází na pomoc posel . Anděl této karty. Když vyjadřujete pravdu, vážíte si sami sebe. A to Vám dává sílu a moc nad Vaším životem. Zároveň získáte respekt, úctu  a lásku druhých.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...