sobota 5. března 2016

Výklad pro dny 5. 3. - 6. 3. 2016 (sobota, neděle) Nenechte se zastavit prvním úspěchem.

Co nám vzkazují poslové Tarotu Snů na tento víkend 5.3. sobota - 6.3. neděle 2016?
První kartou, kterou k nám promlouvají je Trojka Holí.

Základní význam: Čekání na první známky úspěchu, poté, co jsme začali jednat. Čekání na návrat investované energie. Možnost ustrnutí u prvního úspěchu, což znemožňuje postoupit na další úroveň.

Na kartě sedí nahý muž na skalnatém útesu a sleduje pohádkovou loď, která pluje v oblacích a září tajemným světlem.
Dali jsme svým přáním konkrétní podobu a uskutečnili první kroky. Prolomili jsme tím počáteční netečnost a sledujeme jaké výsledky to přinese. sledujeme především proto, abychom mohli naplánovat další krok na své cestě.
A přesně to, o co se snažíme, nám znázorňuje loď a tato karta nám zrcadlí zázračnou moc energie, která statečně zápasí se samolibostí a lhostejností, které nás stahují dolů.
Loď můžeme chápat i tak, že vyplouvá, což symbolizuje dílo dávající se do pohybu, ale také jí můžeme chápat jako přirážející ke břehu, kdy čekáme až se naše loď - energie vrátím kterou jsme vložili do daného díla, cíle.
Muž představuje naši  nahotu - tedy upřímné a poctivé úmysly.

Karta nám, ale také říká, že máme být opatrní a nemáme se nechat unést a tím zastavit běh událostí.
Může se stát, že se necháme unést prvním naším úspěchem, až přímo posedlí, až přestaneme tvořit další kroky.
Loď v tomto připomíná legendu o Bludném Holanďanovi. Jeho posádka je odsouzena navždy plavit se po moři, poté co kapitán přísahal, že dokáže odeplout Mys Dobré naděje za sebevětší bouře.
Je tedy dobré si náš první úspěch užít, ale nebrat to jako konečný směr, vítězství, co by nám mělo vše vyřešit. Přijmeme vše s pokorou a dále podnikejme kroky k našemu vytouženému cíli. První úspěch je fajn, ale nezaručuje nám další postup. To jen m si ho zaručuje naším přístupem a tím, že se nenecháme oslepit tím pocitem a dále budeme na své cestě pracovat a tím si jí budovat. Aktivně přetváříme podle svých představ a přebíráme kontrolu nad situací.

Druhou kartou, kterou k nám promlouvají je Pětka Holí.

Základní význam: Bitva nebo zápas, Spojit se proti společnému nepříteli. Tvůrčí spolupráce. Lidé, kteří každý zvlášť směřují ke společným nebo protichůdným cílům.

Pětka je typickým číslem nestability, ale také velké příležitosti. Muži na kartě, kde to vypadá jako, když svítá, mohou působit, že spolu bojují. Tudíž se nám nabízí, že můžeme projít nějakým konfliktem nebo se zápolením.
Ale také zde máme jiné možnosti.
Muži mohou být všichni na stejné straně - mohli spojit síly proti společnému nepříteli, který je obklopuje nebo je v jejich blízkosti. Tudíž toto můžeme také chápat jako společná obrana proti útoku.
Jenže tu máme i další možnost. Nemusí jít vůbec o žádný boj, ale mohou něco stavět - tvůrčí spolupráce.
Každý z nich jakoby byl ve vlastním světě a jakoby k sobě neměli žádný vztah - lidé, co pracují každý zvlášť, ale usilují o totéž. To už je na situaci každého, jestli jsme si vědomi svého nepřítele nebo něco s někým budeme společně tvořit a tak dále.
Není od věci nechat si poradit od přátel s pomocí našich dalších kroků do již vytyčeného cíle, aby nám pomohli být nezaslepeni našim úspěchem. Ale zároveň mohou být naše původní myšlenky a plány být vystaveny zkoušce a může jít o soupeření, soutěživost těch, na které musíme spoléhat, od kterých potřebujeme pomoci v uskutečnění našich vizí. Závist z úspěchu. (souvislost s první kartou)
Budeme čelit omezením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...