pondělí 7. března 2016

Týdenní výklad pomocí tří karet od 7. 3. - 13. 3. 2016 (pondělí až neděle) Nevzdávejte a vytrvejte na své cestě. Podívejte se hlouběji do svého nitra.

Tentokrát na týdenní výklad vybralo kyvadlo Karty mořských panen.

A co nám vlastně vzkazují poslové karet na 7.3. - 13.3. 2016?
Na začátek týdne tu máme kartu s číslem 45 Imramma (Plavba divů, překonání hlubokých vod, putování, cesta duše).

Karta přišla jako Spojenec.
Zpěv: Možná slovo Imramma znáte z keltských legend. Možná jste také slyšeli o noha ostrovech a mořích, které je potřeba přeplout. Možná jste již slyšeli o deváté vlně a místech, na která vás vaše cesta může zavést.
Přicházíme vám zpívat o cestě vaší duše, na kterou se musíte vydat právě teď. Vybízíme vás, abyste uchopili naše ruce a plavali s námi, vedle nás a nebo pádlovali po našem boku a my vám ukážeme cestu kudy proplout velkými proudy, a jak procestovat vzdušný i vodní svět. Jste již dlouho rozděleni na dvě části. Emoce necháváte oddělené od své mysli. Na Imarmmě budou všechny vaše hranice vytyčeny a chvílemi nebudete vědět, co je skutečné a co ne. Ale celou dobu vám budeme zpívat a náš zpěv vás povede kupředu a vy budete dále následovat cestu duše. Připravte se na zázraky, na stvoření, která budou na hranici vaší představivosti a na to, že objevíte kým opravdu jste. Potká vás toho tolik a budete naplněni takovým úžasem, že chvíli nebudete vědět, zda se vám to jen nezdá. Pomůžeme vám dosáhnout druhé strany, zatímco vy budete usilovat o to cítit konečně vítr ve vlasech.

Výklad: Čeká vás velká cesta, kdy se budete pohybovat nad vodou, abyste se dostali na místo, kam se vaše duše toužila vždy podívat.
Dozvíte se tam spoustu nádherných věcí, ale je zase potřeba se vrátit zpět. Nezůstanete tam, protože to není váš domov, vaše současnost. Ale je to to, co musí vaše duše ochutnat pro více zkušeností.
Tuto cestu musíme alespoň jednou za život uskutečnit. karta - její poslové vás vybízejí k tomu, aby jste se připravili. Můžete si naplánovat cokoliv chcete, protože nakonec se na všechna místa dostanete. Bude to báječná cesta. A asi si možná představujete skutečné vycestování, dovolenou, což se nevylučuje, ale je hlavně na mysli cesta vaší duše.
Jde o váš růst a rozvoj, o pochopení podstat sebe sama. O prozkoumání svých vod a proudů. Vyplujte a držte se svého srdce, své intuice. Protože teď je tem správný čas pro získání  nových zkušeností, pro překonání vašich hloubek. Jste vedeni, důvěřujte tomu vedení.

Uprostřed týdne se k nám přidá karta s číslem 11 Oběť (Jsou věci, které stojí za to vytvářet a jsou věci, které tě zničí).

Karta je také Spojencem.
Zpěv: Ve vzdušném světě je často nutné vybrat si mezi tím, co chcete TEĎ a tím, na co je nejlepší si počkat.
To znamená, že někdy musíte přinést svou oběť. I Velryby  se občas nechali vyplavit na břeh, aby nakrmily komunity lidí vašich předků. Vědí, že někdy není důležitější a posvátnější život jednotlivce jako právě evoluce duše.
Když se rozhodnete něco obětovat, ptejte se sami sebe, k čemu je to dobré, je to posvátné? Chcete, aby někdo udělal na oplátku něco pro vás? Nebo je to proto, že výsledek bude nakonec lepší, než utrpěná ztráta? Při přinášení oběti, buďte moudří - přinášejte je a volte. Cokoliv jiného je manipulace.

Výklad: Možná přemýšlíte, že uděláte něco, co pro vás není vůbec jednoduché nebo uvažujete, že se něčeho vzdáte, co je pro vás opravdu cenné, abyste ukázali, jak je pro vás důležitá třetí možnost. Je důležité se správně rozhodnout. Obětujte s rozvahou, co víte, že nakonec zvládnete, a že vaše oběť je tím nejlepším řešením.
Nepřinášejte oběť jen proto, že chceme mít dobrý pocit z toho, jak se na vás budou ostatní dívat. Nedělejte ze sebe mučedníky. Není důležité, jak na vás ostatní pohlížejí a kor, abyste za to vynášeli oběti. Zbavte se takového myšlení. Uvědomte si, zda chcete jednu věc nebo druhou. Rozhodujte se svobodně, bez omezujících předpokladů a očekávání. Nemyslete sobecky, ale čistě pro váš cíl a směr a co jste schopni pro něj obětovat - ne pro pocit obdivu druhých.











Na konci týdne k nám promlouvá karta s číslem 43 Vytrvalost (Nepřestávejte!).

Přichází také jako Spojenec.
Zpěv: Když začíná dlouho cesta nebo, když se na ní vydáváte, ať je to pouť, vášeň, ambice, sen - pak je na začátku toho všeho velké vzrušení.
Ale stále leží před vámi neznámo. Každý okamžik je napínavý vždy, když děláte další krok vpřed. V určitém bodě se unavíme, ale i vy a půda se může stát velkou neznámou. Objevují se problémy, čekají vás výzvy a v tomto okamžiku můžete mít pocit, že to není to, co vám soud nachystal. Protože mnohdy žijeme v tom, že když věříme a jdeme si za tím, že ta cesta je snadná, že budeme krásně plynout a bude to prostě jednoduché.
Ale proto jsme tady my, abychom vám řekly, že pro obě části světa, jsou cesty a místa na nich, které vyžadují výdrž, odvahu, vytrvalost, schopnost se oddat cíli, zůstat věrni úkolu, slibu, snu, než toho všeho dosáhnete. Buďte připraveni rozvíjet svou sílu, houževnatost, odvahu a čest. Bez toho není možný růst.
Jestliže se do něčeho pustíte a prokoušete se tím a budete reagovat na výzvy - vyjdete jako silnější, schopnější, abyste si uvědomili další sen, krok, cíl a směr.
Vezmete-li nohy na ramena při prvním nezdaru, zůstanete stát na místě - my tomu říkáme objímající pobřeží - ten, co nikdy nejde do hloubky, ten, kdo jde jen na místa, která zná. Nemusí to být špatně, ale přišla-li k vám tato karta, jste připraveni vyplout, vyrazit na svou velkou cestu a prvním krokem je právě zapracovat na vaší vytrvalosti.

Výklad: Na své cestě dosahujete důležitého milníku a máte pokračovat dál. Můžete chvílema cítit, že už toho máte dost a více nezvládnete a budete chtít přestat a vše zastavit. A raději se budete chtít potopit, než plavat dál. Ale věřte, že máte víc sil, než se vám zdá a že tu máte své průvodce, pomocníky, kteří vám dávají oporu. Pokračujte na své cestě, ať jste jakkoliv unaven. Pochyby cestou smejete. Není vhodná doba, abyste couvali zpět. Ale pokračujte. Je to výzva, zkouška, kterou překonáte. Sledujte svůj záměr a cíl a plujte za ním. Vytrvejte - ty dny únavy skončí a vy budete o dost silnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...