středa 23. března 2016

Výklad pro dny 24. 3. - 25.3. 2016 (čtvrtek, pátek) Dech Měsíce Vaší podstaty.

Co nám vzkazují poslové Karet mořských panen na čtvrtek 24.3 a pátek 25.3. 2016?
Připlouvají k nám s kartou číslo 17. Rozloučení s Měsícem (Oceňte a užijte si světla Měsíce a jeho cyklů).

Zpěv Panen: Měsíc milujeme, protože je nádherný, ale přesto mu dáváme na dlouhou dobu sbohem a vážíme si jeho energie.
Lidé nežijí, tak dlouho a jejich priority často odrážejí délku jejich života, ale my víme, že se ten krásný Měsíc od nás kousek po kousku vzdaluje a síla Slunce roste. Takže se s Měsícem spojujeme, tak často, jak jen to jde, když je přítomen.
A pokud i vy pozorujte nebe a jeho křišťálovou kouli, pocítíte, jak mořské proudy a cykly Matky moří tančí s posvátným přibývajícím nebo ubývajícím Měsícem. To všechno ve Vesmíru dýchá jako jedno a to, co je nahoře se spojuje a ovlivňuje i to, co je dole.
I vy lidé reagujete na pohyby moří ovlivněné Měsícem, Sluncem či Galaxií.
Velký oceán může reagovat čitelněji, ale pevná zem se také nadechuje a vydechuje, stejně jako vody této nádherné planety. Všechno tančí s Měsícem.
Spojte se s ním, protože vás vždy dojme. Poznejte ho a poznáte tajemství života, bez schopnosti ho vyslovit. Bude žít ve vašich kostech, buňkách, žilách, ve vodě vaší krve a vy budete vysvobozeni od falešnosti lidského času a poznáte časy a cykly, které jsou staré, moudré a mocné.

Výklad: Karta je naším Spojencem.
Je to tak přirozené jako nádech a výdech a pro jejich synchronizaci nepotřebuje dělat nic jiného, než žít.
Přesto cítíte volání, abyste žili v hlubším partnerství s cykly Slunce a Měsíce. Občas a ně zapomínáme, ale mají na nás obrovský vliv. Máme si tyto cykly uvědomit a zžít s nima, spojit se, pro náš hlubší, plnější a bohatší život. Abychom žili ve větší pohodě, plynule, s odvahou, vděčností a odhodláním. Vliv Luny a slunce je o jejich přívalové síle a u Měsíce převážně i tím, že s odlivem, s ubýváním, odchází z nás, co v daném období odejít má a uvolní, tak prostor pro nové.
Stejně tak jako Měsíc i vy tmavnete/zříte, rostete/stahujte se, tak všechny tyto věci se lze naučit, vypozorovat. A třeba zrovna procházkou, plaváním nebo jen pobytem venku v přírodě pod slunečními paprsky nebo za noci po měsíčním svitem.
Tato karta nám neříká, co přijde, co máme čekat za emoce, ale co máme udělat.
Naučíme-li se vzdát a kapitulovat, udat tón, vést, čas od času přenechat vedení někomu jinému, vše bude v pořádku. Nelze na vše tlačit, vynucovat si, ale musím se naučit umět to pustit dál a nechat dál na tom pracovat Vesmír. Vdát se s poctou není vzdání, ale pouze přesunete situaci výše.
Tyto stavy se odrážejí v různých tvarech Měsíce a i on se vzdává tmě a právě proto, aby byl jasnější. Nechápejme tmu jako druhou stranu pozitiva.
Pozorujte Měsíc a vystavte se jeho svitu. stáhněte se, když ztmavne a uvědomte si v jaké fázi byl, když jste se nadechli. Není potřeba být složitým. Přijměte to, že občas máme ustoupit, naučte se přijmout ústup jako součást dech, tím ho proměňujete na krok vpřed, protože si tím nesmrštíte vědomí. Proto vám karta přišla na tyto dny v období celého Měsíce, aby vám připomněla přes Měsíc, jak máme vnímat negativnější vlivy a rozšiřovat si tím vědomí.
Číslo 17 nám odkazuje na léčitelské síly spojené s Měsícem. Taktéž budeme zdatnější.  Ale také pozor na vnitřní konflikty, které se snažte prodýchat a přetvořit za pomocí Měsíce a jeho dechu na váš přirozený dech. Světle modrá barva ploutev, ztvárňuje naší součást, podstatu, které nás obklopuje. Je naším kormidlem, bezpečím. Připomíná nám nekonečnost nebe, pocit svobody a dodává inspiraci. Vyjasňuje naší duši a ducha.

Druhou kartou, která se k nám na čtvrtek a pátek snáší je Bohyně krásy (Jste okouzlujícími bytostmi světla. Není co opravovat ani měnit).


Věřte, že jste okouzlující bytostí světla a po prodýchání stáhnutí, to pocítíte  daleko více. Dívejte se na sebe s upřímností a láskou.. Nesrovnávejte se s nikým. Jste vy a vy jste jedineční. Nechte volně zářit své světlo a vše vypusťte. Ztište se uvnitř a prociťte svou podstatu ven. Úsměv projasňuje nejen vás, ale i vše okolo vás a uvnitř vás. Jste krásní takový jací jste. Milujte se a přijměte se takový jací jste. Nemusíte si připomínat svou lásku k sobě. Nemůžete ztratit něco, co máte ve své podstatě, ne v nikom jiném.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...