čtvrtek 3. března 2016

Výklad pro dny 3. 3. - 4. 3. 2016 (čtvrtek, pátek) S důvěrou dovolte průchod svým přáním a udělejte si vlastní hranice.

Co nám vzkazují poslové karet Skryté moudrosti na čtvrtek 3.3. a pátek 4.3. 2016?
První kartou, kterou k nám mluví je s číslem 30 Šachová královna (Důvěra, strategický postup).

Karta k nám přichází jako Spojenec.
Šachová královna má v ruce všechny nástroje, které potřebujeme na své cestě ke smysluplnému životu, úspěchu.
Když k nám přichází jako spojenec, dostáváme úkol zeptat se Ducha, našeho vnitřního Já, srdce, jaká je naše vize pro život. Také se máme ptát, co máme dělat, abychom si zajistili své místo v procesu odkrývání. A samozřejmě nic z toho není potřeba v sobě držet a dusit, ale volně pustit, aby nám tato strategie byla dána Vyšší mocí.
Je potřeba mít naše přání a cíle v souladu s naším srdcem. Myslí si to vše akorát zkomplikujeme a hlavně sami sebe oklameme.
Existují dva plány - Náš plán a Boží plán (našeho vyššího Já). A proto je dobré si to uvědomit a mít oba plány v souladu. Když je máme v souladu, dostáváme znamení, všechna možná poselství pro naší pomoc, abychom vždy udělali ten správný krok.
Nechme Ducha, naše srdce, aby vedl naše tahy a vykročme tím našemu štěstí a následujme vnitřní hlas a poselství nám sdělována. Nemáme, co ztratit, ani prohrát.
Šachová královna má pevný podstavec, základ - svou podstatu, tak jako my. A také kolem ní proudí světlo naděje, víry, síly a klidu. Nechte se tím světlem prozářit a pocítit jeho moc a otevřete se sami sobě a svým skutečným přáním, kterým chcete žít a nejen snít.









Druhá karta, která na nás promlouvá je s číslem 37 Kovový král (Disciplína, neprůstřelnost, hranice).

Karta je také Spojencem.
Z krále vnímáme sílu, která k nám přichází a s ní neprolomitelný štít ochrany.
Ať už k nám je kdokoliv kritický nebo nás podceňuje, vše s láskou odrážíme a nic z toho nás nezraní. To je hlavním poselstvím krále.
Taktéž říká, že si máme stanovit své zdravé hranice. Když přijmeme, tak jak to je, bez ohledu na to, jak moc těžké se nám to může zdát - bude nám to jen ku prospěchu.
Máme si rozpomenout, kde končí naše hranice a začínají hranice druhých. Emoce lidí, ani jejich život, nejsou naše, nepatří k nám, ať už jsme jakkoliv empatičtí. Když někomu pomáháme - nepomáhá čistá útěcha, ani lítost, ale právě ten nadhled, čisté emoce. Také nám posel karty připomíná naší sebeúctu - máme si uvědomit zdravý přístup k sobě samým. Buďme hrdí na to, co jsme dokázali, ať to komukoliv může přijít jako nic nebo málo. Každý máme svou úlohu v tomto životě a každý z nás je důležitý, ať už jen tím, že jsme a někoho něco naučíme jen tím, že nás potká nebo někdo nás.
Všimněte si, jak Král lehce přelézá překážku, která mu stojí v cestě. S lehkostí, se vztyčenou hlavou, bez zaváhání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...