neděle 13. března 2016

Výklad pro dny 14. 3. - 15. 3. 2016 (pondělí, úterý) Naslouchejte vnitřnímu hlasu a uvědomte si svou moudrost.

Co nám vzkazují poslové karet Skryté moudrosti na pondělí 14.3. a úterý 15.3 2016?
Promlouvají k nám kartou s číslem 3 Našeptávačka ducha (Boží vedení, vyšší poznání).

Jako spojenec k vám Našeptávačka ducha přichází, aby vám zvěstovala zázračné duchovní poznání. Radí vám  prostřednictvím vašich vyšších smyslů a po Božím vedením, abyste slyšeli její moudrost a věděli, že je tu vždy s vámi a miluje vás.
Tyto dny máte přímo odkaz, že máte naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Je tu proto, aby vám pomohla intuitivně poznat, jaký je další váš správný čin k tomu, abyste pokračovali vpřed a ve správný okamžik věděli, jaký má být váš další krok.
To vše vede k naplnění vašeho nejvyššího poslání. Ve chvíli, kdy přichází tato karta, je známkou, že máte inspirativní myšlení a celkově jste motivováni k myšlenkám, které vás povedou k úspěchu, pokud je budete důsledně dodržovat a uskutečňovat.
Tato karta je velmi dobrým znamením.
Ale také tato karta mluví i skrze otázky vztahů. Mluví o spojení duší, minulých životech a velkého ponaučení, kterého se vám dostane z oboustranné reflexe. V podstatě vám říká, jak dlouhý, hluboký a vřelý bude váš vztah. Berte na vědomí, že duše se spolu domluvily na tok, co se od sebe vzájemně naučíte ještě před narozením. Naslouchejte vnitřním pocitům, ale také si vzpomeňte, co jste se naučili z lekcí, a které sebou přináší křehkost lásky.
Věřte sobě. Moudrost, která je na kartě ztvárněna sovou značí, že jste již dostatečně daleko, abyste si věřili a dokázali své tiché šeptání vnímat a uposlechnout ho, ale také připomíná, že jste cestou životem posbírali dostatek zkušeností a jste z nich poučeni a máte z čeho svou moudrost čerpat díky, které povznášíte sebe a svého ducha.
Vše přichází s lehkostí pomyslných a lehkých bublin a v nich znamení, zprávy.

Z numerologického pohledu je číslo 3 symbolem tvořivosti, originality a obrazotvornosti. Proto se vám bude vše, tak pěkně rýsovat a přímo z vašeho srdce a nitra. Také sebou přináší spolupráci s druhými lidmi, kteří jsou podobně vibračně naladěni. Budete vynikat vtipem a osobním kouzlem. Jasně vypovídá o nápaditém řešení problémů a situací. Nemluvě o snadném navazování kontaktů.v tyto dny se to jen činorodou myslí a aktivitou bude hemžit. ale nejlépe se vám bude pracovat s jistou dávkou volnosti. Jen si dejte pozor na neklid a neopatrnost. A všímejte si své diplomacie.

A co nám vzkazují poslové karet andělé, Bozi a Bohyně na pondělí a úterý?
Přichází k vám s kartou Bohyně duchovní ochrany (Vytváříte to, čemu věříte. Nikdo vám nemůže ublížit).

Možná máte pocit, že se vás někdo pokouší ovlivnit negativní energií a právě tato karta vám připomíná, že životní síla a energie je ve vašem srdci a v srdcích všeho živého, tvořena láskou. Vše je energicky propojeno světlem, láskou a každá duše je součástí Univerza.
A právě proto vám nemůže nikdo uškodit. Pokud si uvědomujete tuto sílu, nemůže vás nikdo ovlivnit. Může vás to zasáhnout pouze tehdy, jakmile si připustíte, že je možné vám uškodit, ublížit. A tyto dny si to máte natrénovat, uvědomit. Vytváříte si to, čemu věříte a to si i přitahujete. Není potřeba se ani tak chránit před druhými, ale před vlastními negativními myšlenkami.
Jistě, že jsou lidé, kteří vás mohou slovem, větou, pohledem chtít zastrašit, ale neukazuje to spíše jejich slabost? Proč vůbec má někdo takovou potřebu? A proč hned propadáme stavům, že ten člověk má nějakou vyšší moc a začneme se bát? Komu to nakonec škodí? Jen nám a proto je potřeba si to uvědomit a zapracovat na tom. ;) A je ten správný čas, kdy s tím máme sami v sobě pohnout.
Karta vlastně i zpětně ukazuje na první kartu Našeptávačka ducha, která k nám mluví o moudrosti, kterou karta Bohyně stvrzuje a jasně vám dává signál, že máte své moudro procítit, ale také lásku k sobě a všemu živému. Věřte své moudrosti, sobě - vše, co si přitáhnete a připustíme je jen odrazem vašich myšlenek.
Karta je velmi dobrým spojencem a říká nám, co si máme uvědomit, procvičit a na co si máme rozpomenout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...