středa 16. března 2016

Výklad pro dny 17. 3. - 18. 3. 2016 (čtvrtek, pátek) Meditujte a naslouchejte šeptání. Tvoření romantikou.

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na čtvrtek 17.3. a pátek 18.3 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 34 Moudří s křídly (andělská pomoc, zázračná pomoc).


Tato karta je vždy jako Spojenec. Nikdy není Vyzyvatelem.
A proč tomu tak je? Moudří s křídly totiž představují pomoc všech andělů. Jakmile vstoupíte do jejich říše a jejich říše vstoupí do vás, věřte, že vaše upřímné modlitby budou vyslyšeny. Karta také představuje Boží intervenci - tedy zásah a také zázračné možnosti léčení a proměny.
Důvěra je vždy tou správnou volbou a to hlavně ve chvíli, kdy naše dny nejsou zrovna jen usměvavé. Vždy je na vás dohlíženo Vašimi průvodci, ať už z druhé strany nebo průvodci v podobě vašich mazlíčků čí přátelé atd.
Máme možnost se v tyto dny podívat do budoucnosti a to formou poselství nebo znamení, která vám budou chodit do cesty.
Ty se vám pak přemění v inspirativní a tvořivé myšlenky. Za jejich pomocí rozpletete minulost, co ještě stále v sobě nemáte dovyřešeno a tím se vám postupně odkryje přítomnost.
Uvědomte si své Vyšší vědomí, jeho rozsah, tvořivost myšlenek, představ, jeho rozpětí volnosti.
Nejlépe za pomocí meditací. Odkryjte, co je potřeba a nechte své bloky rozpustit. Dá vám to moc svá křídla roztáhnout. Váše podstata je pevná. Má pevné základy, které vás vždy s průvodci podrží. Uvědomte si jí - celou svou nahou podstatu a zase něco starého nechte odejít, rozpustit. Máte správný čas a podporu.









A co nám na tyto dny vzkazují poslové karet Andělé, Bozi a Bohyně?
Přichází k nám prostřednictvím karty Bohyně Procitnutí (Nadešel nádherný čas zkoumání, romantiky a tvořivosti).


Karty nám společně rezonují a díky otevírání se přichází další procitnutí. Jak víme, všichni máme, jak mužskou, tak ženskou energii.
A tak bez ohledu na to, jestli jste muž nebo žena, tak vaše ženská stránka, což je tvořivý duch - je vyživován a probouzen Venušinou hvězdou.
O to více v tyto dny budete vnímat vaší smyslnou přirozenost, ale také vás tak bude vnímat okolí, protože to, co vyzařujeme se obráží z našeho prostředí.
Přichází k nám romantika a to odpovídá i na Jaro, které se probouzí a blíží se den rovnodennosti. Proto se obklopte květinami, krystaly a krásnými barvami.
Vše z toho jen posílí vaši smyslnost.
Ale také použijte vonné oleje, přírodní parfémy a nechte rozkvétat váš přirozený šarm. Obklopte se do vámi příjemných, teplých odstínů barev. Doporučuji dopřát si masáž lávovými kameny. Nacházíte se v podivuhodném čase romantiky, poznání, zábavy a tvořivosti. Můžete navázat nový vztah a nebo přijde obnovení a kouzlo magie do vašeho stávajícího vztahu.
Vše vás povede k novému tvůrčímu projektu.

Doporučené kameny: Krystaly, obsidián, Kyanit, Lepidolit, Atlantasit, Růženín, Lávové kameny, Oblázky a masáž s nimi, Orgonit.

Esenciální oleje: Jasmín, Růže, Ylang Ylang (květinové)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...