úterý 15. března 2016

Výklad pro den 16. 3. 2016 (středa) Intuice Vás povede, dovolte volné projevy ostatním a jaké jsou vhodné kameny v tento den.

Co nám vzkazují poslové karet Tarotu Snů na středu 16. 3. 2016?
Promlouvají k nám Královnu Mečů.

Královny v tarotech symbolizují cítění. Použijte klady své mysli, pravdy a logiky, abyste si ve svém životě udělali pořádek.
Své utrpení a radosti jste spojili ve svou moudrost a tak se vám začíná dobře dařit. Pozor na lpění na pořádku. Někomu se může jevit, že nemáte emoce, ale jste dobří a nápomocní svým přátelům.
Buďte flexibilní a hlavně tehdy, pokud nejde vše podle vás. Dovolte druhým, ať se chovají, jak myslí a cítí a považují za správné. Naše způsob nejsou vhodné a správné pro každého.  tak dovolme, ať si z našich skutků a rad vezmou ostatní, jen to co potřebují a chtějí s láskou a zbytek, nechť vypustí a my s láskou máme přijmout jejich rozhodnutí.
Není potřeba odmítat city ve snaze se chránit, ale naopak jděte jim vstříc.
Bude s námi i cloumat nezávislost, zvědavost, intelekt. Ale berte na zřetel, že nezávislost není jen chytrá a obratná, ale také může na druhé působit chladným dojmem.
Také pocítíme nutkání zbavit se dřívějších závislostí a poznání.
Královna mečů nám radí užívat své intuice, když se v něčem rozhodujeme nebo posuzujeme, zda je to v souladu s naším původním plánem. Budete-li mít pocit, že ne, nebojte se odmítnout. Možná lidem budete připadat nároční, ale vy zůstanete věrni sobě a svým ideálům.
Co se týká vašeho konání ve směřování, tak se dílo dostalo do fáze, kdy nabralo určitý směr a nepotřebujete k tomu již tu nesmírnou sílu vůle. Ale neztrácejte zřetel z celku a čistoty původní vaší myšlenky. Je jí potřeba k vedení do budoucna.
Můžete usilovat o nezávislost a rovnocennost, ale víte, co chcete. Též nám Královna mečů říká, že můžeme skrývat city za masku. Pozor na zbytečné konflikty, na odloučení nebo rozčarování v mnoha směrech. Snažte se být nedomýšliví a dbejte na volnost a hranice druhých.

Ke kartě: Královna mečů má bílá křídla, která poukazují na její vysokou inteligenci, ale také na lehkost vzdušného elementu.
Tvar křídel má i její pokrývka hlavy. Nahoře připomíná síť, což může vypadat jakože královnu omezuje v její svobodě.
Připomínám nám loveckého ptáka v čepičce, čímž nám říká, že je perfekcionistkou, kterou do určité míry svazují vysoké nároky, které neklade jen na druhé, ale i na sebe.
Pokud tyto nároky nejsou plněny, nezná Královna slitování, bez ohledu na to, jestli jde o ní nebo o někoho jiného.
Kde pokrývka sahá přes oči, tam se podobná masce, o které píši ve výkladu - ukazuje nám, že Královna je určitým způsobem izolována od svého okolí. Nejde jen o skrývání citů, ale i o chladnost a přímočarost.
V ruce drží jílec meče - symbolem pevnosti, zásadovosti a pravou svírá ostří meče a tím dává najevo poctivost - převážně vůči sobě samé. Působí nesmlouvavě a tak dodává zdání přísného dozorčího, ale to potřebujeme všichni v každém usilování a je to jeden z důvodů proč tato karta k nám přichází.
Díky tomu jsme vedeni, abychom se stávali lepšími.

Doporučení kamenů pro tento den: Tygří oko, Citrín, Růženín, Pazourek.

Tygří oko: Pomáhá nám k otevřenosti, ale také k nadhledu a vhodný pro správná rozhodnutí. Výborný ladič pro toleranci v nás. Skvělý při bolestech hlavy a migrénách.

Citrín: Pohlcuje negativní energie, nemusí se čistit. Dobře slouží při urovnávání vztahů. Pomáhá překonávat úzkosti, deprese. Posiluje individualitu, dodává sebedůvěru. Zbavuje přecitlivělosti na kritiku okolí. Nabádá k pozitivnímu postoji, člověk s ním do budoucnosti pohlíží optimisticky. Pomáhá zbavit se negativních vlastností, strachu a obtěžujících pocitů. Je také kamenem hojnosti a prosperity.

Růženín: Kámen, který svou růžovou barvou navozuje klid a harmonii v těle. Probouzí v nás mírnost, něžnost, lásku a nesobeckost. Otevírá srdce a smysly pro krásu života, je tedy dokonalým přítelem při učení tolerance. Růženín pomáhá s blokacemi v oblasti srdeční čakry, kde čistí, uklidní a posílí vaše srdce tak, že už nebudete potlačovat jakékoliv emoce a zbaví vás černých myšlenek, díky kterým je tak těžké usnout.

Pazourek: Je důležitý v oblasti komunikace, díky kterému se naučíme trpělivě naslouchat lidem. Navrací nám ztracenou rovnováhu a sebevědomí. Zdravotně nám podporuje krevní oběh a současně i celý organismus. Stane se proto vaším pomocníkem v léčbě kožních ekzémů či akné, které dokážou velmi znepříjemnit život. Pazourek se nejvíce projevuje v odstraňování škodlivých látek a jedu z našeho organismu, tím také zpomaluje proces stárnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...