neděle 20. března 2016

Výklad pro dny 21. 3. - 22. 3. 2016 (pondělí, úterý) Nechte se chvilku vést po své cestě.

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na pondělí 21.3. a úterý 22.3. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 42 Krá koní (pomoc, kontrola).


Karta je naším Spojencem.
Král koní nám vždy přichází propůjčit svou schopnost dostat se daleko, uhánět kupředu za každého počasí.
S tímto vznešeným Spojencem se bezpochyby dostanete na to správné místo. Král koní nám dává na vědomí, že se souhrou okolností zcela jistě objeví nějaký člověk nebo událost a pomůže nám v našem úsilí.
Tuto část cesty nemáte jít sami. I Král koní má svého Spojence, průvodce. Teď je rovněž důležitá doba přenechat pravomoc někomu jinému, aby nám pomohl být užitečný.
V současné době k sobě přitahujeme schopné lidi, kteří nám pomohou uskutečnit naše sny. Král koní nás žádá, abychom ochotně přijal ty, kteří nám byli posláni na pomoc. Můžete si být jisti, že vás to pozvedne a budete pokračovat ve správné a vítězné jízdě.
Všimněte si, jaký král má výraz, i když na svou cestu má pomocníka. Jde o vznešený, jistý pohled a jeho pomocník mu svorně s pokorou nabízí svůj hřbet, aby mu usnadnil nasednutí a ukázal mu, že je mu nápomocen při jeho cestě.
Červená barva pláště nás stimuluje. Dodává nám odvahu, vitalitu, sílu a chuť do života s velkou energií. Ale také znamená srdečnost, vstřícnost, které by se nám tyto dny neměly vyhnout, ale to, co nám má jít vstříc, tak tomu musíme jít naproti a hlavně s láskou, odvahou a pokorou mysli. Také můžeme pocítit silnější touhu po spravedlnosti a dávat bychom si měli pozor na tvrdohlavost v prosazování svých a možná i omezených názorů a na agresivitu. Bílá barva koně je symbolem čistoty, vznešenosti, jasnosti a nevinnosti. Také nese znaky perfekcionismu, ale také nám rozjasňuje dojem a napomáhá k přemýšlení.

A co nám vzkazují poslové karet andělé, Bozi a Bohyně na pondělí a úterý?
Přichází k vám s kartou Bohyně duchovní ochrany (Vytváříte to, čemu věříte. Nikdo vám nemůže ublížit).


Ač tato karta byla vytažena nedávno, je nám dnes souzena hned 3x. 2x vyletěla z balíčku při míchání a po třetí byla vytažena.

Nenechte se zmanipulovat negativní energií a možná zrovna máte stále pocit, že se vás někdo pokouší ovlivnit energií, která je na jiné vibraci, než vaše a právě tato karta vám připomíná, že životní síla a energie je ve vašem srdci a v srdcích všeho živého, tvořena láskou. Vše je energicky propojeno světlem, láskou a každá duše je součástí Univerza. A právě proto vám nemůže nikdo uškodit. Pokud si uvědomujete tuto sílu, nemůže vás nikdo ovlivnit. Může vás to zasáhnout pouze tehdy, jakmile si připustíte, že je možné vám uškodit, ublížit. A tyto dny si to máte natrénovat, uvědomit. Vytváříte si to, čemu věříte a to si i přitahujete. Není potřeba se ani tak chránit před druhými, ale před vlastními negativními myšlenkami.
Jistě, že jsou lidé, kteří vás mohou slovem, větou, pohledem chtít zastrašit, ale neukazuje to spíše jejich slabost? Proč vůbec má někdo takovou potřebu? A proč hned propadáme stavům, že ten člověk má nějakou vyšší moc a začneme se bát? Komu to nakonec škodí? Jen nám a proto je potřeba si to uvědomit a zapracovat na tom. ;) A je ten správný čas, kdy s tím máme sami v sobě pohnout.
Věřte své moudrosti, sobě - vše, co si přitáhnete a připustíme je jen odrazem vašich myšlenek. Tak jako si přitahujete situace a změny do svého života, přitahujete si své lidi. Některé z nich jste si už přitáhli a přišli vám na pomoc, kterou neodmítejte, ale nechte se nějaký čas vést. Byli vám posláni na pomoc.
Karta je velmi dobrým spojencem a říká nám, co si máme uvědomit, procvičit a na co si máme rozpomenout.
Věnujte se spiritualitě, duchovno, ale i srdečnosti. Zachovejte si klid, ale zároveň pohonou sílu. Obě síly se spolu vyrovnávají. Buďte opatrní na naivní zkreslení pohledu nebo na nezralý úsudek.

Kameny na tyto dny: Růženín, korál, turmalín, rubín, jaspis, granát, krvavý achát, ametyst, sodalit, fluorit, křišťál, kalcit, zirkon.
Esenciální oleje: Růže, Jasmín, Ylang Ylang, kořeněné, skořice, semena, kokos, zázvor, dřevité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...