neděle 6. března 2016

Březnové Novoluní - 9. 3. 2016 v esoterických Rybách (Nechte vše volně plynout a bděte).

Čas: 9. 3. 2016 ve 2:54
Zvěrokruh: Luna a Slunce se nacházejí v Rybách
Vládnoucí planeta: Neptun
Související orgány: Ryby - Tyto orgány jsou tento den citlivé, tak o ně pečujte a nezatěžujte - Chodidla, prsty u nohou, podvěsek mozkový, šišinka mozková (třetí oko), endorfin, melatonin.
Co se týká půdy, tak má odpočívat a dopřávat si klid. Co se doporučuje je ošetření pouze nadzemních částí stromů a keřů a není vhodné sázet a přesazovat.
Více o Rybách se dočtete přímo v článku o nich - RYBY.


Novoluní v Rybách nám přináší romantickou, spontánní a oddanou lásku. Nepokrytě budeme projevovat city a budeme mít velkou potřebu oddanosti, něžností k druhým. Přináší nám schopnost nezištého pomáhání druhým- respektive sebeobětování a zároveň pocity neschopnosti být vlastním pánem svých citů.
Novoluní v Rybách by mělo být náročnější k lidem v našem okolí, ale i k těm, které nově potkáme.
Toto zatmění se odehraje společně se zatměním Slunce, které my neuvidíme. Bude se týkat Indonésie 8. 3. 2016.
Jak víme, Ryby jsou velmi senzitivní a jsou patronem smyslu života, mystiky, skrytých talentů. Jedná se převážné o duchovní sféry. A díky tomu může při tomto Novoluní dojít u nás k zajímavému vývoji.
Má na nás vliv Slunce, Měsíc, Merkur a Neptun. Ale také Chiron s bohyní Ceres a sestupný karmický uzel. Lunární fantazie, která nás vede k očarování do světa iluzí, rozpomínání, vizí. Představivost, která bude mít v duševních vrstvách odezvu.
Je spousta lidí, co se snaží vidět, ale jen hrstka má dar telepatie a tak pro ty, co nevidí to může mít opačný efekt. Budou mít pocity, že neví kým jsou.
Neptun vládne nostalgii, iluzím a při doprovodu Merkura se budeme potýkat s pocity, které v nás emoce, vize a představivost vyvolají. A proto bychom se měli naučit brát lidi takový jací jsou. Nesnažit se je měnit k obrazu svému a vždy vztahy souvisí od respektování vzájemných odlišností.
Ryby jsou celkově symbolem vize, iluze, představivosti, filmových, fotografických a hudebních umů a vlastně všeho, co je krásnou iluzí, lží.
Je potřeba si tyto dny dát pozor, abychom své noční můry neprobudily do skutečného světa a naopak.
Může na nás dopadnout tvrdé přistání reality. Vystřízlivění. Znáte to, že se někdy necháme něčím unést a přijde nám to jako něco naprosto úžasného, krásného, tak se nám to může jevit jako zlý sen.
Pozor na deziluze. Opět se jedná o restart energií jako při každém Novoluní. Tudíž s tím přichází i odhalení skandálů, tajemství, skrytých pravd a polopravd, ale také odhození starých, nepotřebných energií, ale i věcí. Celý tento Nov nás vybízí k tomu, abychom byli bdělí a pozorovali lži, deziluze, které se odvíjejí.
Budeme čelit následkům vlastní důvěry v někoho či něco a také následkům spekulací, o které se mnohdy opíráme.

Ale máme tu i odpověď od zatmění Slunce, které nás vybízí naslouchat své instinkty, intuici, bez známek, jestli jdeme správnou cestou, jestli konáme dobře atd. Nabízí se otázka, co při tomto Novu dělat a vybízí se i odpověď - nechat vše volně plynout a máme jen v tichosti bdít. Ale také přišel čas odpuštění, kdy zlost a výčitky, ztrácí svou sílu. Odpuštění sobě a ostatním. Odpuštění za to, že vznikla karmická lekce. A tím přichází smíření a úleva. Nevšímejte si ani ostatních a jejich případných pomluv. Ignorujte je. Důležití jste vy. Měli bychom si i uvědomit, co je to Láska a proto doporučuji meditaci, ve které se obklopíte Láskou Vesmíru. Vhodná je modrá a zelená svíčka.
Ale také meditace a rituály na jasnozřivost a intuici. Snažte se zabránit depresích a smutkům, které s s Novem souvisí, ale také i závislosti a úzkosti.
Nechte vše staré odeznít, rozpustit při svíčkách a v nich.
Krásný nový týden, spoustu sil, inspirace a bdění :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...