úterý 22. března 2016

Výklad pro den 23. 3. 2016 (středa) Síla ohně a schopnost chameleona.

Co nám vzkazují poslové karet Tarotu Snů na středu 23. 3. 2016?
Promlouvají k nám kartou Královna holí.

Královna holí je silná osobnost. Svým hrdým a charismatickým projevem nás vybízí, abychom vynaložili veškeré své úsilí, ať už je hodláme nasměrovat kamkoli.
Její úbor, rudé hedvábí a šperky, zlatá čelenka, opakující se zlatý motiv a karta do rudé barvy, to vše symbolizuje ohnivý živel, sílu, energii, vitalitu.
Maska naznačuje, že malou část sebe si uchovává pro sebe a zůstává to v jejím soukromí. Život herce nebo herečky není snadný a vyžaduje odhodlání a vytrvalost. Vlastnosti, které jsou nezbytné své snahy dovést do zdárného konce.
Nebojte se využít svého plamene, síly, protože v záloze máte další, který dokážete ukočírovat a udržet, pro použití v budoucnosti.
Královna nám také sděluje a nabádá, abychom za svými cíli naslouchali stále svému srdci. I kdyby situace vypadala bezútěšně, srdce vám říká pokračujte, jděte dál. Zůstaňte věrní své intuici. Dokážete udržet přímé a důrazné nasazení na cestě k cíli, protože důvěřujete své intuici. Dej jako stvořený pro zaujetí osobou, ale také setkání s ní. Karta nám také symbolizuje sexualitu, vášeň a smyslnost.
Ale může se stát, že přijdeme do nějakého křížku, konfliktu, a tak buďme obezřetní na pocity jako je frustrace nebo neštěstí. Nepřipouštějme si je. Pokud cítíte, že se blíží konflikt, nepřipouštějte si ho osobně ani útočně, ale jen kolem vznešeně proplujte.
Také mě zaujal chameleon na diadému. Ten symbolizuje proměnlivost - respektive přizpůsobivost k okolí, maskování, ale také bývá spojován s předky, magickými rituály, smrtí, moudrostí a nejistotou.
Dokáže být velmi neohroženým. Podceňuje lidskou imaginaci a přináší k tomu všemu ochranu a bezpečí. Je hlavním zvířetem, které se pojí s věštci, kouzelníky a léčiteli. Využijte jeho sílu, dar, který přináší k vašemu umu a schopnosti.

S kartou přichází i procházení procesem sebeobjevování nebo prožíváme něco, co nám umožňuje do sebe nahlédnout.
Předznamenává osoby, které jsou zrcadlem našeho hledání vlastní podstaty. Když k nám příchází síla v podobě ohně, je pro nás jednoduší spojit se se svým nejhlubším jádrem, a tak pochopit, jak velký kus cesty už jsme udělali a abychom se mohli ocitnout tam, kde se právě nacházíme. Můžeme tiše potlačovat vášeň, která je připravena každým okamžikem vybouchnout. A je potřeba tuto energii směřovat do něčeho, co vás vede dál. Do nového projektu nebo pomoci druhému. I když jsme loajální vůči přátelům, přesto se nám může naše Ego připlést do cesty.

Afirmace pro tento den:
• Jsem zářivá bytost naplněná světlem a láskou.
• Dozrál jsem na zkušenostech svého života, miluji život a užívám jej, a pomáhám i druhým lidem rozvíjet jejich síly.

Kameny pro tento den: Rubín, korál, citrín, růženín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...