pondělí 29. února 2016

Výklad pro dny 29. 2. - 1. 3. 2016 (pondělí, úterý) Jděte vstříc novým přátelstvím a vrhněte se do věštění.

Vezměte si z karet,  jen co potřebujete, co cítíte, že máte, najděte tam poselství přímo pro vás ve skrytých myšlenkách, metaforách. Lépe působí při Měsíci a rezonují s vodou. Mají svou řeč.

Co nám vzkazují poslové karet Mořských panen na pondělí 29.2. a úterý 1.3. 2016?
První kartou, kterou k nám mluví je s číslem 41 Sesterství (Přátelství, spojenci, doplňující se duše, loajalita, radost, potěšení).

Karta je vyložena jako Spojenec.
Zpěv Panen: My mořské panny jsme často jako sestry. Jsme společně vychovávány, pojí nás pevná pouta a vytváříme přátelství, která nás těší, vedou, rozšiřují nám obzory a inspirují nás. Máme obrovskou rodinu a právě kvůli tomuto zvyku, žít ve skupinách, jsme málokdy osamělé.
Protože necítíme žádné rozdíly mezi námi a mořskými stvořeními, často se velmi blízce přátelíme s delfíny, dugongy, želvami nebo loděnkami.
Když k Vám prostřednictvím této karty přijdeme, přejeme si, abyste věděli, že svůj rod (své doplňující duše) najdete.
Najdete si nové přátele, které budete považovat, téměř za členy rodiny.
Některá přátelství, která jste navázali v minulosti se mohou oslabit a jemně a mírumilovně skončit. Měníte se a tentokrát se stavíte k tomu kým a kdo opravdu jste. A my Vám tleskáme. Jedním z vedlejších dopadů této autenticity, pravdivosti a také skutečnosti, že jste přijali své pravé Já, může být i fakt, že ti kteří mají pocit, že Vás znají, mohou začít vyjadřovat své pochybnosti o tom zda jste opravdu sami sebou.
Časem poznáte, že nová přátelství, která navazujete, mají těsné vazby a jejich vlákna jdou do hloubky a jsou silná. Velice rychle se přizpůsobíte a zavládne mezi Vámi porozumění. Budete mít pocit, že se s těmito přáteli vracíte domů a toto bratrství nebo sesterství bude znamenat, že zde vládne vědomí komunity a Vaše izolace se může hodně zmírnit.
Proto prosíme, vyhlížejte své příležitosti k tomu, abyste si našli nové přátele. Buďte otevření a přátelští. Dejte lidem jejich prostor a čas. Teď je příležitost spřádat vztahy, navazovat přátelství s krásnými dušemi, s kterými Vám budeme pomáhat se setkat.
Nastal čas najít si své blízké a cítit jejich podporu. Nejste sami a stojíte za to, abyste byli milováni!

Výklad: Znovu objevíte pocit sounáležitosti, jednoty, komunity, kteří Vám budou duševně blízký. Můžete navázat lepší vztahy s přáteli z minulosti, ale také je jemně ukončit. Podnikněte kroky k potkání nových přátel.
Budete mít úzké a láskyplné vztahy s lidmi, kteří jsou Vám podobni v energetické a evoluční úrovni.
Váš vývoj se zrychluje a právě ostatní Vás budou stimulovat. Vystřídají se pocity - místo toho, že musíte vést a opravovat - tentokrát budete vedeni a testováni sami.
Vztahy, které Vás čekají budou léčivé, zdravé, radostné, volné, plné loajality a oddanosti. Ale musíte proto něco udělat. Vydat se jim vstříc, otevřít se a hledat možnosti pro nová seznámení. Na snadě jsou neobvyklé způsoby, zajímavé okolnosti.
Neznamená to, že za každou cenu přijdete o staré přátele, ale to že u některých se může Váš vztah s nimi prohloubit a u některých spíše ochabne. Neznamená to ani, že k Vám nová přátelství připutují sami, ale naslouchejte a vnímejte znamení a jděte si za poznáním nového.

Druhou kartou, kterou k nám promlouvají je s číslem 15 Věštba (Proroctví, osud, úděl, budoucí štěstí).

Karta je vyložena jako Spojenec.
Zpěv Panen: Mořské panny, obklopené zrcadlem oceánu, který je živoucím odrazem minulosti, přítomnosti a budoucnosti, patří mezi ty největší věštkyně.
voda, jak demonstroval svými experimenty Dr. Emoto, v sobě obsahuje vibrace všeho, což již bylo a může obsahovat i to, co se teprve stane. Voda je léčivá a má v sobě informace, které nám pomáhají dostat se výše. Není žádné konečně řešení, které nám voda může ukázat, jsou pouze myriády možností. Voda na některých místech už obsahuje vibrační možnosti budoucnosti a my mořské panny jsme byly obdarovány schopností je umět přečíst a cvičíme dceru za dcerou ve věšteckém umění, jasnovidectví a věštění z oceánu.
Pravdu o této schopnosti si nechaly panny po mnoho tisíc let pro sebe, protože už tak lidé prahnou po jejich kráse a snaží se je získat jen kvůli jejich sexualitě a manipulovat. A spousta lidí chce znát svůj osud a udělalo by mnohdy víc, než zdrávo jen pro jeho poznání a hlavně pro zneužití moci.

Výklad: S touto kartou k nám přichází poselství, že i my sami máme dar vidět nadcházející možnosti, poznat a vycítit osud. (Mi tato karta padla už po druhé, před půlnocí, kdy jsem vyložila pro sebe a po půlnoci, kdy předávám poselství Vám).
Voda je naším základem, obsahem, životem strukturou, energií, krví v žilách a proto i my máme možnost s tímto darem pracovat. Umožní nám vidět různými směry najednou.
Tyto dny máme o to silnější možnost spojit se s božstvím za pomocí průvodců z těchto karet. Máme si uvědomit, že i voda je skvělým nástrojem k věštění, k rituálům, očistám a zkusit s ní pracovat, vnímat jí, všímat si odrazů v ní a pociťovat její vibrace.
Také si zkuste obnovit informace o mořích a o jejich moudrosti. Do našeho počínání je třeba dát disciplínu a mít proto svůj smysl. Odpovědi hledejte ve znameních, která přichází ve snech nebo vizích. Můžeme očekávat náznaky, symboly, znamení. Můžou se Vám zdát zašifrované, těžko čtené, ale také, že se Vás netýkají,  že se nevztahují k tomu, co se zrovna ve Vašem životě děje. Přesto Vesmír, oceán Vás vyzývají, abyste tato znamení poslouchali, vnímali, přečetli. Celkově nám karta říká, že máme zkoušet nové výklady, nová rozložení karet, najít si jiná řešení a máme trénovat. Někdo věští i z mušlí, za pomocí vody. logru, čajových lístků, run a tak dále a tyto dny máme v sobě najít věštecký dar a probudit - přichází k nám tím požehnání a intenzivní energie, které nám s tím pomohou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...