čtvrtek 18. února 2016

Výklad pro dny 18. 2. - 19. 2. 2016 (čtvrtek, pátek)

Kyvadlo nám vybralo karty Andělé, Bozi a Bohyně.
Co nám vzkazují poslové těchto karet na čtvrtek 18.2. a pátek 19.2. 2016?


Nejdříve k nám promlouvají skrze kartu Bohyně Jednoty (Někdo, koho milujete, na Vás právě teď s láskou myslí).


Láska není omezena časem, dobou ani prostorem. Vždy jsme v duchu spojeni s těmi, které milujeme a na nichž nám záleží. Je pochopitelné, když tyto dny pocítíme smutek, a když nám chybí někdo, kdo je vzdálen nebo jsme odloučeni.
Můžeme truchlit po milovaném, který nás nedávno opustil a nebo vzpomínka na někoho z dřívějška nás zabolí a zarmoutí.
A právě díky této kartě nám naši milovaní dávají pocítit svou přítomnost. ale také nemusí jít přímo o člověka v hmotném, fyzickém těle, ale o naše průvodce, pomocníky, ochránce. V těžkých chvilkách můžeme ztrácet svou víru nebo nevnímáme je tolik, a tak potřebujeme cítit jejich přítomnost a vědět, že jsou tu s námi a že stále nad námi bdí. I oni jsou našimi milovanými, které voláme, žádáme, prosíme, děkujeme.
Ať už milovaní lidé a nebo naši ochránci, tak nám někdo dává najevo, že tu s námi je a nikdy nás neopustili a neopouští, protože jsou s námi spojeni ve světě ducha.
Pouto lásky nemůže být nikdy přetrženo. Proto tyto dny vnímejte jejich přítomnost, lásku, obejmutí, podporu, protože právě teď jsou s Vámi! Nejsou s Vámi jen teď, jsou s Vámi stále, jen jsou dny, kdy je potřebujeme více vnímat a cítit, abychom si tím připomenuli, že nejsme sami, proč tu jsme a kým jsme.










A druhou kartou, kterou k nám promlouvají je Bohyně Přírody (Sklízíte, co jste zaseli. Brzo dojde k uskutečnění Vašich snů).


Poslové nám dávají najevo, že se naše sny naplňují. Je čas sklidit odměny a výhody, které vyrostly ze semínek našich plánů, nápadů, a která jsme v minulosti zasadili. Cesta nebyla jednoduchá, ale to není nikdy, když máme jít tou cestou, po které jdeme. Máme na své cestě potkat to, co nás naučí, co máme pochopit, co nás obrní, ale také obměkčí. Mnohokrát po své cestě zapochybujeme o tom, zda naše námaha a úsilí budou vůbec odměněny a naplněny. A nyní nastalo období sklizně. Přijměme všechna požehnání, která nám přicházejí do cesty a máme si uvědomit, že jde o důsledky lásky, obětavosti, odvahy a horlivosti, které jsme v minulosti prokázali. Spojte se v meditaci s Matkou Zemí a poděkujte jí, projevte pokoru, vděk a lásku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...