sobota 27. února 2016

Ryby

Ryby 21. února - 20. března

Známé osobnosti: Bedřich Smetana, Karolína Světlá, Lucie Vondráčková, Cindy Crawfordová, Martin Dejdar, Ema Destinová, Albert Einstein, Georg Fridrich Händel, Victor Hugo, Jiří Menzel, Ornella Mutiová, Viktor Preiss, Sharon Stoneová, Elizabeth Taylorová, Eva Vejmělková, George Washington, Bruce Willis.

Planeta: Neptun
Ženské znamení
Živel: Voda
Archanděl: Saldalfon
KAMENY: akvamarín, ametyst, měsíční kámen,fluorit, korál, jadeit, tyrkys, adulár, perly, křišťál.
BARVY: modrozelené, fialová, jemně azurová.
OLEJE: levandule, citron, pomeranč, rozmarýn, grapefruit, lehké, svěží vůně a jemné, nevtíravé, povznášející, květinové.
Tarotová karta: Měsíc - karta intuice a vnutknutí, ale také ukazuje na sebeklam, iluze, podvody a přeludy.
http://aquasixio.deviantart.com/gallery/
Ženská znamení jako jsou Ryby bývají pasivnější a inrovertnější. K vodnímu znamení zase patří emocionálnost, intuice, soucit. Jsou pro ně důležité vztahy a na vše pohlížejí subjektivně.
Ryby také podle řazení patří mezi Pohyblivé (proměnlivé) znamení a tím dávají věcem volný průběh - mají bohatý vnitřní život a bývají nesoustředěni.
Při představě na ryby, myslíte na vodu a pokud myslíte na Archanděla Sandalfona, myslíte na mír. Tito dva jdou velmi dobře dohromady. Ryby jsou posledním znamením zvěrokruhu, což nemění jejich význam ani hodnotu. Jsou považovány za nejduchovnější znamení. Znamení, které je spojováno s božstvím.
V kole života, který astrologický kruh reprezentuje, by Ryby byly tím starším člověkem připraveným vrátit se domů.Sandalfon je napojený na mystický 12. dům astrologického kola, které je portálem mystických tajemství božství. Je to, jako kdyby, tahle část hvězdné mapy, byla bránou mezi světy.
Ryby jsou spojovány s hudbou a filmem a právě v hudbě hledají Ryby zprávy. Je u nich v době, kdy slyší hudbu, kterou potřebují.
Ryby jsou jemné a laskavé. Silné spojení Ryb s  božstvím je jedním z nejúžasnějších aspektů tohoto znamení. Jedinci narozeni v Rybách, vidí život na Zemi jako překrásný dar. Kdokoliv, kdo by ocenil nádherný západ Slunce,, narození dítěte, skvělé jídlo, lásku zvířat, bude souhlasit, že Země nabízí unikátní dary. Pro mnoho lidí je život požehnáním. Kde jsou Ryby na naší hvězdné mapě, tam se můžeme spojit s nekonečnou jednotou vesmíru.V Rybách si uvědomujeme, že jsme všichni propojeni jeden s druhým.
Pokud se cítíte emocionálně nebo duchovně zablokovaní, žádejte Sandalfona o pomoc s navázáním spojení. Je to také znamení hledačů duchovna a tak je potřeba v sobě hledat vnitřní klid.
Jsou silným znamením Vody. Element, který představuje nevědomí a emoce. Můžete s vodou pracovat, pro pozvednutí a očistu.
Pomáhá vám k tomu už jen barva vody.

Jsou mírumilovným znamením a v blízkosti vody se všechny emoci umocňují. Přináší klid, relax pro duši. Také jsou velmi kreativní a mají velkou představivost a tak někteří z nich žijí ve svém světě a občas je jim vyčteno, že lítají myšlenkama jinde a  na některé tím mohou působit, že tahají za nos.
Je vítaná práce na sobě a v tom být nohama na zemi a být realističtí. Tím, že jim myšlenky utíkají do svých představ může mít i ten následek, že mohou mít problém s komunikací ve vztazích.
Milují cokoliv blyštivého, oslnivého, duhově zbarveného, cokoliv, co připomíná nebesa, odraz vod a mají ve zvyku hledat znamení ve všem.
Některé Ryby žijí natolik e svých představách, že odmítají čelit drsným stránkám života.
Nestává se, že diskuze s Rybou zabředne do diskuze o problémech. Ale mnohdy je víra a optimismus ceněny. ale vyhýbání se faktům není nikdy dobré a tak je potřeba své sny přeměnit v činy.

Jejich energie může plynout tak volně, že může ztratit směr, smysl a účel. Některým se může zdát, že bloumáte bez cíle. Velkým nebezpečím silného vlivu Ryb ve vašem horoskopu je “utopení” se v drogách, v alkoholu, pokud vás život zklame a intoxikace to jen zhorší.
Ale také je dobré si dát pozor na vyschnutí a umět svou žízeň uhasit přiměřenou měrou.
Myslete na to, kým skutečně jste - milované a mocné děti, které mají léčivou energii.
Mají také vznešené a vzrušující sny, ale je těžké uvést je do praxe. Nic ale není nemožné a pokud se vám to nepovede uvíznete v iluzi, že se ženete za svými sny, i když skutečnost je jiná.
Máte také vyhraněný vztah k penězům a buď patříte mezi boháče nebo chuďase. Máte buď extrémní dostatek nebo nedostatek.
Je to částečně kvůli tomu, že ke splnění cílů je třeba jednat tak, aby sny byly schopné ve světě přežít. Pokud budete o svém potenciálu jen snít, není cesty, jak otevřít bránu hojnosti. Pozor na omamné látky, které k tomuto všemu vedou. Buďte střízliví a cílevědomí a měňte své sny na skutky - pak budete nezastavitelní a svou hojnost si přitáhnete. Necháváte se mnoho zábran do pozdějšího věku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...