čtvrtek 4. února 2016

Výklad pro dny 4. 2. - 5. 2. 2016 (čtvrtek, pátek)

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na čtvrtek 4.2. a pátek 5.2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 16 Stínová královna (získávání znalosti, nejistota, manipulace).


Karta je vyložena jako Spojenec.
Stínová karta nám říká, že nám v tuto chvíli v postupu v před  brání příliš mnoho okolností a věcí, které se ukrývají za běžně těmi viditelnými.
Všimněte si, že Královna drží v ruce jakoby krystal. Jedná se o lucernu, kterou nám přinesla, aby nám pomohla objasnit, prosvítit, co nám zůstává utajeno v našem nitru nebo v naší situaci. V tomto čase je potřeba vyčkat, až se vyjeví a otevře více.
Možná vám není jasné jak postupovat ve věci, na  kterou se ptáte. A proto je na čase se naučit rozumět vlastním úmyslům a poté nechat tyto informace ve vás pracovat. Je potřeba v sobě najít, sebrat sílu a odvahu a nebát se poprosit někoho zasvěceného, aby vám posvítil na vaši záležitost. Aby vám pomohl najít to skryté, co vás brzdí a brání jít dál. Karta Stínové královny slibuje, že takový člověk do vašeho života přijde, že vám ho pošle. Hlavně si dejte pozor, aby jste tmou nepostupovali příliš rychle, neuspěchali, co nemáte, můžete vidět jedno, ale skrze to nemusíte vidět další a můžete snadno zakopnout, spadnout a museli by jste začít od znova. Světlo vám má prosvětlit každý temnější kout vašeho nitra, aby vám ukázalo vše skryté vaším očím a srdcím, ale také mu na to musíte nechat čas a pozorovat kudy směřuje, co prosvětluje a nechat si tak prozkoumat každou stránku vašeho Já. Ve stínech nám toho může utéct hodně čeho si nejsme vědomi, nevidíme.







Co nám vzkazují poslové Tarotu snů na čtvrtek 4.2. a pátek 5.2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Síla.


To, co jsme se naučili je nyní potřeba aplikovat na problémy a výzvy, kterým za života čelíme, a některým opakovaně.
Měli bychom pochopit, že v nás existuje cosi silného, co má svou hlavu a své touhy. Na kartě síla vidíme znázorněnou energickou sílu v podobě tygra, kterého žena zkrotila.
Adrenalin, který tělo v daný okamžik vypouští, dochází při fyzickém a psychickém stresu a to nám pomáhá zvládat situace a přepnout tělo na “Bojuj nebo Uteč”. A vždy nás překvapí jakou sílu najednou v tom všem vypětí dokážeme v sobě najít, která v nás probouzí neuvěřitelný výkon. Konce mohou být šťastné i nešťastné.
Jednou můžete někoho strhnout ze silnice, když vidíte, že hrozí nehody a jindy můžete někoho fyzicky napadnout, protože jste se na něj z nějakého důvodu rozzlobili.
Tygr na kartě v tom nevidí, nevnímá rozdíl a proto máme ve své psychice vyvažující složku. Ta je zobrazena ve formě ženy, která tygra zkrotila a ovládá jej. Kolem něj vidíte omotaný řetěz. Je potřeba své stránky vyvažovat a to bude váš úkol po tyto dva dny.
Mít pod kontrolou svou sílu, aby jste věděli, kdy vám je nápomocna a kdy můžeme uškodit a zabránili tomu. Svou energii ovládněte a konstruktivně ji využijte a držte jí je-li to potřeba.

Jak jsem psala výše - je nezbytná rovnováha, vyváženost. Jakmile dáme tygrovi volnost, může to mít mnoho nešťastných následků, ale i naopak - pokud budeme tygra neustále věznit, držet ho v zajetí, stane se snílkem - postavou, která sní o velkých činech, ale není schopna je uskutečnit a neustále bude žít v představách, co by se stalo kdybychom udělali riskantní krok. Na obličeji ženy vidíme ohnivé znamení.
Měsíc zavěšený na uchu ženy nám říká, že máme  tygra ovládat ze svého centra intuice.
Nemáme jí chápat jako přísnou učitelku, co nám nic nedovolí a nedopřeje žádné potěšení, ale jako sílu osobnosti, kterou být máme, abychom vyvažovali tygrovu poslušnost.
K jeho ovládání není potřeba žádné násilné zakazování si a odepírání. Žádné násilné potlačovací prostředky. K ovládnutí tygra v nás je nezbytná láska, soucit, inteligence, intuice, protože simbiotiku obou stran nelze prostě vyvolat hrubou silou, nýbrž s respektem.
Je na nás, kterého tygra si v sobě vychováme. Zvolíme-li toho nesprávného, ocitneme se tváří tvář zlému a hladovému tygru.

Stínová královna nám pomůže prosvětlit, objasnit v sobě, co je potřeba, abychom si udrželi vyváženost a poznali, kterého z tygrů si chováme.
A zároveň tarotová karta nám dává tu sílu, kterou budeme potřebovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...