pondělí 1. února 2016

Výklad pro dny 1. 2. - 2. 2. 2016 (pondělí, úterý)

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na pondělí 1. 2. a úterý 2. 2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 9 Neomylný mistr zkoumání (soudnost, jasná vize, detaily).


Karta je vyložena jako Spojenec.
U Neomylného mistra zkoumání jde o detaily.
Zaměřte svou pozornost na ty nejmenší podrobnosti toho, co se objevuje na vaší cestě životem. A právě v maličkostech naleznete úchvatnou krásu a dokonalost toho na, co se díváte. Nikoliv ze širokého záběru. Teď přišel čas sledovat drobnosti.
Tento Spojenec stojí při vás, aby poukázal na hlubší smysl toho, co se objevuje ve vašem životě.
Připomíná vám, že je důležitý každý okamžik a každé maličkost. Zaměřte svou přítomnost na tento dokonalý okamžik. Pozorujte věci trvající je chvilku. Povede vás to k uskutečnění vašich tužeb. Na velká gesta přijde čas jindy, protože teď jsou důležité ty nejmenší činy. Ve chvíli, kdy se na maličkosti podíváte skrze váš drobnohled, rozzáříte tím svou mysl. Dají vám některé věci větší význam, než se vám zdálo. I detaily, které přehlížíme rozhodují o našich dalších krocích, činech, reakcích, změnách a proto bychom si měli najít čas se na detaily podívat, pozorovat.

















A co nám vzkazují poslové Tarotu Snů na pondělí 1. 2. a úterý 2. 2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Sedmička Holí.



Na kartě je muž s napřaženou holí a stojí proti šesti dalším. Nositelé ostatních holí jsou mimo obraz. Připomíná to vyhrocenou situaci a je nezbytné být rozhodní, obezřetní a odvážní. Karta nám říká, že máme moc změnit okolnosti ve svůj prospěch.
Muž na kartě se ocitl v boji na život a na smrt. Stojí proti těm, které přivedl k vítězství. Dávejte si pozor na faleš. Na hada na prsou.
Tato karta jasně říká o extrémní situaci, ke které mohlo dojít proto, že jsme to dovolili, aby se věci právě takto vyvinuly a nebo  to způsobily okolnosti, na které nemusíme mít žádný podíl. Nyní máme sebrat veškerou odvahu a rozhodnost. Ač se nám přesila může zdát být velká, stále je tu šance na vítězství.
I hrdina na kartě rozhodně stojí a drží v rukách hůl s obrovským žlutým krystalem, který naznačuje, že jak on, tak my, jsme stále spojeni se zdrojem síly. Všimněme si i podlahy, která svou šachovnicovitou strukturou s položenými tmavými a světlými dlaždicemi, značí věčný konflikt dvou vyrovnaných sil. Jin Jang - Dobro a Zlo. Ale nedá se nevšimnout, že pod hrdinou je hvězdicový vzor, který naznačuje, že s pomocí sebedůvěry a náhody můžeme jazýček vah vychýlit ve svůj prospěch.
Spoléhejme na svůj instinkt.
Díky takovýmto zkouškách si uvědomujeme, že být terčem útoku patří k našemu životu a je potřeba se s tím naučit pracovat, nenechat zastrašit a nebát se projevit svůj postoj. Život nás učí, abych se při každé příležitosti, kdy se staneme terčem - neschovávali do ulity, ale naopak, abychom si dokázali vybudovat své místo, pozici, odolnost, smysl pro instinkt, obranu a hranice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...