sobota 20. února 2016

Výklad pro dny 20. 2. - 21. 2. 2016 (sobota, neděle)

Na tento víkend jsem se rozhodla vyložit z karet Skryté moudrosti.

Co nám vzkazují poslové karet Skryté moudrosti na sobotu 20.2. a neděli 21.2. 2016?
Nejdříve k nám promlouvají přes kartu číslo 31 Opuštěný vězeň (sebepoškozování, vnímání chudoby).


Karta je vyložena jako Spojenec.
Přichází nám připomenout zákon paradoxního úmyslu. Naše vlastní myšlenky a skryté domněnky, které nás poškozují, nám brání dosáhnout  našeho nejvyššího dobra. I když si třeba myslíme, že utváříme svou realitu, jak nejlépe umíme, tak se možná poddáváme myšlenkám jako:-
:- To neumím. Nezvládám to. Jsem neschopný. Nejsem hoden lásky. To si nezasloužím.
Stáváme se tím vězni našich vlastních činů, což znamená, že máme klíč, abychom se mohli osvobodit. Je to znamením, že potřebujeme věnovat nějaký čas těm svým myšlenkám, které nám brání v tom, abychom mohli pokračovat ve svém úsilí. Je na nás, jeslti tato přesvědčení změníme. Jde přeci o to nebýt vězněn vlastním Já. A to určitě nechce nikdo. Je potřeba si utřídit vlastní myšlenky a propustit se z vězení a být venku, volně se nadechnout a vydechnout ze sebe všechny obavy a nejistoty, aby jsme mohli nechat k sobě pustit sluneční paprsky. I vězeň na kartě má své východisko v podobě světla, ke kterému je sice otočen zády, ale paprsky se dotýkají povadlých křídel a dávají mu najevo, pocit klidu, ztišení mysli, pohlazení, doteku, aby svá křídla vypnul a mohl uniknout ven z bastily skrze světlo.










A k tomu nám má dopomoci posel druhé karty s číslem 38 Strážkyně vah (spravedlnost, rovnováha).


Karta je též vyložena jako Spojenec.
Jakmile k nám přichází tato karta jako Spojenec, tak působí zákon harmonie. Máme se s ní sladit, jak káže zákon a vědomě dělat rozhodnutí, která v našem životě nastolí rovnováhu. Pokud tak učiníme, zároveň se magickým způsobem napojujeme na hojnost vesmíru a mocnou sílu společného působení. Tím se vytvářejí podmínky a možnosti, které vedou k naplnění našich nejvyšších cílů. Harmonie začíná uvnitř nás a po té rezonuje směrem k ostatním. Pokud sobě dáváme lásku, respekt a přijetí, jsme v harmonii sami se sebou a vždy plně zodpovídáme za své činy. A jen tehdy můžeme být v harmonii i s ostatními. Důvodem je, že láska je ústřední a hybnou silou, které spojuje vše živé a nás přivádí ke spřízněným duším. Druhým poselstvím této karty je znovunastolení rovnováhy a pozitivní, spravedlivé vyřešení všehc sporů, včetně těch, které se týkají právního řádu a vůbec všech důležitých výměn názorů. Strážkyně vah je spravedlivým a laskavým Spojencem a vždy se snaží, aby na naší cestě panovala vyváženost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...