sobota 6. února 2016

Výklad pro dny 6. 2. - 7. 2. 2016 (sobota, neděle)

Na tento víkend jsem se rozhodla vyložit z karet Andělé, Bozi a Bohyně.

Co nám vzkazují poslové karet Andělé, Bozi a Bohyně na sobotu 6. 2. a neděli 7. 2. 2016?
Nejdříve k nám promlouvají skrze kartu Bůh Shovívavosti (Všechno je v pořádku! Přestaňte se ničit. Prospěla by vám trocha shovívavosti)


Je fajn, super dopřávat si věci, které milujeme, avšak jak víme a známe - s ničím se to nemá přehánět. Proto - ve správném množství, je to v pořádku, ale buďme opatrní, abychom to s něčím nepřehnali.
Je jedno, jestli jde o jídlo, pití, majetek, látku jakéhokoliv druhu, vztahy, emoce. Přemíra čehokoliv vede k nerovnováze.
Trocha schovívavosti ještě nikomu neublížila, je přirozená a zdravá. Není to o tom, že si máme něco odříkat, bránit se tomu, ale máme si uvědomovat míru toho všeho, abychom vše drželi v rovnováze.
Když už si něco chceme dopřát, pak to dělejme způsoby, které obohacují, tvoří a vyživují, než způsoby, které dusí a rmoutí. Nejen způsoby, ale třeba začít dělat něco jiného, při čem se zklidníme, co nepřeháníme, při čem si uvědomuje třeba určité své nedostatky, a na kterých můžeme zapracovat. Co se týká vztahů mezi lidmi, mějme schovívost, trpělivost i oni hledají svou vyváženost a cestu. Tato karta nás na něco upozorňuje, ukazuje na čem je potřeba zapracovat pro náš rozvoj.
















A co nám vzkazují poslové karet Andělé, Bozi a Bohyně druhou kartou na sobotu 6. 2. a neděli 7. 2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Bohyně Země (Myšlenka spojená s představivostí, tvořivostí a přírodou)

Celkově se nám karty dobře doplňují. Kde jinde si můžeme pomoci ke klidu, k harmonii a kde jinde můžeme najít cit pro schovívavost, než v přírodě? Když už se nám to kupí a nevíme, co dříve a hromadí se v nás emoce, spěch a přeci jen potřebujeme si něco dopřát, vyjděme do přírody. Ta zrcadlí naší úrodnou podstatu představivosti a tvořivosti, kterou ovládáme.
Je čas, abychom využili svou představivost ke kreativnímu vyjádření sebe samých. Udržujme si otevřenou mysl a srdce a vnímejme přicházející myšlenky. Jedna z nich nás může přivést  k plnohodnotnému životu. souvisí s naší představivostí, tvořivostí, s přírodou. Proto si odpočiňme právě v přírodě. Máme vstřebávat její léčebné a inspirativní energie. Země nám pomůže zůstat při ní a v rovnováze. Všimněme si i jak nám to jinak, lépe myslí na čerstvém vzduchu, mezi faunou a flórou. A právě zrovna možná tam vytvoříme důvtipný způsob, jak své myšlenky zhmotnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...