sobota 27. února 2016

Výklad pro dny 27. 2. - 28. 2. 2016 (sobota, neděle)

Na víkend si vyložíme z nových karet. Vezměte si z karet,  jen co potřebujete, co cítíte, že máte, najděte tam poselství přímo pro vás ve skrytých myšlenkách, metaforách. Lépe působí při Měsíci a rezonují s vodou. Mají svou řeč.

Co nám vzkazují poslové karet Mořských panen na sobotu 27.2. a neděli 28.2. 2016?
První kartou, kterou k nám mluví je s číslem 4 Neviděné (Je ti příliš skryto).

Karta je vyložena jako Spojenec.
Zpěv Panen: Je třeba více informací a my na vás naléháme, abyste si sami ověřili to, co vám bylo řečeno. Abyste věřili jen vlastním přímým zkušenostem. Je mnoho vod, které nemáme prozkoumány a neznáme je, proto vás žádáme a prosíme, ať si tyto vody otestujete. Zjistěte, co se skrývá pod hladinou, pod tím, co vidíte a co si překrýváte. Je snadné skočit, bez toho, že byste si ověřili, co je pod povrchem. Co nejupřímněji vás žádáme, abyste hlouběji prověřili, co tam je.
Je spousta informací, co nevyšly ještě na světlo. Mohou tam být skály, velké ostré (staré kódy, minulost, bolest) a potápění tam může být nebezpečné. Ve vodě můžou být klacky a jiný odpad. Tam, kde to vypadá, že pro skákání do vody je to hluboké dostatečně, může být mělčina. Předtím, než se do něčeho pustíte, prosíme, ať raději dvakrát měříte, než říznete. Zeptejte se na radu těch, kteří na stejném místě byli a lidí, které znáte, setkali jste se s nimi. Je nezbytně nutné žít s nadšením a nevinností, ale někdy je potřeba se zeptat zkušenějších, a abyste požili svůj požehnaný rozum a nevystavovali se nebezpečí. Protože za takových okolností nebezpečí existuje. Děje se daleko víc, než můžete ze svého postu v tuto chvíli vidět. Musíte zjistit toho mnohem více a ještě předtím, než začnete uvažovat o nějakém činu.

Výklad: Pozor na skryté klauzule ve smlouvách. Důvěřujete, protože to pociťujete jako správnou součást vašeho zbožného přání. Nechte odborníky zkontrolovat váš dům, zajděte si na pravidelnou kontrolu k doktorovi, ale nehrňte se na operační stůl. Spousta zdravotních problémů souvisí s psychikou. Neinvestujte do ničeho, jen proto, že je to vzrušující a nové. dobře i rozmýšlejte, kdo nový přijde k vaší cestě a než budete souhlasit s jinými návrhy. Zvažte, co vše se může skrývat pod povrchem. Mohou tam být hroty, skály, naplaveniny a jiná nebezpečí. To znamená, že můžete mít stále v sobě něco nedořešeno a můžete to považovat za uzavřené, ale mohlo dojít jen k překrytí, odsunu něčím, co bylo a je pro vás teď důležitější a nebo to nevnímáte už tak silně jako dříve. Přesto to tam dříme a občas se to něčím přikrmí. A jen ti, kteří tyto vody znají, vám mohou pomoci, podělit se o zkušenost, své zkoušky, svá poznání. Ale vždy se spoléhejte na svou sílu a změřte hloubku svého závazku, udělejte si vlastní průzkum a mnohem lépe porozumíte místu, kam hodláte vyrazit. Jednoduše si všimněte, kterou z vašich oblastí, co ještě omezuje, v čem si nejste tak jistí a zkuste si vzpomenout na samotnou příčinu a hloubku toho všeho. Může se to zdát méně idealistické a romantické a ochudit vás to o pocit úžasu a potěšení, ale zároveň vám to může ušetřit zlámané kosti, hluboké řezné rány, velkou bolest, zklamání a dokonce i nenapravitelná zranění.

Druhou kartou, kterou k nám promlouvají je s číslem 18 Čas, příliv a odliv (Kouzla oceánu a rituály).

Karta je též Spojencem.
Zpěv Panen: V našem světě a ve vašem starém světě se dodržovaly rituály a konaly festivaly, protože se tak Matka nadechovala a vydechovala snadněji. A my jsme dýchali s ní, stejně jako cykly duše, planety a galaxie.
Dáváme oběti Matce moří, ujišťujeme se, že čistíme její pobřežní zóny a staráme se o ně. Jde o místa, kde jste se tak často procházeli.
(Karta navazuje na první, kdy nám poslové říkají, že až najdeme svou správnou hloubku a v ní skrytá tajemství, hroty, skály, bolesti, minulost, dojde k uvědomění si toho a tím i k čištění.)
Viděli jste delfíny u břehu, kteří vypadají jakoby pronásledovali ryby? Je pravdou, že je honí, ale také se pohybují podél pobřeží a čistí toxické kapsy energie.
Často se pokoušíme vymotat chycená stvoření z mořských sítí, což jsou také rituály a kouzla. Divíte se jaké zázračné věci dovedete. Umíte zpívat, tančit za svitu Měsíce. Na břehu, v lese, u jezera.
Můžete však také udělat nejzázračnější věc ze všech - při odlivu provést magický čin. (Odliv/očista). Dříve než posbíráte podél pobřeží předměty, musíte moři přinést oběť. Znáte ten zákon, když dáváme, dostáváme.
Moře nám všem dává život, stejně jako úrodná Země. Než začneme sbírat naplaveniny z moře (z duše), poděkujeme mu. Je na vás jakou formou a co odevzdáváte. Láska, vděk, náklonnost a pokora je jednou z možností.

Výklad: Nastal čas na akt spojení (našeho vědomí, našeho Já, naší duše, ale také s Matkou Zemí, mořem, Vesmírem a vším živým). Když se takové akty provádí pečlivě a formálně, mohou působit magicky a znovu nás spojit s něčím posvátným uvnitř i mimo nás. Vaše očista je jen na vás jakou formou, způsobem a rituálem proběhne. Meditace, svíčky, koupele, oleje, vizualizace...atd. Každý má nějaký svůj rituál, kterým něco končí a něco započíná. Kterým dočišťuje sebe, své okolí, kterým si pomáhá k harmonizaci, k rozpuštěných starých zažitých kódů a minulosti.
Poslové karet - Mořské Panny - doporučují vodu, nejlépe se solnou esencí. Či proudy vody atd. Dovole, aby voda odplavila vše, co máte nechat za sebou, abyste se mohli při změně přílivu a odlivu, hnout z místa a to vpřed. A pokračovat tím vaším směrem přílivu (života). Představujte si, jak každý krystal prostupuje vaší aurou a pročišťuje jí a tak se budete cítit lépe a lehčeji. Ale také čistě, znovunabytí sil a svobody. Znovuzrození - povstání Fénixe z popela. Představujte si, jak stavíte hrady z písku poblíž přílivové vlny, jak do písku malujete mandaly, nakonec umíte namalovat všechny své představy toho, co si přejeme, aby bylo odneseno a očištěno.
Poslové nám doporučují i Janarské runy - můžeme zkusit s nimi pracovat, ale je na čase, abyste začali jednat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...