pondělí 15. února 2016

Výklad pro dny 15. 2. - 16. 2. 2016 (pondělí, úterý) s afirmací.

Co nám vzkazují poslové Karet skryté moudrosti na pondělí 15.2. a úterý 16.2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu číslo 21 Vědma z říše divů (poctivost, kompromisy).


Karta je vyložena jako Spojenec.
Vědma z říše divů přináší propojení našich myšlenek, slov a činů. Dává nám na vědomí, že pokud zůstáváme poctiví a vždy dostojíme svým slovům, pak jsme v její péči a pod její ochranou. Když se tato karta objeví jako Spojenec, dává nám najevo a projevuje tím znamení, že upřímnost se vyplatí a přinese nám více, než jsme čekali. Budeme rádi, že jsme zůstali své cestě věrní a oddaní. Ale také nám připomíná, že kompromis není vždy na místě. Nepodceňujme sebe ani své záměry. Zůstaňme věrni sami sobě, i když se může zdát, že bychom tím mohli něco ztratit. Přeci nemůžeme přijít o něco, co nám právem náleží, za čím si jdeme, co tak cítíme, v co věříme, co je naším přesvědčením, životem, dechem, tlukotem srdce, tepen, životadárnou tekutinou v žilách.


















A co nám vzkazují poslové karet Andělé, Bozi a Bohyně na pondělí 15.2. a úterý 16.2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Anděl Sebeúcty (Podceňujete se? Najděte svou hodnotu).

Jak už předchozí karta dala vědomě najevo, že bychom se neměli podceňovat, tak tato karta to jen stvrzuje. Znamenáme mnohem víc, než jak se kolikrát reprezentujeme, vystupujeme světu a lidem kolem nás. Není náhodou, že Anděl Sebeúcty se objevil přímo ke kartě Vědma z říše divů a není náhodou, že je tedy i po našem boku. Má nám ukázat a uvědomit si skutečnou a veškerou krásu, lásku a světlo, kterým jsme. Má nám pomoci znovu nabýt pocit vlastní hodnoty. Vzpomenout si, kdo a kým skutečně jsme, a co nás za pozitivního obklopuje.
S touto kartou přichází i afirmace, kterou můžete zhmotňovat při oblíbené meditaci. Stačí si představit, jak jeho léčivé světlo prostupuje Vaší aurou a afirmujte si: “Jsem stvořením světla a lásky. Miluji a vážím si všech úžasných vlastností, kterými oplývám. Od této chvíle budu ctít a vžit si sebe i všeho, co jsem a co dělám, s vědomím, že jsem součástí Božího díla. Zasloužím si lásku.”
Přínosné je si afirmace opakovat několikrát denně. Je jen na Vás, jestli nahlas, potichu, v mysli svého srdce, ale důležité je každé slovo procítit, myslet upřímně, s veškerou láskou, úctou v srdci a duši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...