pátek 5. února 2016

Karty skryté moudrosti

Karty skryté moudrosti od Colette Baron-Reid.
Kniha + 44 karet.

Tyto karty nám pomáhají propojit duchovní svět se světem materiálním. Umožňují Vám vstoupit do magického světa dialogu s Boží mocí, aby jste si více uvědomili sebe sami, svou intuici a mohli jste naplnit Vaše nejvyšší cíle a touhy.
Karty jsou spojením mezi starodávnými mýty a legendami. Respektive o spojení s  mocnými kouzelnými bytostmi, které Vás budou provázet moudrostí a pomáhat v uvědomění si sebe sama.
Nejsou určeny pro vykládání budoucnosti, ale pro odkrytí moudrosti ve Vás a pomohly najít cestu zpět k opravdovému smyslu Vašeho bytí.
Jsou nástrojem harmonizace a vyjádření Vašeho současného stavu. Ale také ponaučení z minulosti, která stále ovlivňuje Váš život, rozhodování a pro možnosti v budoucnu. Pomohou Vám nahlédnout do Vašeho nitra a předloží otázky k zamyšlení spojené s Vaší snahou porozumět sobě a svému poslání. Ukážou Vám, co Vás přivedlo do dané situace a objasní možný vývoj budoucích zkušeností, k němuž směřuje cesta, na které právě stojíte. Krásné dílo, které při pohledu samo o sobě uklidní, zahřeje.
Otevírají možnosti řešení konkrétních otázek. Je dobré před výkladem otevřít Universu a požádat o radu posly karet.
Text, který je v knize obsažen ke každé kartě má v sobě očisťující poselství, moudrost, která ve Vás zarezonuje. Přinášejí prospěch z moudrosti, která je v nás hluboce zakořeněna, a která se zrcadlí v těchto kartách.



 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...