pondělí 8. února 2016

Týdenní výklad pomocí tří karet od 8. 2. - 14. 2. 2016 s meditací Zlaté cesty (od pondělí do neděle)

Rozhodla jsem se vyložit karty na celý týden. Kyvadlo vybralo sadu Andělé, Bozi a Bohyně.

A co nám vlastně vzkazují poslové karet Andělé, Bozi a bohyně na 8. 2. - 14. 2. 2016?

Pro začátek týdne tu máme kartu Bůh Podsvětí (situace, která vám již neslouží, se právě chýlí ke konci).



Dnes se v našem výkladu objevil Hádés - Bůh Podsvětí a  smrti, aby nám oznámil blížící se smrt. Nejedná se však o fyzickou smrt, ale o smrt zastaralých způsobů myšlení, systémových přesvědčení a emočních vzorců, které vás omezují a brání vám otevřít se pozitivnější a inspirující budoucnosti.
Podvědomě všichni prahneme po tom, abychom se zbavili vlastností, které nám hluboko v našem srdci brání zažívat vše, co můžeme. Není lehké odprostit se od něčeho tak důvěrně známého, s čím pomalu a postupně uvnitř srůstáme a co je nám výchovou, okolím, školou předsouváno. Ale v tomto případě je nezbytné, aby jedna naše část zemřela, a abychom mohli vyzkoušet nové možnosti.
Není proč se proti tomu bránit, je to jen pro naše dobro a patří to i k rozhodnutí, která jsme dávno učinili. Odpoutejte se a věřte.
Můžete se cítit následující dny rozrušeně, neklidně a zmateně. Hádés bývá často ve svých způsobech krutý. Ale je to přirozenou součástí procesu uzdravení a probuzení se.
Karta Bůh Podsvětí není negativní, zlou kartou nebo nepřináší žádné prokletí, ale naopak - jde o Požehnání, které může měnit náš život.
Smrt a znovuzrození jsou dvě strany jedné mince. Aby mohlo přijít něco nového, musí odejít staré a vytvořit tak pro nové prostor.



Pro střed týdne je tu karta Anděl Nasměrování (brzy získáte obnovený pocit vnitřního vedení, nasměrování a smyslu).



Ač se to nemusí někomu zdát, karty na sebe pěkně navazují. Po Hádésově zásahu se můžeme cítit ztraceně, zmateně a hlavně nejistě, kterým směrem se vydat.
A proto nám na pomoc přichází Anděl Nasměrování. Je zde proto, aby nás vedl po cestě, kterou naše duše volí.
Je dobré uprostřed týdne meditovat. Při meditaci si představujte, jak uzdravující a očistné světlo vychází ze středu vašeho srdce a rozprostírá se  po celé vaší auře. Vytváří kolem vás prostor plný duhového světla. Představte si nádhernou zlatou cestu, obklopenou svěžím porostem květin a stromů a míříte za horizont směrem ke Slunci.
Zlatá cesta symbolizuje vaši pouť životem, Slunce je pro změnu odrazem vaší duše, a která je vaším světlem.
Přestaňte se pokoušet vše řešit, na naše cíle tlačit a prostě pusťte svá přání, cíle a jednoduše věřte, že jste na správné cestě, ať už to víte jistě nebo ne.
Věnujte se každý den chvíli meditaci zlaté cesty a svěřte sebe a svůj směr do rukou Anděla Nasměrování. Brzy získáte nový pocti správného směru a smyslu.





Pro konec týdne přichází ke slovu karta Anděl Vesmíru (rozšiřte obzory svého myšlení).



A abychom došli do správného cíle, pak nás andělé nabádají, abychom se na konci týdne podívali na svůj život a práci z širšího a obecnějšího hlediska.
Blahopřejí nám ke všemu, co jsme dosud  udělali ve snaze pomoci a posloužit lidstvu a svým bližním.
A přichází čas postoupit na další level/úroveň. Jak říká předchozí karty, tak i tato - důvěřujte andělům, svým provodcům a oni vás povedou. Všímejte si jejich zmamení, vzkazů.
Strach a jakékoliv obavy by už měly být pryč. Mizely od počátku týdne kartou Bůh Podsvětí. Začněte si představovat sebe sami, jak svou prací zasahujete a ovlivňujete větší počty lidí, aniž by jste přitom ztráceli integritu a četnost. Představte si, jak se všechno toto děje s naprostou lehkostí a pouze způsobem, jaký vám zcela vyhovuje.
Myslet ve velkém nevyžaduje o nic více úsilí, než myslet v malém. Nemusíte teď hned cokoliv zásadního měnit. Jde o pohled z většího rozsahu na sebe, na tom, jak jste spokojeni nebo nejste a jak vy sami by jste si sebe dokázali představit na jiné, lepší pozici a nejlépe být svým pánem. Svou realitu si tvoříme, tak jak o ní přemýšlíme, jak o ní sníme a vizualizujeme si. A proto je dobré přemýšlet s větším nadhledem, chápat své možnosti, sebe a není nic snadnějšího, než své průvodce požádat, poprosit, aby vás vedli.

Bořte pomyslné zdi, pochybnosti v sobě, strachy...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...