středa 17. února 2016

Výklad pro den 17. 2. 2016 (středa)

Co nám vzkazují poslové Tarotu Snů na středu 17. 2. 2016?
Promlouvají k nám skrze kartu Čtyřka Pohárů.

Základním významem této karty je: Upírání pozornosti k tomu, co nemáme, nespokojenost, touha zlepšit svou situaci a neschopnost ocenit to, co máme na dosah.

Na kartě sedí nahý muž na poli a před ním na zemi stojí tři poháry, kterou jsou prázdné. Ale jeho pozornost směřuje na čtvrtý pohár, který je naplněn vínem a visí ve vzduchu. Za ním proniká skrze mraky slunce a tak máme pocit, že pohár budí dojem jakoby zářil nadpozemským světlem a muže tím fascinuje.
Tento den se může stát, že budeme nespokojenu se svým údělem a nemusíme vidět své výhody, které nám plynou z toho, co zrovna teď máme. Upínáme svou pozornost na to, co se nám nedostává. Ale také můžeme vidět touhu vylepšit si svůj život a situaci, ale naproti tomu může zaznamenat, že si nevážíme toho dobrého v našem životě - to, co je nám v tuto chvíli dostupné.
Spřádat své sny a fantazie, které vedou naše kroky, nám pomáhá ke snaze své touhy naplnit.

Zároveň nám z astrologického hlediska říká, že po té, co zjistíme své bezpečné zázemí, máme intuitivní sklon pohlížet se po něčem ještě lepším.

Z numerologického hlediska je číslo 4 číslem praktičnosti. dává nám schopnost organizovat sebe a svůj život. A proto můžeme být tento den i velmi svědomití a realističtí.
Důležitá je důslednost, trpělivost a pořádek. Dávat pozor si máme na nedbalost a zúžený pohled na život. Buďme i tento ten opatrní při důležitém rozhodování. A to, co prožíváme neobracejme dovnitř, do svého těla, ale pusťme to svým průvodcům, kteří nám s tím pomohou. Stačí jen naslouchat, žádat s láskou a pokorou a vnímat svůj vnitřní hlas. Snažme se tišit své emoce, protože se může projevit emoční nejistota v sebe a v náš Svět.
Ale, když vytrváme, přinese to své úspěchy. Hlavně si tento den uvědomte, že to, co je kolem Vás nejsou maličkosti. Jen se zdánlivě jako maličkosti tváří, ale jsou naší radostí, relaxem, aktivitou, zábavou, koníčkem, tónem, vůní, hmatem, duší….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...