pátek 5. února 2016

Andělé, Bozi a Bohyně

Andělé, Bozi a Bohyně
Kniha + 45 karet

Andělské karty, které Vás budou vyprovázet každým dnem a pomohou Vám vyjasnit si problematické oblasti života.
Stačí jen pomyslet si na danou záležitost, problém a Vaši andělé a průvodci Vám odpoví skrze kartu, kterou si vytáhnete nebo za pomocí více karet. Je dobré být otevřen Universu a neptat se otázkami, na které je odpověď Ano a Ne.
Karty jsou krásně ilustrování, celkově karty pěkně vibrují a rezonují.
Vše v celém vesmíru je tvořeno energií a prostřednictvím energie prožíváme a tvoříme život.
Zrcadlící se přitahuje. Strach přitáhne zase jen strach. Láska přitáhne lásku. To je základní zákon přitažlivosti a moci podvědomí.
A tak je to i při výkladu - vždy se ukáže ten nejvhodnější symbol zrcadlící energii Vaší otázky. U každého výkladu všech karet je potřeba přistupovat s láskou, respektem, pokorou a upřímností a ne jinak je to i u těchto karet.
Také je důležité si uvědomit, že co chceme - co myslíme, že chceme, může být zcela odlišné od toho, co opravdu potřebujeme.
To, co chceme vychází především z vnějších potřeb, ale o tom, co skutečně potřebuje nám říká naše Duše., která nám připomíná, ať nasloucháme svému vnitřnímu hlasu.
A právě tento hlas je plný lásky, moudrosti a krásy. A to je naše podstata. Ve chvílích, kdy tomuto hlasu nasloucháme, řídíme si jím, jste šťastnější a spokojenější. A andělské karty nám nabízejí volby, možnosti a naplnění těchto možností je na nás.
U těchto karet se můžeme pěkně vyhrát s fantazií při jejich vykládání. Je jedno, jestli si vytáhnete jednu kartu, dvě, tři. Je jedno jakým způsobem, rozložení vzorců je tu volné a na nás. Čím více si s nimi hrajete, tím více Vás prozáří a postupně se vše bude spojovat do jedné celistvé odpovědi.
Budete překvapeni, jak pěkně budou pasovat do dané situace. Karty jsou srozumitelné, jasné a zřetelné. Jsou plné krásné energie, kterou Vám předávají a tím i pomáhají rozjasnit duši.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...