pondělí 22. února 2016

Výklad pro dnešní den 22. 2. 2016 (pondělí v úplňku Panny s meditací)

Dnes nezapomeňte na úplněk. Vyčistit a nabít si amulety, kyvadla, karty, kameny atd. Pročistěte si i staré energie z domů a ze sebe svým rituálem pro očistu. Více o úplňku naleznete v článku Vraní Úplněk.

Co nám vzkazují poslové karet Andělé, Bozi a Bohyně na pondělí 22. 2. 2016?
Promlouvají k nám kartou Bohyně Krásy (Jste okouzlujícími bytostmi světla. Není, co opravovat ani měnit).

Jste okouzlující bytosti světla, jen to teď nejste schopni vidět, protože se srovnáváte s ostatními. Máte se dívat na sebe s láskou, pochopením a upřímností.
Jste krásní takový jací jste. Není, co upravovat, měnit - jen se přijmout, tak jak jsme, taková jaká je naše celá podstata. Když na sebe budeme pohlížet jako na světlo, dobro, lásku, tak i ostatní pocítí vřelost a světlo, které z Vás vyzařuje.
Díky tomu přitahujeme do svého života krásné a velkorysé lidi, kteří nás budou bezpodmínečně milovat a uznávat za to, jací opravdu jsme.
Buďte sami sebou, , svou podstatou - bez zničujícíh myšlenek, protože ty v našem skutečném nitru neexistují.

Nad kartou můžete meditovat a nechat tak proudit svým tělem a duší zářivé světlo a krásu. V den úplňku se celé kouzlo jen umocňuje.
Pohodlně se usaďte nebo si lehněte na záda. Jak vám je příjemné. Zhluboka a klidně dýchejte ve svém rytmu, který je Vám příjemný. Nádech provádějte do hloubky a vnímejte, jak Vámi proudí vzduch.
Každým nádechem a výdechem se cítíte uvolněnější. Cítíte, jak se Vám v hlavě dělá prostor, jak vzduch vytlačuje všechny myšlenky ven, až mysl zůstává klidná, ztišená. Všechny myšlenky odchází v bublinách ven z hlavy. Jakmile se nějaká utvoří, hned se tvoří v bublině a odchází pryč.
Poté proud vzduchu směřujete do oblasti krku, který tím uvolňujete a prostupujete a pokračujete směrem do ramenou, rukou a konečků prstů. Cítíte, jak se Vám ruce celkově odlehčují a stávají se prostorem.
A vy dále směrujete proud do oblasti hrudníku, který ulevujete od zátěží, od břímě a vše z něj proudem prosvětlujete ven skrze Vás, kde se Vaše tíha rozpouští.
Poté přichází na řadu oblast pupíku. Z té za pomocí proudu vypusťte obavy, udělejte si v něm prostor, prozáříte a uvolněte.
A pomalu se dostáváte do oblasti kořenové čakry odkud též necháte odejít vše, co jí zastavuje, blokuje, tíží. Uvolněte svou pánev a postupně uvolňujte proudem stehna, lýtka, kotníky, konečky prstů.
Jste nyní prostorem, Cítíte se tak. volní, lehcí, součástí Matky Země, součástí Vesmíru a všeho.
Stále vnímejte svůj dech, který se zjemňuje, zpomaluje, až dýcháte jemně a jen malou částí. Vaše mysl a tělo jsou volné. A nyní nad Vaší korunní čakrou začalo zářít bílé světlo. Světlo postupně směřujte do hlavy přes všechny centra čaker.
Nechte ho prostoupit Vámi a prozářit tak všechny jizvy, rány, šrámy, všechny bloky, stresy. Prozařuje Vás skrze celé Vaše tělo ven a pojí se se vším, s celou Zemí až světlo zasahuje do Vesmíru.
Vnímejte to propojení a tu podstatu, ve které jste. Jak se cítíte? Kým jste? Je vůbec možné definovat něco takového? Je možné najít proto slova?
Meditujte tak dlouho, jak chcete, jak je potřeba. Prodouzejte své Já z toho vnitřního spánku zapomnění. Obejměte vnitřně sami sebe. Usmívejte se na sebe a pochvalte se za to jací jste.
Meditace pro úplněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...