sobota 6. února 2016

Novoluní 8. 2. 2016 ve znamení Vodnáře

Čas: 8. 2. 2016  v 15:38
Zvěrokruh: Luna a Slunce jsou ve znamení Vodnáře.
Vládnoucí planeta: Uran
Rituál: Několik dní před Novoluním přemýšlejte nad tím, co by jste do svého života chtěli vpustit, přitáhnout. Nemusí jít jen o věci, změnu události, života, sebe, ale celkově emoce, pocity. Můžete si vše psát na papír a nebo využít kreativitu a malovat si je nebo ztvárnit je nějakým výtvorem, věcí a dávat si je na místo, kde obvykle máte oltář nebo čistě jen místo, kde  zapalujete svíce. Je dobré použít bílou svíci právě proto, že vyjadřuje měsíční svit, ale také proto, že je univerzální a obsahuje všechny ostatní barvy. Můžete zapálit více svící. Fantazii a vaší intuici se meze nekladou. Nezapomeňte si po rituálu v Novoluní, až vyhoří svíce, předměty, papírky, kresby uchovat na msítě, kam čas od času přijdete a připomenete si je. Je také důležité tyto přání pustit a nedržet je u sebe, nedusit, Pustit je ven a věřit. U rituálu si zameditujte  -  meditaci spojte s měsícem, zapojte měsíc přímo k vám do vašeho světa. Vše při poklidné hořící svíčce. Také můžete intuitivně malovat, zkusit autokresbu a vymalovat se tak ze svých pocitů. Někdo se rád vymalovává skrze symboly. Jde o rozpuštění starého, aby mohlo přijít nové.

8. února máme novoluní ve znamení Vodnáře.
Novoluní je jednou ze čtyř fází Měsíce, kdy se nachází ve stejném znamení jako Slunce. Je prvním dnem lunárního měsíce a proto se pojí s novými začátky.
Tak jako semínko v sobě nese gen celého stromu, tak i první den nového měsíce obsahuje v sobě energie, které se projeví během dalším 28 dní.
Vodnářské znamení sebou přináší elektrizující atmosféru, komunikaci, přátelství, zábavu. Ale také napětí, nervozitu a nestálost.
Projekty a aktivity, které zahájíte v době Novoluní, mají větší šanci na úspěch. Vodnář přináší sebou sebevyjádření, svobodu, jedinečnost. Celkově je tato konstalce dost silná a pomáhá k lepšímu životu.
Vodnář je i znamením výzkumu, vědy, nových projektů, které přinášejí nové trendy a inovace. Jde především o vhodný čas pro týmovou spolupráci. Výborný čas na zahájení podnikání v oblastech jako věda, výzkum, PC, technika, fyzika, chemie.

Vodnář má v sobě humanitární sklony a proto pocítíme i my nutkání pomoci a není od věci se tedy zapojit do neziskových a charitativních akcí.
Senzitivní typy lidí budou mít sklon k bohémskému životu, hledají romantiku a dobrodružství a naproti tomu tak zvaní rebelové budou dávat najevo svůj nesouhlas. Zvyšte tedy pozornost a vyhledávejte klidovější varianty. Budeme mít větší tendence se sdružovat, vyhledávat lidi podobného myšlení a záměrů, kteří mají podobné vize. O to více budeme společně chtít organizovat akce, jak charitativního, tak duchovního směru.

Také bychom měli odpustit těm, co nám ublížili a můžeme si pomoci  takovým podvědomím ťuknutím. Můžete si sepsat seznam všem, které nemusíte, kteří vás  negativně zasáhli a odpusťe jim, ale i sobě. Je mnohem těžší odpustit sám sobě, než druhým, ale pokud máte odhodlání a chcete svůj život měnit, je to dobrá příležitost.

Díky otevřené mysli v tomto období, budeme mít možnost nahlédnout na životní události s nadhledem díky, kterému získáme odpovědi. Budeme i ochotnější přijímat nové myšlenky, nápady a řešení.

Novoluní je výborný čas od osvobození se od citových pout, od destrukcí, závislostí a zátěží.

Této konstalace by měli především využít lidé narozeni ve znamení Vodnáře.  Budou to vše vnímat o to více intenzivněji.

Orgány související s Novoluním vodnáře: Holení kost, lýtky, kotníky, bérce, achilovka, hormony štítné žlázy, předloktí. V tyto dny budou obzvlášť citlivé, proto je potřeba o ně s láskou pečovat a nezatěžovat. Krásnou aktivitou, nezatěžující je přeci i procházka, kde nasbíráte energii, inspiraci, harmonii.
Své bezpečí nalézáme skrze osvobozující pocit, myšlenky, která získáme klidovou procházkou přírodou.

Pozlobí nás i opozice Uranu s černou Lunou Lilith, ale dojde k diametrálnímu obratu a pocítíme souznění s během událostí.
Uran je silou probuzení a přináší nám nějaké změny a přerušení. Celkově jde o nečekané události, které nás nutí dělat věci novým způsobem a čelit pravdě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...